Σελίδα 243 από 626 ΠρώτηΠρώτη ... 43143193203213223233239240241242243244245246247253263273283293343443543 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 4.841 έως 4.860 από 12519

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δε παίζει κέντρο αμυνας ο Γκέντσογλου!

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aμυντικό χαφ είναι ο Γκέντσογλου Βασίλη.
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι, αλλά μην το πεις στον Ντούσαν...
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε παίζει κέντρο αμυνας ο Γκέντσογλου!
    ευχαριστώ για την ενημέρωση , αλλά αυτή την εντύπωση είχα . σε δυο παιχνίδια που τυχαίνει να τον έχω δει έπαιξε κεντρικός αμυντικός - να υποθέσω λόγο κορμιού ;

τότε αλλάζει το πράμα , μάλλον έτσι είμαστε .

τερματοφύλακες : Σηφάκη, Τζόρβα,

κεντρικοί αμυντικοί : Κυργιάκο, Μαλεζά, Παπασταθόπουλο, Αβραάμ Παπαδόπουλο

πλάγιοι αμυντικοί : Μανιάτη, Μαρίνο, Βύντρα,
    Τοροσίδη, Σπυρόπουλο, Τζαβέλλα,

κεντρικοί μέσοι : Καφέ, Γιάνννη Παπαδόπουλο, Κατσουράνη, Γκέντσογλου, Καραγκούνη, Νίνη,

επιθετικοί : Γκέκα, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδη και Σαμαρά.

νομίζω πως θα παίξει ο Σαντος 4-4-2 (σε διάταξη 4-3-1-2) με τον Τοροσίδη σαν δεξί μέσο
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

4. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kritikia για αυτό το μήνυμα:

IERO (04-08-10), Phaedra (10-08-10)

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Προεπιλογή

Νέο σύστημα από τον Σάντος

Αλλαγή στο σύστημα της Εθνικής ομάδας προανήγγειλε ο Φερνάντο Σάντος μία μέρα μετά τις πρώτες του κλήσεις για το φιλικό με τη Σερβία στο Βελιγράδι στις 11 Αυγούστου. Ανοιχτή άφησε την πόρτα της "γαλανόλευκης" για το μέλλον στους "Μουντιαλικούς" παίκτες που δεν κλήθηκαν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλυσε τον νέο τρόπο του παιχνιδιού του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, τονίζοντας ότι σκοπεύει να εφαρμόσει το σύστημα 4-4-2 με ρόμβο εκτός από το 4-3-3.

Μάλιστα όπως επεσήμανε ο νέος τεχνικός της "γαλανόλευκης", οι συγκεκριμένες επιλογές για το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο έγιναν με βάση αυτό το σκεπτικό. Το νέο σύστημα μάλιστα σκοπεύει να το εφαρμόσει στο φιλικό με τη Σερβία ενώ για τις κλήσεις του επεσήμανε ότι οι επιλογές κερδίζονται με βάση τον αγωνιστικό ρυθμό που έχουν οι παίκτες και εκείνοι που είναι στην αποστολή έδειξαν καλά στοιχεία στα φιλικά των ομάδων τους.

"Η δική μου φιλοσοφία είναι πάνω από τα συστήματα.Όταν κάνουμε επίθεση θέλω οι γραμμές να είναι κοντά, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αντεπιθέσεις με πάσες αλλά κατά 80% θα επιδιώξουμε την οργανωμένη επίθεση", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:"Θα πηγαίνουμε πάντα για τη νίκη με τη δική μας φιλοσοφία".
    Αναφορικά εξάλλου με την άμυνα, ο Φερνάντο Σάντος έδειξε επίσης διαθετειμένος για αλλαγές τονίζοντας ότι θα εφαρμόσει ζώνη και όχι όπως ίσχυε μέχρι τώρα τριάδα ενώ δεν θα υπάρχουν και μαν του μαν όπως συνέβη στο παιχνίδι με την Αργεντινή στα τελικά του Μουντιάλ με τον Παπασταθόπουλο να μαρκάρει τον Μέσι.

Για τους νεαρούς παίκτες που κλήθηκαν ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ επεσήμανε ότι εκτός από τα καλά στοιχεία που έδειξαν σε φιλικούς αγώνες, είχαν προηγηθεί και καλές εμφανίσεις με την Εθνική Ελπίδων της οποίας ήταν μέλη. Μάλιστα αναφέρθηκε και στον Κυριάκο Παπαδόπουλο της Σάλκε που ενδεχομένως να κληθεί στο μέλλον.
    Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που ήταν στην αποστολή για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν κλήθηκαν για το φιλικό με τη Σερβία, τόνισε ότι η πόρτα της Εθνικής ομάδας παραμένει γι΄αυτούς ανοιχτή στο μέλλον.
    Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι ο Φερνάντο Σάντος αποκάλυψε ότι σκοπεύει να δημιουργήσει μία δεύτερη Εθνική ομάδα για παίκτες που δεν αγωνίζονται στις Ελπίδες και είναι κάτω των 23.
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Την απόφαση να μην αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας πήρε ο Γιάννης Αμανατίδης και την ανακοίνωση μιλώντας στο περιθώριο της προπόνησης της Άιντραχτ τη Δευτέρα. Μάλιστα ο 28χρονος επιθετικός άφησε αιχμές για τις επιλογές των παικτών και παρουσιάστηκε ενοχλημένος από καταστάσεις και πρόσωπα.

