Ούτε και να κρυφτούμε πίσω από την επιτυχία και να τους αντιμετωπίζουμε σαν τοτέμ, γιατί μόνο τέτοια δεν είναι οι συγκεκριμένοι.Αρχική Δημοσίευση από karteo
Αν ήταν λάθη, μπορεί και να προσπαθούσα να τον υπερασπιστώ. Επειδή όμως είναι ιδιοτελή μανατζερίστικα παιχνίδια στην πλάτη της Εθνικής, θα γίνω φανατικός πολέμιός του.Αρχική Δημοσίευση από karteo
Επειδή όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι ταινία του Hollywood όπου ρίχνεις τα γράμματα μετά το επικό φινάλε και τέλος, αλλά πρέπει να καθιερωθείς σε ένα, έστω, ανεκτό επίπεδο, η διαχείρηση της επιτυχίας του Euro ήταν οικτρή. Πρώτα πρώτα οι "ήρωες" της Πορτογαλίας, ποδοσφαιρικά διαγράφουν μια ελεύθερη πτώση ενώ εμένα μου προκάλεσε θλίψη το ξεφτιλίκι με τα ΥΠΕΡΟΓΚΑ πριμ, ακριβώς γιατί ζούμε σε μια χώρα που αρκετός κόσμος δεν έχει να φάει. Ο προπονητής άρχισε της ταρζανιές, οι παράγοντες παρέμειναν ο εαυτός τους, οι δημοσιογράφοι θέλησαν να κάνουν κονόμα με DVD κλπ. Κλασσικό Ελληνικό καρακατσουλιό δηλαδή.Αρχική Δημοσίευση από karteo
Κάποιος πρέπει να αντισταθμίσει τις εκφράσεις του στυλ "ο Θεός είναι Έλληνας, το Ελληνικό DNA, η ανωτερότητα των Ελλήνων, εμείς προχωρούμε - αυτοί ταπεινώνονται...". Αλήθεια, τι έγινε το Ελληνικό DNA χτες; Ο Έλληνας Θεός είχε απεργία; Εδώ που τα λέμε, με μια μόνο επιτυχία μάλλον κάτι δεν πάει καλά στο DNA μας... Υπ'όψιν εγώ μιλάω ποδοσφαιρικά. Ποδοσφαιρικά, η Ελλάδα ΚΑΙ χτες ήταν εμετός.Αρχική Δημοσίευση από karteo
Ενώ κάνει για Εθνική ο Βύντρα, ο Γκέκας, ο Μάντζιος, ο Μπασινάς, ο Βρύζας, ο Γκούμας; Παίξε και συ στην Εθνική, μπορείς.Αρχική Δημοσίευση από karteo
Bookmarks