sirkostas (12-09-12), VALVERDES_7 (11-09-12)
celticfrost (11-09-12)
Kαι μένα μου αρέσει ο Μαυρίας.Δειχνει πολύ καλά στοιχεία.
Τι στοιχεια εχει ο Μαυριας ρε παιδια? μονο ταχυτητα εχει.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Να πούμε και ένα μπράβο στην Κύπρο μας που νίκησε 1.0 την Ισλανδια.
sirkostas (12-09-12)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αρχική Δημοσίευση από RedDuckling
![]()
Για γέλια οι Λιθουανοί. Ειδικά στο γκολ του Νίνη οι αντιδράσεις τους είναι επιπέδου Football League 2.
Χτύπησε ο Μανιάτης, γκολ ο Μήτρογλου
| Δημοσίευση:Τρίτη 11, Σεπτέμβριος 2012 23:37
Η Εθνική μας ομάδα κέρδισε την Λιθουανία με 2-0, με τον Μήτρογλου να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ. "Τσεκούρια" οι φιλοξενούμενοι. Χτύπησε στο γόνατο ο Μανιάτης, στο κεφάλι ο Τοροσίδης.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Για την δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, η Εθνική μας ομάδα κέρδισε την Λιθουανία με σκορ 2-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", φτάνοντας τους έξι βαθμούς στον όμιλο.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]![]()
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες (0-0), με την Ελλάδα να έχει την κατοχή της μπάλας. Στην επανάληψη ο Φερνάντο Σάντος έριξε στην μάχη τον Κώστα Μήτρογλου, ενώ στο 55' η Εθνική άνοιξε το σκορ με τον Σωτήρη Νίνη.
Στο 72' ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Κώστας Μήτρογλου, ύστερα από συνδυασμό με τον Σωτήρη Νίνη, μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τα δεξιά και με το αριστερό του πόδι πλάσαρε με ιδανικό τρόπο τον τερματοφύλακα της Λιθουανίας, "γράφοντας" το τελικό 2-0 στην αναμέτρηση.
Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, αποδείχθηκαν... τσεκούρια, καθώς έπαιζαν σκληρά και έκαναν πολλά φάουλ. Έμπαιναν στις φάσεις άτσαλα, σχεδόν αντιαθλητικά, και χτυπούσαν στο... ψαχνό.
Είναι χαρακτηριστικό πως στο 21' ο Βασίλης Τοροσίδης σωριάστηκε στο έδαφος, καθώς χτυπήθηκε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τρέχουν αίματα στο πρόσωπο του. Κατάφερε όμως στη συνέχεια να επανέλθει στην αναμέτρηση και να παίξει έως το τέλος.
Λίγος πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ακόμη ένας ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Μανιάτης, τραυματίστηκε στο δεξί του γόνατο. Οι ενοχλήσεις στο πόδι του ήταν έντονες και στην επανάληψη έγινε αλλαγή, με τον Κώστα Μήτρογλου να τον αντικαθιστά.
Στο γόνατο του δυναμικού χαφ των Πειραιωτών τοποθετήθηκε πάγος. Και στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ελπίζουν να μην έχει κάτι σοβαρό ο ποδοσφαιριστής, κυρίως για να προλάβει την πρεμιέρα στο Champions League κόντρα στη Σάλκε (18/9) την ερχόμενη εβδομάδα.
Διαιτητής/Βοηθοί: Κόρτνεϊ (Β. Ιρλανδία)/ Σάνκς (Β. Ιρλανδία), Ίκιν (Β/ Ιρλανδία)
Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Μανιάτης (46' Μήτρογλου), Νίνης, Φορτούνης (68' λ.τρ. Χολέμπας), Γκέκας (80' Μαυρίας).
Λιθουανία (Λάζλο): Καρτσεμάρσκας, Μποτόφσκι (46' Ντ. Τσεσνάουσκις), Ζαλιούκας, Κλιμαβίτσιους, Αντριουσκεβίτσιους, Σεμπέρας, Βίτσιους, Μικολιούνας, Βελίτσκα (76' Νονικόβας), Ε. Τσεσνάουσκις, Σέρνας (56' Ριμκεβίτσιους).
Κίτρινες κάρτες: Κ. Παπαδόπουλος (62', Ελλάδα)-Τσεσνάουσκις (20', Λιθουανία), Σέρνας (42', Λιθουανία), Ριμκεβίτσιους (59', Λιθουανία), Μικολιούνας (84', Λιθουανία)
Σκόρερ: Νίνης (55', Ελλάδα), Μήτρογλου (72', Ελλάδα)
αυτή την εθνική την έχει πληρώσει πολύ άσχημα ο Ολυμπιακός με τους τραυματισμούς! μάλλον τώρα χάνουμε τον Μανιάτη για το ματς με τη Σάλκε !!!![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (12-09-12)
Ναι, αυτό το στυλ χωρίς εξτρέμ είναι ότι πιο μοντέρνο αυτή τη στιγμή στο διεθνές ποδόσφαιρο.
Δύσκολα. Στα σίγουρα χάνει τα Γιάννινα και βλέπουμε.
Δεξί χαφ συνήθως.
Εξαιρετική περίπτωση και με πολύ μέλλον.
Ναι, τώρα απλά μεταδίδει παιχνίδια και πληρώνεται με το κομμάτι.
Μες στο παιχνίδι κι οι τραυματισμοί. Τι να πει κι ο Σαμαράς τότε?
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (12-09-12)
Πολύ καλή η Εθνική, αλλά όλα θα παιχτούν κόντρα στους Βόσνιους που μπροστά είναι φωτιά και λάβρα.
dimace (12-09-12)
Παίζουμε στο Καραισκάκη το πρώτο παιχνίδι μαζί τους, οπότε η ισοπαλία δεν είναι ιδεατό αποτέλεσμα για μας.
Πάμε Ελλαδάρα! Ερχονται με φόρα κι αέρα οι βόσνιοι, όπως κι οι κροάτες πριν κάμποσους μήνες.
differance (12-10-12), kwtsios (12-10-12), panty (12-10-12)
καλή τύχη και νικη στην Εθνικη μας! (μακρια απο τραυματισμους)
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Δύσκολο παιχνίδι, αντικειμενικά. Αλλά η Ελλάδα τόσα χρόνια έχει βρει τον τρόπο. Ελπίζω σε γεμάτο γήπεδο, ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και φυσικά νίκη.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (12-10-12)
Bookmarks