Παπαζογλου και καθαρισες...![]()
Σκόνδρας ή Σεϊταρίδης.
Παπαζογλου και καθαρισες...![]()
voskos_7 (07-06-13)
Παπάζογλου επίσης, γιατί όχι? Αρκεί να μη παίζει αυτό το θλιβερό απολειφάδι που χθες απέδειξε ότι ούτε ως αριστερό χαφ δικαιούται να βρίσκεται σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.
Στο μελλον θα μπορουσαμε να δουμε τον Λυκογιαννη στην θεση του
ενα νεο παιδι που δειχνει οτι εχει πολλα προσοντα και διψαει για ποδοσφαιρο και στην εθνικη νεων τα εχει παει αρκετα καλα.
Μπάσκετ... τένις... α, παίζει και η εθνική απόψε
Ελλάς Ελλάς![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
δεν μπορουμε να βαλουμε ενα δευτερο ρε γαμωτο να το τελειωνουμε...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Eεεε, όχι
Κλασικό σκορ εθνικής: 1-0 και πάμε παρακάτω![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
voskos_7 (07-06-13)
μια χαρα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα
αλλά 1-0 16' Μπουχαλάκης απέναντι στο Μεξικό
voskos_7 (22-06-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν ξέρω. Ίσως να πρέπει να φτιαχτεί ένα ειδικό νήμα για τις μικρές όπως και για το μπάσκετ για να μην υπάρχει μπέρδεμα...
1-1 και χάσαμε τεράστια ευκαιρία.
Εν τω μεταξύ οι "Φίλοι μας οι Τούρκοι" φωνάζουν διάφορα πάλι...
Άντε να οργανωθούμε εμείς οι trendy να πάμε στην πρεσβεία για αλλελυγγύη...
dimace (22-06-13)
Τι γκολάρες βάζει η Νέων ρε!!
2-1 ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! Μεγάλο ξεκίνημα απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια...
Αλλά δεν συντρέχει λόγος για πανηγύρια και δεν έχει γίνει και τίποτα στο κάτω κάτω. Είμαστε σε πολύ δύσκολο όμιλο.
Επόμενος αντίπαλος το Μάλι στις 25/6. Γενικά υπάρχει μεγάλη παραφιλολογία με τις αφρικάνικες ομοσπονδίες και ότι βάζουν να παίξουν μεγαλύτεροι αθλητές...
Εφ' όσον νομίζετε οτι οι μικρότερες εθνικές χρειάζονται δικό τους θρεντ, ανοίχτε ένα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
το'πνιξε ο καπινο ε?![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sadi (22-06-13)
Μπράβο στους πιτσιρικάδες για τη μεγάλη νίκη. Από κει και πέρα θεωρώ και γω υπερβολή το άνοιγμα ξεχωριστού θρεντ για τους μικρούς. Μια χαρά νομίζω μας καλύπτει αυτό - εξάλλου πόσες φορές θα γράψουμε εκεί πέρα?
panahs7 (25-06-13)
Bookmarks