3.000 euro πριμ "πάθους" στους διεθνείς θα δώσει ο Γκαγκάτσης!! ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! τι μ@λ@κιες ειναι αυτες?? εμεις στο 5x5 παίξαμε καλύτερα!!! θέλω κι εγώ πριμ!!!!!
ΥΓ. Ντροπή....
O Olympiakos pantos ton eixe kleisei ton Antonaki PRIN na parei i ethniki to Euro.![]()
3.000 euro πριμ "πάθους" στους διεθνείς θα δώσει ο Γκαγκάτσης!! ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! τι μ@λ@κιες ειναι αυτες?? εμεις στο 5x5 παίξαμε καλύτερα!!! θέλω κι εγώ πριμ!!!!!
ΥΓ. Ντροπή....
Σοβαρολογείς?Αρχική Δημοσίευση από fender
Έγινε κάτι τέτοιο?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν το δίνει καλύτερα στους Δανούς....
Σοβαρολογείς?Αρχική Δημοσίευση από dali
Έγινε κάτι τέτοιο?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν το δίνει καλύτερα στους Δανούς....[/quote:6e161f657c]
etsi toulaxiston diavazw sta protoselida!!!
Καλα......κανονικα με αυτη την εμφανιση επρεπει να πληρωσουν απο 3000 ευρω, οχι να παρουνε κιολας!![]()
Για τον Αντωνη, φιλε Χετ, θα πω οτι ειχε πολλες προτασεις μετα το ευρωπαϊκο αλλα θελησε να τιμησει τον λογο που ειχε δωσει στον Ολυμπιακο. Οι βαζελοι τον εδιωξαν γιατι εχουν απεριοριστα κομπλεξ ως ομαδα και για εμενα δεν αποτελει κριτηριο για την αξια ενος παιχτη....εχουν κοψει μπαλα σε εναν παιχταρα ονοματι Γεωργαμλη αν εχεις ακουστα......και το κομλεξ τους αυτο ειναι γενικο.......εδω τα λαμογια κοψανε το μπασκετ στον Γιγαντα Νικο Γκαλη!
Παρε τις 32 ομαδες του ΤσουΛου.......32 τερματοφυλακες........αντικειμενικα ο Αντωνης ειναι χαλαροτατα μεσα στην δεκαδα......για να μην πω μεσα στην πενταδα!
Ως άντρας ή ως τερματοφύλακας;Αρχική Δημοσίευση από Eric
![]()
Ως άντρας ή ως τερματοφύλακας;Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
[/quote:576749dbe8]
Ως αντρας δεν με πολυ ενδιαφερει......αν και εκει νομιζω οτι ειναι μεσα στα μεταλια!![]()
Σαν τερματοφυλακας αναφερομαι......εκτος και τερματοφυλακες οπως ο Λεμαν ειναι καλυτεροι! :P
πρεπε να εχεις μπερδεψει τα ονοματα eric....Αρχική Δημοσίευση από Eric
ο γεωργαμλης ειχε παει πακετο με τον βλαχο στον ακατανομαστο με τη μεθοδο αρπαγης εκεινης της εποχης..(απο αεκ κ οι 2)
μηπως εννοεις τον γεωργακοπουλο (οτι του εκοψαν την μπαλα?)
για σένα μόνο ζω...
Σωστος ρε Κωστα......τον Παρη τον Γεωργακοπουλο ηθελα να πω......το "Γεωργα-" το πετυχα......στην καταληξη εκανα το λαθος!![]()
Σωστος!![]()
Όσον αφορά το Γεωργακόπουλο, ήταν από τους λίγους (ίσως και ο μόνος) που είχε το σθένος να αποδείξει ότι η αυτοκρατορική αντιμετώπιση των ανθρώπων από τον κάθε παράγοντα του ποδοσφαίρου (και όχι μόνο) πρέπει να κόβεται...
εχει καποιες μικρες λεπτομερειες αυτη η ιστορια με τον παιχταρα γεωργακοπουλο..( για εμενα ενα απο τα καλυτερα δεκαρια που εχω προλαβει μαζι με χατζηπαναγη δεληκαρη)...
ειναι ισως ο μοναδικος παιχτης που εγραψε κανονικα στα @@@@@ του τον βαρδινογιαννη κ παρατησε την μπαλα...
απο οτι θυμαμαι ειχε οικονομικη ανεση κ στρωμενη δουλεια(πολιτικος μηχ/κος νομιζω) κ δε μασησε στις μαγκιες τους...
βεβαια χαθηκε ενας τετοιος παιχταρας απο το ελληνικο ποδοσφαιρο εξαιτιας της ρατσιστικης νοοτροπιας του ρινγο...
για σένα μόνο ζω...
και προς τιμήν τους οι παίκτες δυσαρεστήθηκαν με την ΞΕΚΑΡΦΩΤΗ κίνηση αυτό που ήρθε από το πουθενά!Αρχική Δημοσίευση από fender
όπως και σωστά συζητάνε ότι ο κόσμος θα σκεφτεί "Νικήσαμε όπως νικήσαμε την τελευταία ομάδα του ομίλου και ο κόσμος θα λέει ότι χρυσωνόμαστε ακόμα και με τέτοιες εμφανίσεις, χωρίς ακόμα να έχουμε καταφέρει την πρόκριση..."
Ποσο γελοιος εισαι ρε Γκαγκατση!![]()
Ελπισω τουλαχιστον οι δικοι μας παιχτες να παρουνε αυτα τα λεφτα και να τα δωσουνε σε φιλανθρωπιες!
μακάρι.. ή να τα δώσουν στη Νικολούλη μπας και βρεί ομάδα ο Μπασινάς...Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
![]()
Κατσε μην τον δεις στα κοκκινα και σου κοπει ο γελωτας!!!![]()
Ανετα τελη Δεκεμβρη ληγει και το συμβολαιο του παλιου Αι-Βασιλη,οποτε δεν παει χαμενος ο Αι-Μπασινουλης!!:P![]()
Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
ΡΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ......ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝΓΚΟ.
Ιησους Χριστος νικαει...![]()
κι όλα τα κακά σκορπάει...Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
σωστό? αλλά why? :P![]()
Στην ελευση Μπασινα στο Ρεντη αναφερομουν!![]()
Bookmarks