21.45 ΝΕΡΙΤ.
21.45 ΝΕΡΙΤ.
differance (11-10-14)
Θα τον πιούμε.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
που σαι Ρεχάγκελ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μπραβο στη νεριτ που χασαμε τον εθνικο υμνο. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αντε παμε.Καλη επιτυχια λοιπον!!!
Ηρεμηστε οσοι ανησυχουσατε παιζει και ο Μανιατης.Αντε να κανει κανενα απο τα γνωστα σουτ.
Ο Μητρογλου γιατί δεν παίζει να αναστηθεί;Μόνο εμείς ζωντανευουμε τα ψοφιμια;
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αυτο σκεφτομουν κι εγω.Επρεπε να τον βαλει ν'ανεβει λιγο η ψυχολογια του,να τον εχουμε ετοιμο.![]()
Μπραβο μπετατζη ωραια πασα στον αντιπαλο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πανε τα πουλια.Α ρε ταχτσιδη.Γι αυτο μας θεωρουν βαρβαρους.Δε θα αφησει μπεκατσα για μπεκατσα.
kwtsios (11-10-14)
Στο μεταξυ καθε φορα που ακουω τοροσιδης θυμαμαι τον μενιο.Μεγαλος ο θεος.![]()
Τι γίδια ποδοσφαιριστές υπάρχουν;Αυτο το Χετεμαι είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ;
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Α ρε τοροσιδη θεος εισαι.Σεντρα σουτ,στη γωνια της παραγκας του καραγκιοζη.Αυτα ειναι.
dimace (11-10-14)
Τορογίδη στην σέντρα πρόκοψες βλέπω.
*Πριν δεν δόθηκε κόκκινη στους Φινλανδούς.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ωραιος ο κορακας
Bookmarks