Σελίδα 47 από 626 ΠρώτηΠρώτη ... 71727374344454647484950515767778797147247347447547 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 921 έως 940 από 12519

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

@Oikon

Respect Νικο και το μονο που θα ηθελα να συμπληρωσω ειναι οτι απο το Μοναχο δεν εφυγε αποτυχημενος αλλα Πρωταθλητης Γερμανιας. Μπαγερν, Βερντερ και Καιζερσλαουτερν ειναι οι 3 ομαδες που εχει οδηγησει στη κουπα (μαλλον στο...πιατο, γιατι απ'οτι εχω δει ο πρωταθλητης παιρνει πιατελα στη Γερμανια ) κατι που ελαχιστοι μπορουν να παινευτουν οτι το πετυχαν στην Ευρωπη.

@Tabaki

Για θυμισε μου ρε συ Βαγγελη σε ποιο αλλο ματς πλην του ημιτελικου με τη Τσεχια αξιζαμε να χασουμε -βασει αποδοσης, γιατι μαλλον εσυ κι εγω παρακολουθησαμε διαφορετικα Γιουρο. Μη μου πεις το ματς με τους Ρωσους. Εκει αξιζαμε να χασουμε και χασαμε. Σε ποιο ματς αξιζαμε λιγοτερα απο οσα πηραμε τελικα?

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Wappy
    απλά μου κάνει εντύπωση η παρακάτω λίστα... σύμπτωση να το πω...

ο Σαμαράς είναι πρώτος πρώτος...

Spielerübersicht: Gerster / Koutsoliakos
    Zusätzliche Informationen: Berater:Gerster, KlausBerater:Koutsoliakos,

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Sturm[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].20[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Mittelfeld[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]26[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Sturm[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]26[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Sturm[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]25[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Abwehr[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]32[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Abwehr[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]25[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Mittelfeld[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]25

η πλήρης λίστα :: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Πες μας λιγο ρε Βαγγελη ποιος απο αυτους τους κλικαδορους δεν αξιζε τη κληση του στην Εθνικη. Τωρα βγαζεις ΚΑΙ τον Σαμαρα ακαταλληλο επειδη τον εκπροσωπει ο Κουτσολιακος?

Ο Χαριστεας δεν αξιζε?

Ο Κατσουρανης? Ο Φυσσας?

Ο Γκεκας δεν ηταν πρωτος σκορερ περσι? Που ειναι το περιεργο οτι ειναι μεσα στις επιλογες?

Ο Βυντρα που ειναι πολυ μετριος μεν, αλλα δεν υπαρχει και κανενας καλυτερος για αλλαγη του Σειταριδη, δεν επρεπε να καλειται?

Ποιος σε χαλαει ακριβως για να ξερουμε κι εμεις οι αδαεις?

firewalkwithme Το avatar του χρήστη oikon7

Περιοχή
    Wuppertal, Γερμανία
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1 φορά
    σε 1 μήνυμα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
    @Oikon

Respect Νικο και το μονο που θα ηθελα να συμπληρωσω ειναι οτι απο το Μοναχο δεν εφυγε αποτυχημενος αλλα Πρωταθλητης Γερμανιας. [...]
    Kώστα, ο Otto έφυγε από το Μόναχο πριν την απονομή του τίτλου στους Βαυαρούς! Δεν σημαίνει κάτι αυτό βέβαια - απλώς το αναφέρω.
    I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
    I
    n the dark trees that blo
    .wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
    I
    n the breeze,
    I'll see you in the trees Under the sycamore trees

Το avatar του χρήστη Xanthos

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ένας προπονητής με τους τίτλους και το βιογραφικό του Γερμανού ΔΕΝ μπορεί να είναι άσχετος.

Το θέμα όμως έχει να κάνει με το πόσο τον επηρεάζουν διοικητικοί κύκλοι στην ΕΠΑΕ και στην ΕΠΟ, πόσο έχει όρεξη να δουλέψει και κυρίως αν έχει πλέον την διαύγεια που απαιτείται.

Εδώ να προσθέσω δύο πράγματα:

1) Άλλο εθνική και άλλο σύλλογος
    2) Άλλο Γερμανία που τα επίπεδα επαγγελματισμού είναι υψηλότερα και άλλο Ελλάδα.

