Που ακούστηκε παίκτες τιμωρημένοι (Κατσουράνης) να ταξιδεύουν εκτός έδρας, με λεφτά ποιανού ρε Ψοφοκλή; Καλά το ότι δεν γύρισε στην ομάδα του δείχνει ακριβώς το μέγεθος της "μπουρδελοποίησης" της Παιανίας
Aκόμα καλύτερα ....
Που ακούστηκε παίκτες τιμωρημένοι (Κατσουράνης) να ταξιδεύουν εκτός έδρας, με λεφτά ποιανού ρε Ψοφοκλή; Καλά το ότι δεν γύρισε στην ομάδα του δείχνει ακριβώς το μέγεθος της "μπουρδελοποίησης" της Παιανίας
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Dr.Red (07-09-11)
Btw η Εθνική έχει εξασφαλίσει τα μπαράζ ότι κι αν γίνει στα 2 τελευταία παιχνίδια... Από το 2004 και μετά, έφυγε η κωλοφαρδίαση απ' τη βαζέλα κι έπεσε πολλαπλασιασμένη πάνω στην Εθνική. Και βλέπω να μας ακολουθεί για καμιά 5ετία και βάλε ακόμα...
Μαλακια που δεν κερδισαμε εχθες...με ποιον ηθελαν να παιξουμε δηλαδη με το τζατζικισταν για να το κερδισουμε?Μου αρεσει που η προβολη απο τα ΜΜΕ και απο τους δικους μας ηταν λες και παιζαμε με την βραζιλια και πηραμε ενα μεγαλο Χ....ου ρε....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Οποιον και να παρει στην Εθνική Ελλαδας την ιδια μπαλα θα βλεπουμε. Κι εμενα που δε μου αρεσουν τα αποτελεσματα , αλλα η μπαλα (αφου βαρεθηκα πια απο αποτελεσματα) δεν μου κανει αισθηση να δω την εθνική. Τελος παντων αποψεις...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αυτό είναι σίγουρο. Κάποτε παλεύαμε με Αγγλίες, Γερμανίες, Ολλανδίες κλπ για το κάτι παραπάνω και αν μη τι άλλο κάναμε καλά παιχνίδια. Τώρα παλεύουμε με Λεττονίες και Γεωργίες και τα κάνουμε σκατά σαν τα μούτρα μας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
δεν μπορουμε να κληρωθουμε με αυτες τις ομαδες γιατι ειμαστε στο πρωτο γκρουπ δυναμικοτητας.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Άλλο λέω. Παρά τα καφενεία που κληρωνόμαστε (και μπράβο μας που έχουμε φτάσει τόσο ψηλά στην ειδική βαθμολογία για να έχουμε αυτές τις ευνοϊκές κληρώσεις) δεν το εκμεταλλευόμαστε να παίξουμε και λίγη μπαλίτσα.
ε ναι αμα δεν μπορουμε να περασουμε και απο αυτους του ομιλους τι να πω.....που να ηταν οπως παλια που κληρωνομασταν με ολες τις υπερομαδες.....ελεος...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΠΑΛΙ ο Αχριστέας στην Εθνική? Ε όχι ρε πούστη μου...
αυτη η ομαδα σκορπαει το γελιο απλοχερα.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Η μόνη ομάδα που σκορπάει γέλιο κι αμέτρητη διασκέδαση στους ευρωπαίους είναι άλλη και τη ξέρουμε όλοι μας. Σίγουρα δεν είναι η Εθνική Ελλάδος βέβαια.
Reds (06-10-11)
Έλεος ρε Κώστα που μας έβγαλες άμπαλο τον Ολυμπιακό και ομαδάρα την Εθνική. Υποστηρίζω την Εθνική και θέλω πάντα να κερδίζει, αντίθετα με τους περισσότερους που δεν θέλουν να την βλέπουν και δεν τους κατηγορώ με την μπάλα που (δεν) παίζει, αλλά ότι θα έφτανες σε σημείο να λες ότι σκορπάει το γέλιο ο Ολυμπιακός και η Εθνική... σαρώνει στο διάβα της, δεν το περίμενα. Πάντως αν είναι να σκορπάμε το γέλιο με εμφανίσεις ανάλογες της Βρέμης, του Μπερναμπέου και του Έμιρεϊτς, χίλιες φορές να είμαι ο... διασκεδαστής τους!
celticfrost (07-10-11), kouzoulo (06-10-11)
celticfrost (07-10-11), Du3lisT (06-10-11), nbqgr (06-10-11), Red Sting (07-10-11), vasilis-thrylos7 (07-10-11)
sirkostas (07-10-11)
Εύχομαι καλή τύχη στην Εθνική αύριο κόντρα στην Κροατία. Και χαίρομαι που ο κόσμος ανταποκρίνεται και το Καραισκάκη θα είναι φίσκα.
differance (07-10-11), Faithful (07-10-11)
καλη τυχη για σημερα, παμε με γεματο γηπεδο να τους κερδισουμε
*ο Μητρογλου γτ ειναι εκτος? ελεος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks