steliosb (18-11-10)
steliosb (18-11-10)
Για εκτός εδρας μια χαρά ήταν η Εθνική, ειδικά αν σκεφτεί κανείς οτι πολλοι παιχτες απλά συμμετείχαν για να πάρουν εμπειρίες (πχ Κονέ)!
Αντιλαμβάνομαι βεβαίως τον σκεπτικισμό των περισσότερων, καθότι ειναι δύσκολο να παρακολουθήσεις αυτην την μέτρια Εθνική, οταν εχεις γλυκαθεί απο το υπερθέαμα που προσφέρει σ' εβδομαδιαία βαση η Σουπα Λίγκα!
φυσικα και δεν το ειδα, εβλεπα μπασκετ. αλλα και να μην ειχε παλι δε θα το εβλεπα. αυτη η ομαδα αν δεν παιζει ο φετφα ειναι ο υπνος ο ιδιος
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ναι, βέβαια! Απέναντι στον Νιόνιο και στη Τρίπολη!
Μεγάλη μπάλλα!
Οχι, δε μου λέει τίποτα η φοβερή και τρομερή μπάλλα του Ολυμπιακού απέναντι στους φίτσουλες της Σουπα Λίγκα!
Ομάδα που πνίγεται σε μια κουταλιά νερό ειναι! Φανηκε ξεκάθαρα σε Καυταντζόγλειο-ΟΑΚΑ και στο β' ημίχρονο με τον Αρη!
Μεγάλη τύχη που δεν παίζουμε Ευρώπη, γιατί θα είχαμε μεγάλες στεναχώριες φέτος!
Εκτός αν νομίζεις πως αυτός ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει εκτος να παρει βαθμο απο ομάδα επιπέδου Εθνικής Κροατίας!
1ον) Επιμένω ότι είσαι από υπερβολικός μέχρι επίτηδες ειρωνικός
2ον) Σε ρώτησα αν σου αρέσει η μπάλα της Εθνικής περισσότερο από του Ολυμπιακού και όχι του Ολυμπιακού σκέτο
3ον) Μου παρουσιάζεις ως βάση για να στηρίξεις την άποψη ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει μπάλα, ένα ντέρμπυ με τον βάζελο στο
οποίο έμοιαζε 3 επίπεδα σε ποιότητα πάνω ο Ολυμπιακός και το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής που δεν ήξεραν ούτε τα ονόματα
τους μεταξύ τους και σε κανένα πρωτάθλημα παγκοσμίως δεν λογίζονται τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν ως κριτήριο. Και παίζεις
και στοίχημα... ΚΑΙ
4ον) Τι ακριβώς περιμένετε να δείτε από τον Ολυμπιακό; Εσύ αν είσαι ο πιο ταλαντούχος και ο πιο έξυπνος στην δουλειά σου
(βάλε πχ Ολυμπιακός), αλλά συνεργάζεσαι με καθυστερημένους και τεμπέληδες (βάλε πχ Superleague), μέχρι που ακριβώς μπορείς
να παράγεις;
1)....
2) Η μπάλλα που παίζεις εξαρτάται κι από τα περιθώρια που σου αφηνει ο αντίπαλος. Πχ ειναι δυνατόν τ' αλλο Σάββατο η Μπαρτσελόνα να βάλει 8 στη Ρεάλ, οπως χθες στην Αλμερία?
3) Οπου έσφιξαν τα γάλατα, ο φετινός Ολυμπιακός αποδείχτηκε ομάδα της φακής, με φοβερό ελλειμα στη ψυχολογία. Και με βάζελο και με Ηρακλή και με Αρη ζοριστηκε, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων! Κι αυτό περί ομοιογένειας τη πρώτη αγωνιστική μάλλον ούτε το σκέφτηκες πριν το γράψεις. Αν δεν εχουν ομοιογενεια οι σύλλογοι, τι να πουν οι Εθνικές ομάδες που μαζεύονται μια φορά στο τόσο και με 2 προπονήσεις πρέπει να γίνουν σύνολο? Και δε μου λες, οι παίχτες που αντιμετώπισαν προχθές την Αυστρία γνωρίζονταν μεταξύ τους ή είχαν ξαναπαίξει ποτέ ξανά μαζί?
4) Σου ρίχνω 20 χρόνια κι έχω δει πολύ καλύτερα πράγματα απο τον Ολυμπιακό. Αν εσύ εισαι ευχαριστημένος με ένα απλό πάσινγκ γκέιμ που παίζει φέτος απέναντι σε ομαδίτσες, με γεια σου με χαρά σου.
Κι οι καθυστερημένοι και τεμπέληδες δεν ειναι οι υπόλοιποι της Σουπα Λιγκα που παλεύουν με σφεντόνες, αλλα ο Ολυμπιακος κι ο Παναθηναικός. Αυτοί οι δυο εχουν παρει τα πακέτα του ΤΛ τόσα χρόνια, αυτοι ψωνίζουν πανακριβους παίχτες, αυτοι ελεγχουν τους διαιτητές, αυτοι εχουν τον πολύ κόσμο μαζί τους κι αυτοι δεν εχουν προοδεύσει καθόλου παρόλες τις αβάντες που προανέφερα.
Η Εθνική ομως και προόδευσε και παραμένει σε ενα αξιοπρεπές επίπεδο, παρότι δεν εχει τη δυνατότητα να ψωνίζει Κριέρα και Γκοβού μ' ενα φόρτωμα ευρώ!