ΥΓ Το έχω ξαναγράψει ότι όσες φορές και αν χρεώνω Γερμανό για τις μη επιλογές ερυθρολεύκων άλλες τόσες έχω πιάσει τον εαυτό μου να βρίζει τους παίκτες μας σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Τώρα το αν οι πράσινες επιλογές του είναι σωστές τουλάχιστον χρονικά, νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος καν να το σχολιάσουμε.

firewalkwithme Το avatar του χρήστη oikon7

Περιοχή
    Wuppertal, Γερμανία
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1 φορά
    σε 1 μήνυμα
    Ignore User

Προεπιλογή

απλά μου κάνει εντύπωση η παρακάτω λίστα... σύμπτωση να το πω...

ο Σαμαράς είναι πρώτος πρώτος...

Spielerübersicht: Gerster / Koutsoliakos
    Zusätzliche Informationen: Berater:Gerster, KlausBerater:Koutsoliakos,

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Sturm[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].20[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Mittelfeld[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]26[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Sturm[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]26[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Sturm[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]25[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Abwehr[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]32[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Abwehr[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]25[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Mittelfeld[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]25

η πλήρης λίστα :: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Έχουν όλοι κοινό "Spielberater" (υποθέτω στην Ελλάδα θα λέγαμε "manager"). Επειδή πραγματικά δεν γνωρίζω, ας ρωτήσω με τη σειρά μου: είναι ασύνηθες αυτό; Θα έπρεπε να έχουν διαφορετικούς manager και αποτελεί φοβερή εξαίρεση αυτή η "σύμπτωση";

Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω ότι ο Rehagel έχει ανάγκη να τα "αρπάξει" στην ηλικία του... Για κάτι τέτοιο δεν τον έχω ικανό...
    I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
    I
    n the dark trees that blo
    .wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
    I
    n the breeze,
    I'll see you in the trees Under the sycamore trees

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Thumbs up

Τρελά κέφια είχε ο Ότο Ρεχάγκελ μιλώντας για όλους και για όλα σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους οι οποίοι καλύπτουν το ρεπορτάζ της εθνικής ομάδας. Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στους παίκτες της Εθνικής ομάδας χαρακτηρίζοντας «κεφάλαιο» τον Ζαγοράκη, «Θεόσταλτο» τον Δέλλα και «αναντικατάστατο» τον Νικοπολίδη. Επίσης, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν κάλεσε τον Στολτίδη και τον Βρύζα στους πρόσφατους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενώ αποκάλυψε ότι θα ήθελε να δει τον Τζόρτζεβιτς στα «γαλανόλευκα». Παραδέχτηκε ότι «κάναμε λάθη στα προκριματικά» εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για πρόκριση στο EURO 2008. Τέλος, δεν παρέλειψε να εκθειάσει τη γυναίκα του και την στήριξη που του παρέχει. Ανακοινώθηκε η [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]για το τουρνουά της Κύπρου.

Η συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα στο Κολονάκι, έγινε μετά από σχετικό αίτημα των δημοσιογράφων στον Γερμανό τεχνικό ο οποίος άργησε λίγο αλλά τελικά είπε το ναι μιλώντας για όλους και για όλα.

Για τους νέους παίκτες:

