Έχασε η Βοσνία???? Βάλτε ένα γκολ ρε μαλάκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες
Πού, στα αποδυτήρια?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Έχασε η Βοσνία???? Βάλτε ένα γκολ ρε μαλάκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Εληξε το Βοσνία - Σλοβακία 0-1 και το απίστευτο δώρο δεν το παίρνουμε γιατι δεν νικάμε το ... Λιχτενστάιν. Αξιοι της μοιρας μας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ελα μωρε Τορογίδη ήμαρτον ρε φιλε. Κανε κατι αλλο οχι σουτ α-λα παιδικο πρωταθλημα.
Ο Σερ, Σπύρο ΑΣΧΕΤΕ, λατρύει τον Χολέμπας και έχει γεμίσει μια βίλα του με ποστερ και φωτογραφίες του. Σκοπεύει
στο μέλλον να την κάνει μουσείο προς τιμήν του, θεωρώντας τον τον μεγαλύτερο παίκτη που φόρεσε την ερυθρόλευκη.
Αυτά για να μαθαίνεις και να είσαι αρεστός στον Μέγιστο, πράμα πολύ χρήσιμο...
Reds (06-09-13)
sadi (06-09-13)
Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ![]()
Γκολ ρε Καγκουρινιο!
Γκοοοοοοολλλλλλλλλ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
γκοοοοοοοοολ
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Καγκουργκολ ο κερατας.
Άλλα 8 τώρα για να καλύψουμε και τη διαφορά τερμάτων![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι εκανε το Νινι ρε;
Αντύπα, Κοντολάζε, πως σε λένε, άλλαξε χτένισμα δε σου παει.
Γκολ γαμώ τη πουτάνα μου. Επρεπε να βγει ο βρωμοπόδαρος ο Χολέμπας και να μπει ο Καραγκούναρος για να δούμε Θεό.
Οσο είναι στο 0-1 θα εχουμε εγκεφαλικά όμως.
Τι 8 γκολ λέω, άλλα 15 θέλουμε![]()
Bookmarks