Απορια: Αυτο το μνακι ο Σαμαρας γιατι δε δινει πασες σε Μητρογλου (πριν) και Φετφατζιδη (τωρα);
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εχουνε γαμηθεί στη βουτια παντως ολοι....
celticfrost (08-10-10)
Ο Κάρα είναι εμβληματικος ηγέτης οπως ειχε πει και ο δε θυμαμαι ποιος....
Επρεπε να μπει πιο νωρις
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ουφ πανω που παρεπαια απο τη βαρεμαρα τελειωσε.
Κορυφαιος ο Φετφατζιδης , ετσι για να ποναει ροχοχο. Ο Αργεντίνος Φετφατζίδης δεν τον φτανει ποτε του.
we want more... we want more...
Ναι we want more νανι. Χοχοχο. Παιρνω τον πουλοτα και παω.
αντε καληνυχτες
Μας τα πρηξες ρε Σωτηρακοπουλε με τον Νινη
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Παντως η αληθεια ειναι οτι μιλαει μια χαρά το παλικάρακι. Αν μη τι άλλο δεν κομπιάζει και ...βγαζει προτάσεις. Μπράβο του τεεεεεσπα
Σωτηρακόπουτσε τι έγινε, βλέπουμε οτι ο Νίνης είναι μια τρίχα απ' τα @@ του Φέτφα και προσπαθείς να μας τα κάνει τσουρέκια με τον Αλβανό διεθνή στην Εθνική Ελλάδος μιλώντας για το "ταλέντο" του κι οτι δεν υπάρχουν άλλοι Μέσι? Ψόφα ρε
μολις γυρισα απο γηπεδο. ειχα παει με κατι φιλες οι οποιες δεν εχουν ιδεα απο ποδοσφαιρο και απλα σχολιαζαν οτι καταλαβαιναν. στο '33 σηκωνομαι και παω τουαλετα, στο '35 γυρναω και ρωταω "εχασα τιποτα;" και μου λενε "τιποτα απολυτως, α απλα δεν επεσε το 10"
στο μεταξυ καραγκουνης και κατσουρανης πρεπει να αρχισουν να σκεφτονται την αποχωρηση τους απο την εθνικη. καλυτεροι παικτες οι σωκρατης, τορο, φετφα, νινης, τζαβελλας
Eleni7 (09-10-10)
Bookmarks