«Δεν υπάρχουν μικροί και μεγάλοι παίκτες. Οι Γάλλοι υποχρεώθηκαν να φωνάξουν για τα προκριματικά την παλιά φουρνιά για να τους σώσουν. Πιστεύω στον Λαγό, ήταν καλός στη Σαουδική Αραβία και θα κληθεί ξανά στην ομάδα. Εδώ και καιρό παρακολουθώ τον Σαμαρά και τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να τον καλέσω. Ηθελα και τον Μασμανίδη, αλλά με ενημέρωσε η ΕΠΟ πως δεν μπορούσα να τον πάρω γιατί έχει παίξει με τις Ελπίδες της Γερμανίας. Ο Μάντζιος έχει ταλέντο, είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια και έχει ποδοσφαιρικό κορμί. Θέλει, όμως, δουλειά στην κεφαλιά όπου υστερεί και κυρίως πρέπει να μάθει να παίζει πιο γρήγορα με την μπάλα. Πολλές φορές την κρατάει περισσότερο απ'όσο πρέπει και καθυστερεί την ανάπτυξη της ομάδας. Οι παίκτες και κυρίως οι νέοι είναι σαν τα παιδιά στο σχολείο. Πολλές φορές πρέπει να τους λες δέκα φορές τα ίδια πράγματα για να τα καταλάβουν και να τα εφαρμόσουν. Ο Γιαννακόπουλος τα πιάνει με την πρώτη. Είναι έξυπνος και έχει ποδοσφαιρικό μυαλό». «Θέλω τα παιδιά να έρχονται ενωμένοι και να σκέφτονται μόνο την ομάδα. Μπορεί να έγιναν λάθη απ 'όλους όλα αυτά τα χρονιά, αλλά δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες δεν είχαν πάθος. Πάντα δούλευαν σκληρά στις προπονήσεις και είχαν πάθος για τη νίκη. Σε αντίθεση με τον πρώτο μου αγώνα στη Φινλανδία όπου η εικόνα ήταν τραγική».

Για τον Θοδωρή Ζαγοράκη:

«Όσο θέλει να παίζει ποδόσφαιρο ο Θοδωρής, θα είναι κεφάλαιο για μένα και θα μου κάνει. Δεν μου είπε ποτέ ότι θέλει να σταματήσει το καλοκαίρι. Απλώς κάναμε μια συζήτηση, είπαμε τις σκέψεις μας και του είπα ότι θέλω να μείνει στην ομάδα».

Για τον Ζήση Βρύζα:

«Το ότι δεν κλήθηκε στην αποστολή δεν σημαίνει ότι τελείωσε. Αν ξαναρχίσει να παίζει αρκετά στην ομάδα του και έχει καλή απόδοση, τότε θα κληθεί ξανά στην Εθνική».

Για τον Αντώνη Νικοπολίδη:

«Δεν υπάρχει τερματοφύλακας που μπορεί να φτάσει την κλάση του Νικοπολίδη στην Ελλάδα. Ο Σηφάκης έχει κάποια προσόντα, αλλά έχει κάνει πολλά λάθη στο πρωτάθλημα και δεν ξέρω αν στον ΟΦΗ μπορεί να δουλέψει αρκετά ώστε να βελτιωθεί».

Για τον Τραϊανό Δέλλα:

«Κάποιους παίκτες τους στέλνει ο Θεός σε κάθε ομάδα. Κάπως έτσι μου έστειλε τον Δέλλα στην Πορτογαλία και με ρωτούσαν "ποιος είναι αυτός" και "που τον βρήκες". Υπήρχαν και στο παρελθόν ανάλογες περιπτώσεις όπως ο Πελέ με τη Βραζιλία, ο Πούσκας με την Ουγγαρία και ο Ζιντάν με τη Γαλλία. Ο Δέλλας ήταν ο Κολοσσός μας»

Για τον Χρ.Πατσατζόγλου:

«Αν δεν τραυματιζόταν, θα ήταν συνέχεια μέλος της Εθνικής. Αν συνεχίσει να παίζει, τότε θα αρχίσω να τον παρακολουθώ και ίσως να κληθεί ξανά».

Για τον Ιεροκλή Στολτίδη:

«Δεν μπορώ να καλέσω όλους τους παίκτες. Και στη Γερμανία ρωτούν τον Κλίνσμαν γιατί δεν καλεί κάποιους ποδοσφαιριστές. Η επιλογή ανήκει στον προπονητή. Οτι ακούω για τον Στολτίδη τώρα, άκουγα και για τον Ζήκο. Τελικά πήραμε το κύπελλο και αποδείχθηκε ότι οι επιλογές ήταν σωστές. Αν άκουγα τους προπονητές αυτά τα 5 χρόνια που είμαι στην Ελλάδα, τότε θα άλλαζα πέντε φορές το ρόστερ».

Για την προτίμησή στους παίκτες του ΠΑΟ:

«Όταν με ρωτούν τα τελευταία χρόνια ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, απαντώ ο Ολυμπιακός. Όμως οι παίκτες-κλειδιά του Ολυμπιακού είναι σχεδόν όλοι ξένοι. Ενώ ο Παναθηναϊκός σε θέσεις που χρειάζομαι έχει καλούς Έλληνες παίκτες. Γι'αυτό καλώ ποδοσφαιριστές από τον Παναθηναϊκό. Δεν συμπαθώ κάποια ομάδα. Πάντως, από τον Ολυμπιακό θα ήθελα τον Τζόρτζεβιτς».