«Ορισμένα καλά ονόματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν αποσυρθεί, γιατί κάποια πράγματα δεν είναι σωστά. Γι’ αυτό δεν έχω πλέον διάθεση. Θέλω να αφοσιωθώ πλέον ολοκληρωτικά στις υποχρεώσεις μου με το σύλλογό μου και να βάλω τέλος στην καριέρα μου στην Εθνική», δήλωσε ο Αμανατίδης, που δεν είχε κληθεί για το φιλικό της Τετάρτης με τη Σερβία, ενώ στη συνέχεια άφησε αιχμές για την ομοσπονδία: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίζονταν στις ομάδες τους, αλλά έπαιζαν συνήθως στην Εθνική. Αυτό δεν έχει λογική. Ήταν γνωστό για εννέα στους δέκα παίκτες ποιος θα παίζει. Όποια απόδοση κι αν είχαν στις ομάδες τους. Πίστευα πως το ελληνικό ποδόσφαιρο θα γινόταν καλύτερο, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Κάποιοι παίκτες δεν εκπροσωπούσαν τη χώρα, αλλά τους εαυτούς τους. Χρησιμοποιούσαν την ομάδα για να προβληθούν, αν και οι περισσότεροι δεν έπαιζαν στις ομάδες τους. Αυτό με ενοχλούσε πάντα, ακόμη κι όταν ήμουν εκεί. Αυτοί οι μηχανισμοί γύρω από την Εθνική με έκαναν έξαλλο και τους βαρέθηκα. Αν έλεγα όλα όσα γνωρίζω, τότε θα έσκαγε βόμβα».

Πηγη: sport-fm.gr

Και γιατι δεν τα λες ρε παπαρα?
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

χαχαχχαα.μετα Χριστον προφητης και ο ΜαρωΛυτρας.ενω εσυ μαρωΛυτρα,δεν επαιξε ρολο το οτι σε ηξερε ο Τοπαλιδης και ο Ρεχαγκελ απο Γερμανια,ετσι?

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

μιλανε ολοι μιλανε και κωλοι...ποιος αμανατιδης ρε?ο μονος σοβαρος αμανατιδης ηταν ο δικος μας.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

9. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sk12072 για αυτό το μήνυμα:

angelos7 (09-08-10), Haris1984 (09-08-10)

Το avatar του χρήστη angelos7

Περιοχή
    μεταξυ σεφ και καραισκακη
    Thanks
    294
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 64 φορές σε 49 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Στα τσακιδια και να μη μας γραφεις. Και μονο που επαιζες ηταν τιμη σου οπως και για καθε ελληνα που αγωνιζεται με το εθνοσημο και διαμαρτυρεσαι.Τετοια ρεμαλια δεν εχουν χωρο στην επισημη αγαπημενη

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

σωστά τα λέει ο Ιωάννης, αλλά έπρεπε να πει πως βάζει και τον εαυτό του μέσα σε αυτούς τους ευνοημένους...

ας τα έλεγε αυτά επί Ρεχάγκελ...τώρα που βλέπει πως τρώει πόρτα από τον Σάντος θυμήθηκε να μας πει για αδικίες....
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (09-08-10)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πιο ηλίθιες δηλώσεις δεν έχω ακούσει από ποδοσφαιριστή. IQ τζατζικιού μιλάμε.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιο ηλίθιες δηλώσεις δεν έχω ακούσει από ποδοσφαιριστή. IQ τζατζικιού μιλάμε.
    Προσβαλεις το τζατζίκι που είναι και πολύ νόστιμο , αυτός ο μαλάκας δεν τρώγεται με τίποτα
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

angelos7 (09-08-10)

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.283 φορές σε 10.829 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μπράβο ρε Αμανατίδη, καλά έκανες. Δεν βλέπω τι παράλογο λέει...τις κλίκες στην Εθνική και τις επιλογές που έκανε ο Ρεχάγκελ όλοι τις ξέραμε..και τους λόγους επίσης.

