Εντωμεταξύ οι λακαμάδες δώσανε το ματς στο conn-x tv...............αν είναι δυνατόν δηλαδή...τόσο καραγκιόζηδες ρε πούστη μου???Να πληρώσω για να δω την Εθνική Ελλάδος????Έλεος...........![]()
μια ζωη σκαταδες...ακου βωκολος...
Εντωμεταξύ οι λακαμάδες δώσανε το ματς στο conn-x tv...............αν είναι δυνατόν δηλαδή...τόσο καραγκιόζηδες ρε πούστη μου???Να πληρώσω για να δω την Εθνική Ελλάδος????Έλεος...........![]()
Μπορεί να γελάνε οι περισσότεροι αλλά τα θέματα εθνικής και βάλελος άρα προώθησης και αύξησης παιχτικών αξιών συγκεκριμένων παιχτώn αλλά και απόκτησης ευρωπαϊκής εμπειρίας για την αξιοποίησή τους από την πράσινη ομάδα και μόνο είναι από τις καλύτερα στημένες θεωρίες συνωμοσίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Θυμηθείτε Τζιόλης Μάντζιος και Σπυρόπουλος που έγιναν απευθείας διεθνείς μετά την αγορά τους από τον Πανιώνιο.
.
, Sentra 103,3 , . , . , .
" "
Για εμένα η Εθνική Ελλάδος και 11 παίκτες του Ολυμπιακού(!) στην 11αδα να βάλει έχει καταντήσει αηδία...
nbqgr (11-08-10)
Gtakis (11-08-10)
;
, !! ;
Τι θες να πεις δηλαδή; Ότι δεν κάνει κάτι; Ποιός Ρόμενταλ; Ο Τόρο σαν δεξί χαφ θα πουληθεί 20 εκ και λίγα λέω...
Το παλικάρι με το που πιάνει μπάλα στα πόδια στα δεξιά, ή θα παίξει ένα-δύο, ή θα περάσει μόνος του!! Οι δε σέντρες
του φαρμάκι. Αν φόραγε απόψε μπλε ο Ζίγκιτς θα είχε βάλει 3-4 από ασίστ του Τόρο.
όχι δεν κάνει σε καμία περίπτωση ... αρκετά με τα βαφτίσια
το παλικάρι είναι ένα μπακ που είναι μοντέρνο και έχει και επιθετικές αρετές αλλά μέσος ΔΕΝ είναι . μπορεί να μοιάζει Γκαλέτι μπροστά στο Γιδι και όλους τους τυχάρπαστους βάζελους τη εθνικής αλλα μέσος δεν είναι
- , !!!
..
Γιδι ενννοουσε τον Σαλπιγγιδη μαλλον ρε
, ... , ' , , ...
masinGun (11-08-10)
Ναι το κατάλαβα και το διόρθωσα, αλλά και πάλι δεν αλλάζει κάτι. Αν δεν μπορεί να κάνει καριέρα σαν δεξί χαφ ο Τόρο με τέτοια
ταχύτητα ντρίμπλας και τέτοια σέντρα, τότε να το κλείσουμε το μαγαζί και να το γυρίσουμε όπως είπα στο πλέξιμο. Το ότι παίζει
δεξί μπακ δεν μου λέει κάτι, υπάρχουν κι άλλοι μεγάλοι παίκτες που ξεκίνησαν από λάθος θέση.
Εγώ θεωρώ ότι χαραμίζεται στα μπακ, όποιος δεν συμφωνεί με γειά του με χαρά του. Παω να δω το 2ο...
Κανά λινκ της προκοπής να μην κολλάει???
Μπράβο για τον Σηφάκη, κρίμα για μας που τον αφήσαμε να φύγει...
chainsaw (12-08-10)
απο τα μεγαλα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ η μη αγορα του
, ... , ' , , ...
, .![]()
Τον έχει ο Λουκάς τον Μίρντγια, άσε μην τον πάρουμε καλύτερα.![]()
Bookmarks