Για την προκριματική φάση του Μουντιάλ:

«Πιστεύω πως αξίζαμε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στενοχωρηθήκαμε που δεν τα καταφέραμε. Αυτή τη φορά στα προκριματικά του Euro θα τα καταφέρουμε και πρέπει να τα καταφέρουμε. Σε κάθε παιχνίδι γίνονται λάθη απ' όλους. Ίσως το πιο μεγάλο λάθος μου ήταν που ρίσκαρα στο παιχνίδι με την Ουκρανία στο Καραϊσκάκη. Είχαμε τις ευκαιρίες για να κερδίσουμε, αλλά αφού είδαμε ότι πλησιάζει το τέλος του αγώνα και δεν μας βγαίνει το παιχνίδι, ίσως έπρεπε να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα αφού μας αρκούσε και η ισοπαλία».

Για την τιμωρία της Τουρκίας:

«Οι Τούρκοι στην προηγούμενη προκριματική φάση νίκησαν στην έδρα τους μόνο μικρές ομάδες. Την Αλβανία και το Καζακστάν. Επομένως η τιμωρία δεν τους καταδικάζει, αφού αποδείχθηκε μύθος ότι είναι άτρωτοι στην έδρα τους μπροστά στο φανατισμένο κοινό».

Για τα προκριματικά του Euro 2008:

«Την Πέμπτη θα μαζευτούμε στην Κωνσταντινούπολη όλοι οι προπονητές για να ορίσουμε το πρόγραμμα. Δεν νομίζω ότι θα τα βρούμε. Και τις προηγούμενες φορές, στις προηγούμενες προκριματικές φάσεις, δεν βγήκε τίποτα. Γι'αυτό είπα στον κ. Γκαγκάτση πως αν θέλει να πάει μόνος. Το πιθανότερο είναι το πρόγραμμα να το βγάλει η UEFA. Εγώ αυτό που θέλω είναι ένα δυνατό φιλικό με τη Βραζιλία τον Αύγουστο, σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ για να έχουν οι παίκτες παιχνίδια στα πόδια τους και την συμπαράσταση του κόσμου. Μετά θέλω να αρχίσει το πρωτάθλημα το αργότερο μέχρι τις 20 Αυγούστου ώστε οι παίκτες μου να έχουν τουλάχιστον δύο επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους. Επίσης, θα προτιμούσα ένα εύκολο παιχνίδι την πρώτη αγωνιστική στο γήπεδό μας, αφού ίσως να μην είμαστε τόσο έτοιμοι. Θέλω να αποφύγουμε αυτό που επάθαμε κόντρα στην Αλβανία».

Για τη γυναίκα του Μπεάτε:

«Μιλάμε μαζί για όλα τα θέματα. Τις σοβαρές αποφάσεις τις παίρνουμε μαζί. Για το μόνο που δεν μιλάμε είναι για την ενδεκάδα! Ενας λόγος που δεν δίνω συχνά συνεντεύξεις είναι γιατί η Μπεάτε μου λέει όλα αυτά τα χρόνια πως οι καλύτερες συνεντεύξεις είναι αυτές που δεν έδωσα!».

Για το γεγονός πως δεν ξέρει ελληνικά:

«Αν μάθεις μια γλώσσα για επαγγελματικούς λόγους, τότε πρέπει να την μάθεις τέλεια. Αν δεν τη μάθεις τέλεια, τότε μπορεί οι παίκτες να παρερμηνεύσουν αυτά που θα πεις και να κάνουν λάθος ή οι δημοσιογράφοι μπορεί να σε κοροϊδέψουν και να εκτεθείς. Οπως έγινε με τον Τραπατόνι στη Στουτγκάρδη».

