Ζμπουτζαμ; Ζμπουτζαμ.![]()
Κωνσταντόπουλος στα δοκάρια!! Ο Σηφάκης τι έχει; Ή δε την υπολογίζουμε και πολύ την Μάλτα;
Βάστα μη μας κάνει καμιά κουτσουκέλα μόνο η Μαλτεζούλα και δεν ξέρουμε από που μας ήρθε...
Ζμπουτζαμ; Ζμπουτζαμ.![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
1-0 ο Φέτφα!! Έλα ρε παιχτούρα!!
Ελα ρε!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
2-0, το καθαρισαμε το ματσακι. Ο Φετφατζιδης ειναι δραστηριος αλλα νομιζω πρεπει να γινει πιο ομαδικος.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Μην κάνει κάποιος το αστείο και φέρει κάνα Μόρα στον Θρύλο, θα φάει πέτρες! Ο τύπος δεν ξέρει ούτε να στηθεί σωστά στην άμυνα, 2 μπαλιές έχουν κάνει όλες κι όλες οι Μαλτέζοι και του φύγανε πάνω απ' το κεφάλι του... Τα ίδια και για τον Κωνσταντόπουλο που τον είχα και σε εκτίμηση, αλλά αυτός τουλάχιστον παίρνει ένα "συγχωροχάρτι" ως τερματοφίτσουλας, αφού δεν είχε ακουμπήσει μπάλα σε όλο το ημίχρονο...
Χοχοχο 2-1 η Μάλτα και μόλις είχε και δοκάρι... Έλα έρχεται η μαλακία, λίγο ακόμα και θα τα καταφέρουμε!
3-1 ο Φέτφα...! Γράφτε τίποτα ρε, μόνος μου θα μιλάω;![]()
kwtsios (04-06-11)
θα εγραφα εγω Πανο αλλα με κοιτουσε το αφεντικο αγρια...
Αυτος ο Τζιολης τι κανει στην εθνικη?!![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Πλακα είχε το περιφερόμενο πρασινογεννημένο τσίρκο. Ο Φετφατζίδης αδικείται που παιζει σε αυτο το εκτρωμα. Ελπιζω οσοι ονειρεύονταν Μορα-Κωσταντοπουλο να είδαν τι ακριβώς ονειρεύονταν. Ολη η άμυνα (του Τοροσιδη συμπεριλαμβανομένου) ουτε μια τριχα απο τα αρχίδια του Μπραχάμη δεν είναι.
Το κέντρο απιστευτο γέλιο. Οι περιφερόμενοι καραγκιόζηδες Κατσουρανης-Καραγκουνης-Νίνης-Τζιώλης (αυτοι που έχαναν τα πρωταθλήματα απο τη...διαιτησία) , Καφές και σία προσέφεραν ΑΠΛΕΤΟ γέλιο. Δεν εχω κακία προς αυτη την εθνική, απλα αντιπαθώ το ποδόσφαιρο που παίζει. Το σιχαίνομαι για την ακρίβεια.
Για ακόμα μια φορά η πράσινη κλίκα έγραψε τον Φετφατζίδη στα τρία της. Δεν πειράζει ο θεός του Ποδοσφαίρου δεν κοιμότανε και του έδωσε αυτό που άξιζε έστω και χωρίς να τον παιζουν. Δυο τεμάχια για να καθαρίσει για τα υπολοιπα άμπαλα. Ο Νίνης επιτελους ποτε θα αποφασίσει να παει να τιμήσει τα χρώματα της πατρίδας του να μη μας ζαλίζουνε τον έρωτα;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
βασικα η 11αδα της εθνικης πρπ να αρχιζει με μητρογλου παντα
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Bookmarks