Ωραιος ο Μυτρογλας![]()
Ευτυχως που αριστερα οι ουκρανοι παιζουν με τον κανενα γιατι ο βυντρα ειναι κορυφη
Ωραιος ο Μυτρογλας![]()
κλασικη εθνικη ελλαδος...
Κλασσική βαζελοεθνική.....
ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΣ ΚΙ' ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΑΚΙ!
αμα βλεπεις οτι στους 11 παικτες η 6 ειναι του παναθηναικου...που να δεις προκοπη..
ο αλλος ο μαλακας ο οττο μου εβγαλε τον γκεκα για να μπει ο αχριστεας...τι να πω τελος παντον δυσκολα τα πραγματα τωρα εξω...
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Άμα βλέπεις ότι οι 6 στους 11 είναι του Παναθηναικού .................... πολύ απλά δεν το βλέπεις
kouzoulo (14-11-09), stelios-7- (14-11-09), tsounis (14-11-09)
Φάε και ένα Γκούμα τώρα να σου κάνει ανάλυση σεμιναρίου .............. και έδεσε το γλυκό
marinero εχεις απολυτο δικιο..αλλα αμα δεν δεις την χωρα σου τι θα δεις?
κατσουρανης δεν υπηρχε σημερα καραβουτας το ιδιο βυντρα το ιδιο σαλλπιγκιδης μετρια πραματα σπυροπουλος χερετισματα..εχουν μαζεψει ολο τον βαζελο στην εθνικη για αυτο δεν μποουμε να παρουμε μια νικη.. σκατα (να μου επιτραπει εκφραση) η ομαδα.....και με την πεθαμενη την ουκρανια που επρεπε να ειχει φαει ενα τριμπαλο..αλλα...
Εγω που ήθελα να δω την χώρα μου .................. πήγα στις 28 του Οκτώβρη στην παρέλαση και χόρτασα θέαμα.
Εκεί να δεις κάτι ταλέντα να πάθεις πλάκα.
Κάτι κατεβασιές που κάνανε άλλο πράγμα.
stelios-7- (14-11-09)
τι μαλακας αυτος ο σαμαρας...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
και με τα δυο χερια σταθη...
moy espase ta neyra re stelio...
καλα για τον βυντρα δεν το συζητω..
παρτυ θα κανουμε απο την μερια του...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
stelios-7- (14-11-09)
υπομονη σταθη σε 15 μερες τερμα τα αστεια θα δουν ποιος ειναι το αφεντικο...
δεν το συζητω παρτι δεν λες τιποτα θα παραπαταει ο βυντρας...
Εγώ μπορεί να είμαι παράλογος ή ότι άλλο θέλετε, δεν γουστάρω αυτή την Εθνική? μπορείτε να το πείτε κι έτσι, αλλά παρακολούθησα αγώνα μόνο από τη στιγμή που μπήκε ο Μήτρογλου,δεν βρήκα άλλο ενδιαφέρον στο ματς. Που κατάντησε η Εθνική να έχει παίχτες όπως ο Τζόρβας, ο Βύντρα, ο Σαμαράς κι ο Χαριστέας.
Το γκολ που βάλαμε τώρα το είδα...για ποιό οφ σάιντ μιλάει ο λαϊσμαν? Μιλάμε για χοντρομαλάκα
Τελικα κατι καραχλιμιτζουρες ειναι και οι Ουκρανοι, καμια σχεση με σοβαρη ομαδα. Φυσικα ατομικα εχουν πολυ καλυτερους παικτες και αυτο ισως να μετρησει. Σαφως δεν υπηρχε οφσαιτ στο γκολ της εθνικής (καλα που βρηκανε τη χαμενη καμερα του Σισε και το ειδαμε) αλλα και παλι σαν δικαιο το κοβω το αποτελεσμα. Αντε να ηταν πιο δίκαιο ενα 1-1 αν και δε μου φαινεται...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
αμα περασουμε σφύρα μου κλέφτικα μεταλιστ ολυμπιακος σε επαναληψη θα ειναι
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
3ο θα ηταν καλύτερα αν δεν μιλούσε γιατί προκαλεί ηχορύπανση...
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Bookmarks