Για τον Τύπο:

«Η αντιμετώπιση από τον Τύπο σε γενικές γραμμές είναι καλή. Υπάρχουν λίγες εξαιρέσεις. Θέλω να γράφουν όλοι αυτά που βλέπουν, χωρίς προκατάληψη και χωρίς να προσβάλουν τους παίκτες. Ολοι τραυματίζονται από την άδικη κριτική και κυρίως όταν τους γελιοποιούν με υπονοούμενα. Εγώ αυτό που θέλω να ζητήσω από τους δημοσιογράφους είναι να πάψουν να αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο τους συλλόγους, να μην υπάρχουν συλλογικά έντυπα και να συμβάλουν όσο περνά από το χέρι τους στο να μπορέσουμε τα επόμενα χρόνια να δούμε ένα ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού σε γεμάτο ΟΑΚΑ, με φιλάθλους και των δύο ομάδων, να κάθονται δίπλα-δίπλα χωρίς αστυνομικούς. Οπως ήταν στην Πορτογαλία που κανείς δεν ρωτούσε τον άλλον τι ομάδα υποστηρίζει. Ήταν όλοι Έλληνες».

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τελος παντων.Καθαρά αντίθετος με το προσκύνημα ενός Γερμανού, ο οποίος μας έφτασε στα ουράνια και μας ξαναγκρέμισε κάτω με τις κλωτσιές μάλιστα, απλά θα πώ ότι είπε αρκετά σωστά και ως συνήθως έπεσε σε αρκετές κωλοτούμπες. Πχ "οταν αρχίσει να παιζει στην ομάδα του θα ξανακληθεί" και ποσοι ειναι αυτοί που έπαιζαν στην Εθνική χωρις καν να έχουν ομάδα;

Ο Ολυμπιακός έχει παικταράδες που πέτυχαν θριάμβους αλλά θέλει ανανέωση παρ' ολα αυτά και αν δεν γίνει αυτή παίρνουμε το κεφάλι του προπονητή. Βεβαια ο προπονητης του Ολυμπιακού δεν είναι στο απυρόβλητο όπως ο Γερμανος. Και μην μου πειτε οτι ο κοουτς που θα φτασει τελικό Τ.Λ. με τον Ολυμπιακό θα λάβει πάλι τέτοια ασυλία γιατί κοροϊδευόμαστε....

Τελος παντων δεν κρινεται η συνέντευξη ,είναι καθαρά για διαφημιστικούς λόγους.

Στο μόνο που θα σταθώ είναι οι ύμνοι προς τον τεστοστερονάτο αρχηγό των ελάχιστων σοβαρών παιγνιδιών σε 20 χρονια καριέρας (να 'ναι καλά ο υπερμεγέθης ... ανδρισμός του). Ο καθένας τους ερμηνεύει όπως νομίζει.

Μην βαράτε, δεν μπορούμε όλοι να αγαπάμε τον Ότο και τον εκπληκτικό του σύλλογο.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Διαφωνώ ότι ο Ζαγοράκης πρέπει να παίζει ακόμα ... όπως και ο Δέλλας (όσο έχω δει την ΑΕΚ τελευταία είναι τραγικός ... ντάξει προέρχεται και από απραξία) ... διαφωνώ επίσης να βλέπω να παίζουν μέσα άνεργοι και παίχτες με νάρθηκα!!! ... διαφωνώ στο ότι πρέπει να είναι ο Ρεχάγκελ μια ζωή στο απυρόβλητο (δεν είναι όμως καθόλου κατά τη γνώμη μου) ... συμφωνώ με σερ (με λιγότερο όμως φανατισμό και "υπερβολή" γιατί στο ποδόσφαιρο είμαι πρώτα Ολυμπιακός και μετά Εθνική Ελλάδος) ότι αξίζει το σεβασμό μας μια και είναι ο μόνος προπονητής που παρόλα τα λάθη του (άλλωστε αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δε γίνεται) μας έβγαλε έστω και για λίγο από τα σκατά ... όπως επίσης συμφωνώ ότι ο Ολυμπιακός πέραν του Στολτίδη δεν έχει άλλο παίχτη που θα μπορούσε να αγωνιστεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ... και βεβαίως βεβαίως συμφωνώ στο τετράγωνο (στον κύβο για την ακρίβεια) ότι το μπεμπέ μου είναι έξυπνο και «ποδοσφαιρικό μυαλό» (θα έσκαγα:p).
    Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;

. Το avatar του χρήστη Red-Mania

Περιοχή
    Πολυ πιο κοντα απο οσο θα ηθελες
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 17 φορές σε 15 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Η τύχη χαμογέλασε στην Εθνική ποδοσφαίρου. Μετά την κλήρωση που πραγματοποιηθήκε για τον καταρτισμό του προγράμματος της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2008, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στις 02/09 στην Μολδαβία.

