Gtakis (08-10-10)
Και να βλεπουμε τους "ωριμους" αντ'αυτου να καταστρεφονται τα ματια μας
Gtakis (08-10-10)
Ρε σεις γιατί παίζουν σήμερα; Σάββατο/Τετάρτη δεν είχε προκριματικά Euro πάντα;
Πλατινικες αλλαγες Πανο!Νεα ηθη και εθιμα!
Οι Ελπίδες πάντως δεν τα κατάφεραν. Έφαγαν μια ξεγυρισμένη 3-ρα από την Τσεχία και η πρόκριση για τα τελικά έγινε πάρα πολύ δύσκολη.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
να ναι καλα το Στοιχημα,Πανο!
Βαλε φετφα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γιατί είναι μαύρο το αριστερό μάτι του Πιθηκούνη?
Κλασσικό ποδόσφαιρο Σάντος μέχρι στιγμής. Δηλαδή τίποτα με μπόλικο καθόλου. Ας θυσιάσει ένα αμυντικό χαφ μπας και δούμε λίγη ανάπτυξη διαφορετικά οι Λετονοί θα πάρουν την ευκολότερη ισοπαλία στην ιστορία τους.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bάλε Φέτφα δεξιά να αλλάζει θέσεις με τον Νίνη και πέτα έξω τον μαλάκα τον πίθηκο.
κλασσικη εθνικη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ειμαι ακομα εντυπωσιασμενος απο το οτι ο Τοροσίδης ειναι τοσο επιβλητικος παικταρας ωστε προτίμησε να κανει βούτα για κίτρινη παρα να σκοραρει στο τετ α τετ που του δοθηκε. Βασιλη γερά, η Μπάρτσα ειναι κοντά.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Du3lisT (08-10-10)
εγω νομιζω οτι του πηρε το ποδι.δεν ειχε κανενα λογο να πεσει αλλιως.ηταν μονος του με το τερμα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πως δεν ειχε λογο. Τον ιδιο λογο που εχει να κανει σεντρες για πεταμα.
Καρα-Τορο οι κορυφαίοι της Λετονιας.
Τελικα οντως οποιος βριζω γινεται ηρωας χοχοχο
Έλα ρε Τορο
Αναρωτιέμαι μήπως πρεπει να αρχισω να βριζω ολη την ομαδα του Ολυμπιακου με τη σειρα... 10-0 θα τελειωνουνε τα ματς μας...
Μολις αρχιζω να την λεω στον Πάντελιτς με τον Αστερα σκοραρει...
Μολις αρχιζω να λεω για τον Μπιραλαχ με τον Βολο σκοραρει...
Μολις αρχιζω να λεω για τον Τορο σήμερα σκοραρει...
Πρεπει να το ξεκινησω συστηματικα μαλλον...![]()
ο Νινης ειναι πολυ λιγος...
Bookmarks