Καλέ, ματιασμένοι είμαστε;![]()
θα τους βουβουζελιασουμε στο τελος,λεμε!
Καλέ, ματιασμένοι είμαστε;![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Έλα ρε Τορο παικταρα!!
Μπράβο μωρή παιχτούρα Τόρο!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Τοροοοοοοοοο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΝΑΙ ΡΕ ΤΟΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLL LLLLLLLLLLLLLLL
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
GOOOOOAAAAAAAALLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Γεια σου ρε Γαύρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Οι χαζοσπίκερ έχουν πάθει παράκρουση και πετάνε 70 μαλακίες το δευτερόλεπτο...
Θα το καρφώσει ο Αλβαναράς
Μπήκε και ο "έλληνας Μέσσι"....!!!
Για να δούμε!!!
λιγο θελει ακομα,ελα.
Ελλαδάρα είσαι μία, φέρτε μας φέρτε μας την Αργεντίνα.![]()
ΒΑΣΤΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ!!!!!!
Αν μπορείς καλέ Θεούλη, θα ήθελα η Αργεντινή να παίξει με 7.
Ευχαριστώ.![]()
panahs7 (17-06-10)
Συγχαρητήρια και στον Τζόρβα μην ξεχάσουμε να δώσουμε, γιατί αν δεν "έβαζε" το πρώτο γκολ, ποιος ξέρει πώς θα είχε εξελιχθεί το παιχνίδι......![]()
panahs7 (17-06-10)
NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII
ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
(γαμώ τους λαμογοΒάζελους και την κλικα τους)
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Πουτςα ρεεεεε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τυχεροι ημασταν.χαλια η νιγηρια παιδια.αν δεν παιρναμε την αποβολη θα χαναμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Το πειρατικο ειναι εδω!!!!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks