Ο Τσαρτσαρης εφυγε, ο Διαμαντιδης εφυγε, ο Γκεκας φευγει, η Αλεξις το ιδιο. Καλα το ελεγα οτι ξεκιναει η κυνηγετικη περιοδος του λαγου τον Οκτωβρη και αποχωρουν ατακτα.![]()
έτσι νομίζω ...(το πραγματικό της βέβαια δεν ξέρουμε ποιο είναι !!!! τόσα χρόνια χρησιμοποιεί το καλλιτεχνικό της
)
η μεγάλη έκπληξη δε θα είναι να είναι αυτός ο άλλος "ενδεκαδάτος" που σκέφτεται την αποχώρηση . εκεί όμως θα έχει πλάκα και το τι θα γίνει στην ομάδα τους
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ο Τσαρτσαρης εφυγε, ο Διαμαντιδης εφυγε, ο Γκεκας φευγει, η Αλεξις το ιδιο. Καλα το ελεγα οτι ξεκιναει η κυνηγετικη περιοδος του λαγου τον Οκτωβρη και αποχωρουν ατακτα.![]()
*****8.23*****
nbqgr (09-09-10)
Μπιλ για ποιο λόγο να θέλουν οι Κα-Κα να διώξουν από την Εθνική και παίκτες της μπαναθας??? τι σόι κλίκα είναι αυτή???
πάντως το ότι κάτι πάει στραβά στην Εθνική φαίνεται και από τα παιχνίδια τους...περισσότερη ομοιογένεια έχουν οι Ρενταγκινς () παρά η Εθνική...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ίσα ίσα που για κάθε έναν που φεύγει έχουν και τον αντικαταστάτη έτοιμο . για κάθε Τζόρβα που θα φύγει (αν φύγει) θα καθιερωθεί στις κλήσεις ένας Μαρίνος !!!
μες τους μεγάλους παίζει ένα παιχνίδι εξουσίας . προφανώς το χρίσμα έχει δοθεί ώστε εντός και εκτός γηπέδου να κάνει κουμάντο ο κερκοπίθηκος . οι 3 του εξωτερικού έχασαν την μπάλα , οι Ολυμπιακοί δεν έχουν δύναμη να σηκώσουν κεφάλι ο Σαλπιγγίδης τους έφτυσε , οπότε τι μένει ; να δούμε ποιος από τους Καραγκούνη-Κατσουράνη-Σειταρίδη-Βύντρα θα το παίξει τσοπάνος στο μαντρί
ο Τζόρβας μάθαμε από την πρώτη μέρα ότι είναι "σκασμένος" με κάποιο συμπαίκτη του , αλλά τον λόγο -τυχαία πάντα- δεν τον μάθαμε !!!!! λέω γω , μήπως επειδή δεν τον αβαντάρησαν κάργα και του εφαγε την θέση ο Σηφάκης ;;;![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
αν είναι έτσι, τότε θα υπάρχει και πρόβλημα στον βάζελο.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αμα ο Φάνης δε μπορεί τον πάγκο της Εθνικής ενώ μπορούσε αγόγγυστα ενα χρονο στην εξέδρα της Πόρτσμουθ, στο καλό και να μας γράφει.
Για Τζόρβα δε ξέρω, αλλά σιγουρα θα ειναι απώλεια μεγαλυτερη του Γκέκα, αν τελικά αποχωρήσει.
Τα σενάρια περί κλικών τ' ακούω βερεσέ. Πάντα υπήρχαν αυτές οι κουβέντες, εμείς οι μεγαλύτεροι προλάβαμε και την αποχωρηση Μαύρου απο την Εθνική γιατι -και καλά- του ειχε φάει το περιβραχιόνιο ο Αναστόπουλος. Δώσε στον Ελληνα παραφιλολογία για κλίκες και βρώμικα σενάρια και παρτου και το ψωμί απ' το πιάτο.
