Κακιστο ματς
Κακιστο ματς
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αιντε ζωα
Πολυ κακη η εικονα της Εθνικης. Ηταν ευκαιρια αποψε με την ηττα της Κροατιας αλλα παιξαμε σαν υπνωτισμενοι. Δεν γιναμε ξαφνικα Βραζιλια για να περιμενουμε να κερδισουμε την Μαλτα, εναν κατωτερο αντιπαλο, περπατωντας μεσα στο γηπεδο.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
ΤΟΡΟΣΙΔΑΡΟΣ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
γκολ απο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ παικτη.Τυχαιο?δεν νομιζω.
Μπράβο ρε Τόρο! Πρώτοι στον όμιλο!
Σαν έγραφα τα πιο πάνω το έβαλε ο Τόρο!Δεν μας άξιζε η νίκη αλλά δεν πειράζει, σημαντικό το τρίποντο και με δεκα παιχτες στο τελος με ηλιθια κοκκινη απο τον διαιτητη! Παμε παρακατω και ελπιζω σε καλυτερες εμφανισεις. Συγχαρητηρια στον Τορο για το γκολ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Γκολ απ' τον χειρότερο παίκτη του γηπέδου έτσι? μακράν...
Και ποιος κέρδισε το φάουλ;;;;;;;
ΦΕΤΦΑΑΑΑ
Είμαστε μεγάλη ομάδα...απ' το 1ο μέχρι το 90ο λεπτό περπατούσαμε!![]()
που ειναι ο χελακης να το περιγραψει...δοξασμενη νικη μεγαλη εμφανιση κτλ....ολοι ομονοια να πανηγυρισουμε!
Oυφ! Τι ήταν κι αυτό! Για να συνέλθω λίγο και επανέρχομαι για καντήλια και μπινελίκια.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τωρα που σας ξελασπωσε,ειναι καλος ο Τοροσιδης,καθαρματακια της ΕΠΟ?Επισης...ειναι καλος,Καραγκουνη,Κατσουρανη,Αλβανινη,ψευτομαγκες της συμφορας,που "ψαχνατε να τον βρειτε'???εεε???
Καλά χειρότερος από τους Λύμπε-Σαμαρά-Κατσουράνη δεν πρέπει να υπήρχε στο γήπεδο,ακόμα και ο Τοροσίδης που ήταν εμφανώς επηρεασμένος από την αγωνιστική απραξία καλύτερος ήταν.....
Πω πω βαζελοπάνελ στην εκπομπή του Mega...![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
chainsaw (27-03-11)
Ρε Φερνάντο, είπαμε κακοποίηση του ποδοσφαίρου, αλλά εσύ το γ@μησες και ψόφησε
Μακράν χειρότερος του γηπέδου ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιώργος Καραγκούνης για τον λόγο ότι απλά δεν ακούμπησε μπάλα. Καλύτερος παίχτης των Μαλτέζων ο Νίνης που κατέστρεψε όλες τις ελληνικές επιθέσεις. Καλύτεροι παίχτες μας οι Αβραάμ - Σωκράτης, παρά την αποβολή του 2ου, καθότι έκοψαν πάμπολες επιθέσεις των γηπεδούχων.
Haris1984 (26-03-11)
Bookmarks