τελικά είναι βαριά η τσαπού του Τσολιά ...
τους έτσουξε πάααααααααααααααααααρα πολύ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
μεγαλο κομπλεξ με την εθνικη μας.
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
IERO (28-02-10)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ακριβώς φίλε μου. Όσο τους τσούζει η κούπα της Ελλάδας άλλο τόσο τους τσούζει και ο Ντιεγκίτο που τον έχουν στην κορυφή...
1 με το τρίτο πόδικαι το γκολ του αιώνα και άντε γεια φλωράκια...
Όσο καλή μπάλα έχουν τα π#στράκια άλλο τόσο κομπλεξικά είναι δυστυχώς.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-02-10)
consigliere (02-03-10)
μορε ας παιρνουν κυπελλα κ ας μας βγαλουν κ 1ους!
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-02-10)
IERO (01-03-10)
Δηλαδή για να καταλάβω: όταν μια παγκόσμια υπερδύναμη όπως η Βραζιλία κατακτά έναν τίτλο είναι συμπαθητική ομάδα και όταν μια κουτσουλιά στον παγκόσμιο χάρτη όπως η Ελλαδίτσα κάνει κάτι αντίστοιχο είναι αντιπαθητική? Εγώ ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
IERO (01-03-10)
Αυτό είναι θέμα κομπλεξισμού που έλεγα. Η Αγγλία ανέκαθεν μεγάλη δύναμη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο δεν έχει κατακτήσει Euro.. Και τους ΠΟΝΑΕΙ ρε παιδιά...
Ο κομπλεξισμός τους είχε φανεί και τότε που είχαμε περάσει στο μουντιάλ ενώ αυτοί όχι. Τότε μας προκάλεσαν για φιλικό στο Γουέμπλει, οι βλάκες οι δικοί μας δέχτηκαν !!! και μας έριξαν ένα ταλιράκι ενώ προσπαθούσαν για 10... Μας διέσυραν για να δείξουν σε όλους ποιες ομάδες πέρασαν και ποιες έμειναν έξω...Ο κομπλεξισμός στο μεγαλείο του.
chainsaw (28-02-10)
Ειναι κομπλεξικοι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Γιατί, είχαμε παίξει μπαλάρα;; Άλλο το ότι κάναμε το ακατόρθωτο και άλλο αν παίξαμε καλά. Και να μας συμπαθήσει κανείς δηλαδή γιατί;;
Λογικότατο είναι. Ο μόνος λόγος για να βλέπει κάποιος συμπαθή την εικόνα της Εθνικής είναι να είναι έλληνας.
... there's no such thing as "too much"...
Aντιπαθεστατη ειναι γιατι παιρνει τιτλους προάγοντας το αντιποδόσφαιρο. Αυτο μπορει ο μεσος οπαδός παντου να το συγχωρησει σε μια μεγάλη ομάδα, όμως σε μια ομάδα που παίζει αντιποδόσφαιρο ακόμα και όταν αντιμετωπίζει τη μικτή...Ανδόρας-Λιχτεντστάιν πάει πολύ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
chainsaw (03-03-10)
Να υποθέσω το ίδιο αντιπαθέστατος ήταν και ο Δαυίδ που δεν έπαιξε ξύλο στα ίσια με τον Γολιάθ αλλά χρησιμοποίησε τη σφεντόνα για να τον νικήσει
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Το είπες μονος σου. Στα ΙΣΑ. Απέναντι, πρόσωπο με προσωπο.
Η εθνική κρυβεται. Καταστρεφει το ματς, δεν παιζει ΚΑΘΟΛΟΥ ποδοσφαιρο και προσπαθει να πετυχει κανα γκολ στη ζούλα για να κερδισει το ματς.
Ομοιως αντιπαθεστατη ειχε ψηφιστει και η Ιντερ του Χελλένιο Χερρέρα. Οι λόγοι γνωστοί. Έπαιζε (πενήντα χρονια πριν) το γνωστοτατο "κατενατσιο" που εμείς εφαρμόζουμε σήμερα με πιο "προοδευμένες" μεθόδους.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Και στην Εθνική ακόμα τα καραγκιοζιλίκια παραμένουν ρε φτάκα Καραγκούνη ε;;
Κανόνισε, το σπίτι μου είναι 5 λεπτά απ' το γήπεδο, κανόνισε λαγέ μην έρθω και σου δαγκώσω κανένα αυτί!![]()
stelios-7- (03-03-10)
καλα με βυντρα πισω θα φαμε καλα στο μουντιαλ.
οπως θα παμε θα γυρισουμε...
δεν μπορω να φανταστω τον βυντρα να τρεχει να πιασει τον μεσσι και τον αγουερο.
θα ξεφτιλιστουμε δυστυχως.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
panahs7 (03-03-10)
κοιτα η τζορβιτσα με τα κοκκινα..
δεν του πανε καθολου ομως του φλωρου..μα καθολου
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Bookmarks