Σε ενα σύνολο 20-25 ατόμων λογικό ειναι να υπαρχουν παρέες, κανεις δε γίνεται να ταιριάζει ως χαρακτήρας με ολους. Πρόβλημα του εκάστοτε προπονητής ειναι να τους ταιριαξει μεσα στον αγωνιστικο χωρο ως ομαδα, εκτος αγώνα ας κόψουν το λαιμό τους. Ο Ρεχάγγελ το ειχε πετύχει αυτό, ενω ο Ντομενέκ πχ στη Γαλλία τα ειχε κάνει σκατά σ' αυτο το θέμα, εξ ου και τα θλιβερά αποτελέσματα των Γάλλων παρά το αστραφτερό ρόστερ.
το μονο που με προβληματιζει με ολες αυτες τις αποχωρησεις ειναι οτι υπαρχει ενδεχομενο να βρεθουμε στην αναγκη του χαριστεα![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
εμένα με προβληματίζει η φήμη ότι έχουν "πέσει" πολλοί πάνω στον Τζόρβα για να τον πείσουν να μην φύγει ....
από τον καημό μου να φανταστείς ξαναβλέπω τα πλάνα του Αλεεεεεεεεεεεξη από το παγκόσμιο κύπελλο μπας και συνέλθω !!!
Δε ξέρω αν βρεθούμε στην ανάγκη του Χαριστέα (πολύ πιθανό κι αυτό) αλλα σίγουρα θα βρεθούμε στην ανάγκη του Χαλκιά!![]()
kwtsios (09-09-10)
Τωρα καταλαβα γιατι φευγει ο Τζορβας. Ειδε την Παρασκευη στο Καραισκακη, το τριποδο του αεροβολου στημενο στην θυρα 7.
*****8.23*****
Τι δηλαδή ο Μήτρογλου καθόταν στην κερκίδα;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Την απόφαση να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα ανακοίνωσε-όπως αναμενόταν-ο Φάνης Γκέκας. Ο Λαρισαίος επιθετικός δεν ρίχνει φως στους λόγους της αιφνιδιαστικής απόφασής του, παρά μόνο κάνει λόγο για ειδικές συνθήκες.
«Μετά από μεγάλη σκέψη αποφάσισα να σταματήσω από την εθνική ομάδα, εξ αιτίας κάποιων ειδικών συνθηκών, που έχουν δημιουργηθεί μέσα σε αυτή και για τις οποίες έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα και στους συμπαίκτες μου και να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα», αναφέρει ο 30χρονος άσος στο blog του στην ιστοσελίδα in.gr.
Ο ποδοσφαιριστής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης σε ιδιωτικές συζητήσεις «φωτογράφιζε» ως υπαίτιο για την απόφασή του συγκεκριμένο συμπαίκτη του. Επίσης, αναμένεται σύντομα να φανεί αν τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ενώ οργιάζουν οι φήμες πως κοντά στην απόφαση να πει «αντίο» στην Εθνική είναι και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.
Πλέον η Εθνική ομάδα μετρά ήδη τρεις σίγουρες οικειοθελείς αποχωρήσεις (που είναι πολύ πιθανό να γίνουν πέντε) στη μετα-Ρεχάγκελ εποχή, καθώς πριν από τον Φάνη Γκέκα είχαν προηγηθεί ο Γιάννης Αμανατίδης και ο Σωτήρης Κυργιάκος.
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
χεστηκε η φατμε μες το γενι τζαμί...
Το θεμα ειναι τι γινεται και φευγουν?? αφηνει η Επο τους κα-κα να κανουν ρδελο την εθνικη???
για τον αμανατιδη με πειραξε που εφυγε, οπως και για τον Κυργιακο. ο Γκεκας ομως..σιγα την απωλεια
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (09-09-10)
Α, συγγνωμη αλλα εγω μπορει και να κλαιω καμια βδομαδα μολις ανακοινωσει και ο γιουρκας οτι αποχωρει..καλα στην περιπτωση που το ιδιο συμβει με τον καραγκουνη θα παω μεχρι το Τειχος των Δακρυων..![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
dtakis80 (09-09-10)
Bookmarks