Κατ' αρχήν έχω εκφράσει την συμπάθειά μου στην Εθνική και παραδέχτηκα ότι έκανε βήματα μπροστά. Μέχρι εκεί Κώτσο όμως.
Δεν είναι καμιά ομαδάρα, ούτε ταλέντο δεν διαθέτει. Για το τι σου αρέσει περισσότερο πάλι δεν απάντησες, αν και απ' τα λεγό-
μενά σου κατάλαβα ότι σου αρέσει περισσότερο η μπάλα της Εθνικής. Όσο για τα χρονάκια που μου ρίχνεις και αυτά που έχεις
δει παραπάνω λογικό είναι, εγώ γεννήθηκα το '86 τι να κάνουμε; Να πάω πίσω στο '70 για να ζήσω ότι έζησες;
Απλά μια επισήμανση κι από μένα προς εσάς τους μεγαλύτερους. Συμφωνώ ότι δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό σήμερα, αλλά και
εσείς πρέπει να ξεκολλήσετε από τις παλιές εποχές. Άλλαξε το στυλ, άλλαξαν οι κανονισμοί, άλλαξαν όλα! Ήρθε ο καιρός (έχετε
αργήσει κιόλας) να αποδεχτείτε ότι δεν θα ξαναζήσετε μεγάλες εποχές μπάλας από τον Ολυμπιακό και γενικά από σχεδόν καμία
ομάδα στον πλανήτη. Αυτό απαιτεί το σημερινό Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αυτό παίζει κι ο Θρύλος, στα όρια που μπορεί. Για μένα
στεκόμαστε σε αξιοπρεπές επίπεδο εδώ και 15 χρόνια. Άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις που ήταν να μας δώσουν πολλά, εξα-
φανίστηκαν από προσώπου Γης και ξεπετάγονται που και που να δείξουν ότι υπάρχουν. Ο Ολυμπιακός είναι σταθερά μέσα στις
15 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ αυτό είναι άξιο αναφοράς και όχι χλεύης.
Φτάνω λοιπόν στο σημείο να αναγκαστώ να συμφωνήσω με τον Σωκράτη, ότι καλομάθαμε... Αυτά...
Haris1984 (21-11-10)
ειμαστε ικανοποιημενοι απο το (κατι σαν )ποδοσφαιρο που παιζει η Εθνικη,και οχι απο αυτο που μπορει και προσπαθει και παιζει ο Ολυμπιακος...οκ...i rest my case!
οσο για τις "αβαντες"...και η Εθνικη μας ειχε παμπολλες σε πανευρωπαικο επιπεδο,απο την εποχη Γκαγκατση-Ρεχαγκελ και μετα.
καλα χεστηκαμε για το αν παιζει καλη μπαλα η εθνικη, το αποτελεσμα μετραει εκει. την υποστηριζω αλλα ομολογω οτι με ξενερωνει το βαζελογκετο και καποιες συμπεριφορες παικτων. συνηθιζα να υποστηριζω πως αγαπω την εθνικη το ιδιο η περισσοτερο απο τον Ολυμπιακο αλλα ελεγα ψεμματα στον εαυτο μου. περα απο το γιουρο 04 που κατακτησαμε και βγηκαμε ολοι στους δρομους, παλι δε συγκρινεται με τη χαρα που πηρα ας πουμε απο την ευρωλιγκα 97. και ειναι λογικο να αγαπας περισσοτερο μια ομαδα που ασχολεισαι μαζι της 365 μερες το χρονο απο μια ομαδα που ασχολεισαι περιστασιακα. ενιγουει αυτα
Καραγκούνης, Κατσουράνης, Χαριστέας, μάνατζερ, κλίκες, καπαρωμένες θέσεις στην Εθνική. Αυτή η συνέντευξη του Γιάννη Αμανατίδη στο gazzetta.gr θα προκαλέσει σάλο! Διότι για πρώτη φορά εν ενεργεία διεθνής μιλάει για όλα με ονόματα!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
μπήκα στο βαζελέτα μετά από πολύ καιρό σπάζοντας το προσωπικό μου εμπάργκο , μόνο και μόνο για να διαβάσω την επιβεβαίωση όσων έλεγαν όλοι αυτοί οι φαντασμένοι συνομοσιολάτρες , φαντασμένοι ανθέλληνες . αυτό που τόσο καιρό έλεγαν άπαντες -πλην εξαιρέσεων- βρέθηκε και ένας παίκτης που τα είπε
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Haris1984 (23-11-10)
Οσο ο Ρεχάγγελ τον είχε βασικό κι αυτον και τον Φαν', ολα ήταν αγγελικά πλασμένα στην Εθνική!
και μετα τους εθαψε για χαρη του Χαριστεα αιγκαιν και του...Σαλπιγκολ.
Ο Αμανατίδης εχασε τη θέση του απο τον Σαμαρά κι ο Γκέκας απο τον Σαλπιγγίδη και τον Μήτρογλου, απολύτως δίκαια!
Αλλά κι ο Χαριστέας ακόμα υπήρξε πολύ σημαντικότερος παίχτης για την Εθνική απο τον Γκέκα!
Περιμένω να βγει κι ο γίγαντας υπερσκόρερ της Μπουντεσλίγκα να μας πει γιατί επαιζε στην Εθνική ενω στη Πορτσμουθ δεν εμπαινε ουτε στη 18άδα!
Και γιατί εκεινη τη περίοδο δεν εβγαινε να καταγγείλει την "αρρωστη" κατάσταση στην Εθνική.
nbqgr (23-11-10)
Bookmarks