Συνοπτικά το πρόγραμμα
    02/09/2006:
    Μολδαβία-Ελλάδα
    06/09/2006: Ρεπό
    07/10/2006: Ελλάδα-Νορβηγία
    11/10/2006: Βοσνία-Ελλάδα
    24/03/2007: Ελλάδα-Τουρκία
    28/03/2007: Μάλτα-Ελλάδα
    02/06/2007: Ελλάδα-Ουγγαρία
    06/06/2007: Ελλάδα-Μολδαβία
    08/09/2007: Ρεπό
    12/09/2007: Νορβηγία-Ελλάδα
    13/10/2007: Ελλάδα-Βοσνία
    17/10/2007: Τουρκία-Ελλάδα
    17/11/2007: Ελλάδα-Μάλτα
    21/11/2007: Ουγγαρία-Ελλάδα

Το avatar του χρήστη Wappy

Περιοχή
    laSpa
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4 φορές σε 3 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

το πρόγραμμα της Τουρκίας??? γιατί πολύ αργά την βλέπω να μας υποδέχεται και ίσως δεν φτάσουν οι 6 αγωνιστικές... οριακά μάλλον...

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

το πρόγραμμα της Τουρκίας??? γιατί πολύ αργά την βλέπω να μας υποδέχεται και ίσως δεν φτάσουν οι 6 αγωνιστικές... οριακά μάλλον...

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΟΥΛΗ???

Θα πρέπει να δώσει οοοοοολα τα εντός έδρας παιχνίδια για να εξαντλήσει την ποινή...

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Ιδιαιτερότητες υπάρχουν στα δύο ματς με Τουρκία. Το πρώτο διεξάγεται στις 24 Μαρτίου του 2007, ενώ το δεύτερο ίσως εν τέλει δε γίνει σε ουδέτερο γήπεδο λόγω της τιμωρίας έξι αγωνιστικών που μεταφέρουν από τα προκριματικά του Μουντιάλ οι Τούρκοι. Το προαναφερθέν θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της έφεσης που έχει γίνει.

Περιοχή
    laSpa
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

εμ σόρυ, ναι, σμπάθα με καλέ κύριε... εχμ, ναι... έξι είναι όλα κι όλα τα ρημάδια... εχμ... ναι... έχεις δίκιο... είναι λογικό το επιχείρημά σου, δε λέω... :p

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Υπαρχει εφεση στη μεση...αμα μειωθουνε οι αγωνιστικες τοτε κινδυνευουμε να μην παιξουμε σε ουδετερη εδρα με τους Τουρκους!

Περιοχή
    laSpa
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

ωχ αμάν!

είδες ρε Αριστομένη??? κάτι ξέρω που ρωτάω!!!! αμέσως να μου την πείς!!!!

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

ωχ αμάν!

είδες ρε Αριστομένη??? κάτι ξέρω που ρωτάω!!!! αμέσως να μου την πείς!!!!

Ase ta psofia re Swkrath!!!!! Eipes lalakia kai prospatheis twra na ta koukoulwseis

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Άσε δεν το σώζεις με τίποτις λέμε ...
    Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;

Περιοχή
    laSpa
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

αυτααααααά... μην αλλάζουμε θέμα, ΞΥΠΝΑ Όττο και πάρε καλούς πάικτες!!!!!!

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Για να μην αλλαζουμε θεμα ο σουπερ ντουπερ προπονηταρας μας ειπε οτι δεν τον νοιαζει αν θα παιξουμε με τους Τουρκους σε ουδετερο η στην Τουρκια!

Αρα Βαγγελη κακως ρωτας...

Περιοχή
    laSpa
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

χμ... ναι σωστά... έχουμε και ατρόμητο προπονητή παναθεμά τον... τώρα ησύχασα... ηρέμησα, δεν ξαναρωτάω...

Σελίδα 47 από 626 ΠρώτηΠρώτη ... 71727374344454647484950515767778797147247347447547 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές