sadi (15-10-13)
sadi (15-10-13)
Οχι Μπαρτσελονα,ουτε ΑΟ Ραφηνας ο Σαμαρας.
Αντε να δουμε ποτε θα βαλει μεσα ενα εξτρεμ για να βαλουμε 2ο γκολ.
Είναι δύσκολα τα πράγματα Βασίλη και Θεοδόση. Δεν μπορείτε να δείτε τα κρυφά ποδοσφαιρικά ταλέντα που κρύβει το Λιχτοτέτοιο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Βαλε φετφα ρε αμπαλε, ποιος χριστοδουλοπουλος?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γκολ της βοσνιας ακυρωθηκε για οφσαιντ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αυτός ο Στόκλασα πως δεν παίζει στη δικιά μας Εθνικιά. Και μόνο λόγω ονόματος του άξιζε.
ρε δεν μπορεις να αλλαξεις μπαλιες με αντιπαλους καποιους ΣΤΟΚΛΑΣΑ κ αλλα τετοια μεγαθηρια!ημαρτον
Πολύ σουρεάλ βραδιά απόψε. Παίζει να περάσουμε ως πρώτοι νικώντας με το εμφατικό 1-0 το τέρας λίχνε, και να μείνει έξω η Μπόζνα που χάνει τα άχαστα...
There is a Dude in town
Το άρπαξε η Λιθουανία...
There is a Dude in town
Θέλω να πέσουμε με καμιά Γαλλία και να μας σκίσουν τα πρέκια οι λεφλώρ... δεν αντέχεται αυτό που παρακολουθώ. Κολλύρια βάζω και τρέχει να φύγει η σταγόνα...
There is a Dude in town
απαραδεκτη εικονα της εθνικης απεναντι σε μια ομαδα ερασιτεχνικου επιπεδου-μπυραρια.Αγγαρεια κανουν οι παιχτες
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Είδες ρε κάγκουρα; Σου το'πα με αυτούς τους άμπαλους θα ξεχάσεις και να περπατάς...![]()
There is a Dude in town
θα μας καρφωσει κανα γκολακι ο στοκλασαν ετσι οπως παει και θα γελαμε![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
μου αρεσει που θελουν και κοσμο στο γηπεδο ετσι οπως παιζουν.Αμα θελει να κοιμηθει ο αλλος το κανει και σπιτι του.
—John Lennon
Μαλακια με βοσνια
To τσακίσαμε το θερίο οπως προέβλεψα. Τους κοιμήσαμε και προς το τελος τσουπ! 2-0. Μεχρι που θα βγει ασος στο στοίχημα.
Bookmarks