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

MIA απο τις κλικες ηταν και αυτο·ς ομως.η πιστευετε οτι θα επαιζε στην εθνικη αν δεν ηταν ο ρεχαγκελ;
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπράβο ρε Αμανατίδη, καλά έκανες. Δεν βλέπω τι παράλογο λέει...τις κλίκες στην Εθνική και τις επιλογές που έκανε ο Ρεχάγκελ όλοι τις ξέραμε..και τους λόγους επίσης.
    Δε νομίζεις ότι αυτά έπρεπε να ειπωθούν επί Ρεχάγκελ και όχι τώρα που έφυγε ο Γερμανός? Μιλάμε για διαφορά φάσης: ξεκίνησε το σήμα από τον εγκέφαλο του Αμανατίδη πρόπερσι και έφτασε στο στόμα του τώρα*.

* που -όλως τυχαίως- δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου μας προπονητή
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    «Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίζονταν στις ομάδες τους, αλλά έπαιζαν συνήθως στην Εθνική. Αυτό δεν έχει λογική. Ήταν γνωστό για εννέα στους δέκα παίκτες ποιος θα παίζει. Όποια απόδοση κι αν είχαν στις ομάδες τους.

1.000.000 % ΣΩΣΤΟΣ ο Γιάννης

αλλά ρε Γιαννάκη , έτσι για να σε χαίρεται η Μάρω σου , για πες μας . Γιατί τώρα ρε αδερφέ ; πριν από 6 μήνες , πριν από 2 χρόνια , πριν από 4 χρόνια δεν γινόταν αυτά ; γιατί μας το λες τώρα;

τώρα σε τσούζει και εσένα ; τώρα που έφυγε ο παππούλης , τώρα σε πειράζει εσένα ; τώρα που δεν σε πήρε ο Σάντος , τώρα θυμήθηκες πως οι κλίκες (η γνωστή μία) οργιάζουν στην Εθνική ;

άλλος ένας μετά Χριστόν προφήτης

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

steliosb (10-08-10)

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

στο Χαριστεα αναφερεται;
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    στο Χαριστεα αναφερεται;
    Ε οχι..γιατι το λες αυτο? Απο που και ως που να αναφερεται στον Αχρηστεα? Εχουν δωσει τετοια δικαιωματα????

Ημαρτον ρε Ηλια..μην δημιουργεις λαθος εντυπωσεις..

"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

συγνωμη Χρυσα δεν ηθελα να θιξω τον παιχταρα, απλα μια απορια ειχα
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ειναι λιγο "περιορισμενης ευθυνης" ο Αμανατιδης, ετσι?
    *****8.23*****

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Προεπιλογή

ΚΑΙ ΤΟ "ΠΑΡΤΥ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ -ΔΗΘΕΝ- ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βόκολος και Μήνου οι σκάουτερ
    Ο Λεωνίδας Βόκολος, που έδωσε το "παρών" στις χθεσινές προπονήσεις, θα είναι ο ένας εκ των δύο σκάουτερ που θα πλαισιώσουν τον Ρικάρντο Σάντος στο συγκεκριμένο τμήμα. Ο έτερος θα είναι ο Αντώνης Μήνου, με τον τελευταίο να παρακολουθεί αύριο το Κροατία - Σλοβακία, τον Βόκολο το Τσεχία - Λετονία και τον Ρικάρντο Σάντος το Μολδαβία - Γεωργία, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.
    Το θέμα του βοηθού θα τελειώσει μετά το ματς με τη Σερβία, οπότε και θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ο Τάκης Φύσσας με δηλώσεις του τόνισε ότι "ο Σάντος έχει την απόλυτη στήριξή μας. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε πολλά πράγματα με αυτόν. Είναι μεθοδικός και οργανωτικός στη δουλειά του", ενώ ο Παντελής Καφές πρόσθεσε ότι "επέστρεψα στο σπίτι μου και πάλι. Ο κ. Σάντος θέλει να περάσει τη φιλοσοφία του και είναι λογικό να δουλεύουμε πολύ. Και στο γήπεδο και στο ξενοδοχείο".
    * "Κλείνει" ο Αγιος Κοσμά από τις 20-25 Αυγούστου λόγω της ανακατασκευής του χλοοτάπητα. Η Εθνική θα μπορέσει να ξαναμπεί μέσα τον Οκτώβριο.
    * "Τελειώνει ο Ράντομιρ Αντιτς" αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ για τον εκλέκτορα των αυριανών αντιπάλων της εθνικής μας ομάδας.

Πλέον είναι καταφανέστατο , αν δεν είσαι βάζελος ή δεν δεν έχεις σχέσεις με τον βάζελο σε αυτή την ομάδα απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΗ .

ΕΥΓΕ και εις ανώτερα ..... για το καλό του Ελληνκού ποδοσφαίρου πάντα !!!!!

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (11-08-10)

Σελίδα 243 από 626 ΠρώτηΠρώτη ... 43143193203213223233239240241242243244245246247253263273283293343443543 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές