Έχει ρεπό ο ψυχίατρός μου σήμερα ... κανονίστε ...![]()
![]()
![]()
Ειπαμε θα ερθει να μοιρασει δωρα την Πρωτοχρονια!! clown
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
ΡΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ......ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝΓΚΟ.
Έχει ρεπό ο ψυχίατρός μου σήμερα ... κανονίστε ...![]()
![]()
![]()
Τι εγινε θα παει στον δικο του?Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
![]()
Έχε χάρη γιατρέ που ήταν το μόνο έξυπνο και εύστοχο που έχω διαβάσει από εσένα ...
Το μονο εξυπνο και ευστοχο?![]()
Κοιτα τα εξυπνα σχολια τα πεταω εκει που μπορουν να τα πιασουνε πιπινακι!![]()
Ο παλιός καλός γιατρός με τις κρυάδες του.![]()
Το παλιο ΚΑΚΟ πιπινι με τις χοντραδες του!![]()
Nomizo oti sto protoselido tou Fotos simera leei oti o Basinas exei kleisei idi se Elliniki omada kai perimenei ton Dekembri gia na allaxei omades.
E re plakes!![]()
Ε! άμα το δούμε και αυτό ολοκληρωθήκαμε ως γαύροι.Αρχική Δημοσίευση από pani0202
Βοήθα Παναγιά. Βοήθα.![]()
![]()
![]()
Ναι αλλα δεν υπονοει εμας αλλα το ΑΕΚακι...οποτε μην πανηγυριζεις απο τωρα!![]()
Με το καλο να μας έρθει και ο Μπασινάς...![]()
![]()
![]()
Καλούς οίνους!!![]()
![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ε αφου το εγραψε το ΦΩΣ ρε παιδια ετσι θα ειναι!
Μαζι με Κυργιακο και Παπαδοπουλο θα μας ερθουνε!
Στανταρ!
Αρχιστε τη κλαψα τωρα!![]()
Τώρα που το λες κάτι είχε ακουστεί το καλοκαίρι ... αλλά τότε ακούσαμε πολλά κουφά ... μακάρι πάντως ... δεν τον θέλω δεν τον θέλω δεν τον θέλω oua ouaΑρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Το Φως τελευταια εχει μετατραπεί σε Σκότος!! Τόσα μαζεμενα πρωτοσελιδα για παιχτες του Παναθηναικου καιρό ειχα να δω...![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
μη χαλιέσαι Ηλία... ένα ακόμα όνομα που θα κολλάει με το "είσαι τρέλα με την κόκκινη φανέλα..."Αρχική Δημοσίευση από iek
άπαξ και πέσει η γραμμή, οι όποιες ενστάσεις μετατρέπονται σε τραγουδάκια... ;)
υγ. δλδ ο Προ που έγραφε μήνες για τον Μιχαλάκη, ήταν ο φωτισμένος? ;)
Καμια από τις δυο δεν ειναι φωτισμενες Βαγγέλη..Και οι δυο παιρνουνε γραμμες και αυτές ακολουθούνε...Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τα κύρια άρθρα τους εδώ και πολλά χρόνια...
Επομενως κανουμε λαθος αν ψαχνουμε να βρουμε λίγη σοβαρότητα σε κάτι αρθρα σαν αυτό του Φωτός για τον Μπασινά ή του Πρωταθλητή για τον Κων/νου.
Πάντως με τον Μπασινά πιάνουμε πάτο!! θέλω να ελπίζω ότι τελικά το κορόιδο που θα τον φορτωθεί θα είναι ο Ντεμης ή κανενας Γουμενος.
Μάλιστα στον ΠΑΟΚ θα έχει ο Μπασινας παρεα και τον φιλο του τον Ζαγορακη και θα βγαλουνε παρεα μαζι την ομαδα στο Ουέφα!! :P
Πάντως μιας και ο λόγος για Ζαγορακη ο παίχτης είναι πολύ ανεβασμένος τελευταια..Ιωάννα Λιλη είναι αυτή!!![]()
![]()
Aν μεινει Ελλαδα, κατα 99% θα παει ΑΕΚ και θα πουληθει ο Κατσουρανης.Αρχική Δημοσίευση από pani0202
Μας βλέπω κατασκήνωση έξω από την Μποέμισσα....Αρχική Δημοσίευση από iek
![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Aν μεινει Ελλαδα, κατα 99% θα παει ΑΕΚ και θα πουληθει ο Κατσουρανης.[/quote:3b86f33efd]Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
Ας πάει όπου στην ευχή θέλει, σε μας να μην έρθει...
Μας βλέπω κατασκήνωση έξω από την Μποέμισσα....Αρχική Δημοσίευση από sadi
[/quote:bf7c8c6aca]
Γιατί εξω και όχι μέσα??? Εγώ θα προτιμούσα μεσα... Εκεί θα ξεχνουσα το Μπασινά γρηγορα![]()
![]()
Bookmarks