ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ !
Έκανε ο Θεός!!!!!!!!!!!!!!!![]()
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ !
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
IERO (17-06-10)
Ναι ρε πουταναααααααα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ναιιιιιιιιιι!!! την έπιασε ο Αλέξης!!!
αντε γαμηθειτε ρε μουνοπανα βαζελοι....
ο καραβουτας δινει μονο στον κατσουρανη και στον βλαχο τον σαλπιγγιδη.στον τορο που ειναι τοσες φορες μονος του ποτε.
τσιφλικι εχετε την εθνικη ρε μουνοπανα?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ομαδα της πλακας η νιγηρια και ομως χαναμε...ας οψεται ο τορο που κερδισε την αποβολη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
τωρα που παιζουνε με δεκα θα χασουμε με λιγα γκολ διαφορα!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Του Βυντρα ειλικρινα πρεπει να του απαγορεψουν το ποδοσφαιρο.Ειναι εγκληματιας ο ανθρωπος εχει κανει δωρο 2 γκολ!!!Και ο Τζορβας αυτο που εφαγε σημερα ουτε σε ερασιτεχνικο δεν τρωγεται...Αλλα παρ'ολα αυτα φαινεται οτι ο Θεος ειναι Ελληνας...
Αμα δεν κερδισουμε και σημερα με αυτες τις προυποθεσεις που εχουν δημιουργηθει ειναι να μην ξαναπαμε οχι σε τελικη φαση αλλα ουτε προκριμματικο...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ξεκολλάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεε! Η κριτική μετά το παιχνίδι.
Παμε μωρη Ελλαδαραααααααααααααααα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τζορβα βαζελα ρουφα βουβουζελα απο την μαυρη την γαζελα!!
για να βαλουμε το πρωτο γκολ σε μουντιαλ επρεπε να παιξουν με δεκα και η μπαλα να κοντραρει σε σουτ. δηλαδη βαζελικο γκολ καθαρα.
hang your demons
karalamanajic (17-06-10), Red_Mary (17-06-10)
Βγάλε τον άχρηστο τον Βύντρα ρεεεεεεεεεε!!!!!
Μπράβο Αβραάμ!!!!!
Πάρε τα αρχίδια μου τώρα Ρεχάγκελ μαλάκα, άσε τον Μήτρογλου εκτός Μουντιάλ και πάρε τους Καπετανέους και τους ΓκεκοΣαμαράδες, βλάκα γέρο.
Γιες!!!!!!!!!! Γιουχου!!!!!!!! ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΟΥΤ!!!!
Haris1984 (17-06-10)
τα παντα ολα βλεπουμε και σημερον.
Χάσουμε, κερδίσουμε, σήμερα γράψαμε ιστορία![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Ρεεεεεεεεεεε τι έβγαλε ο άλλος ρε!!!
Πουστοαραπα κλεισε τη σουφραααα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks