PanDeMon7 (13-09-09)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=T94GBkA6XKM&feature=related[/youtube]
sirkostas (28-09-09)
ο Χαριστεας τραυματιστηκε κι ετσι τα ματακια μας θα γλιτώσουν τουλαχιστον εναν αμπαλο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
καλη ειδηση αυτη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μόνο έτσι μπορεί να γλυτώσουμε από μερικους-μερικούς , αν και κάποιους άλλους παρόμοιους θα ανακαλύψει ο ρεχάγκελ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
μόνο έτσι μπορεί να γλυτώσουμε από μερικους-μερικούς , αν και κάποιους άλλους παρόμοιους θα ανακαλύψει ο ρεχάγκελ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ευτυχως εμεις εχουμε Ντιόγκο και απολαμβανουμε ομορφο ποδοσφαιρο που δε βλεπουμε απο τους τσουρουκαδες της Εθνικης.
μετα καποιοι με λενε κακια
ποιον καλεσε ο τεραστιος γερμανος προπονητης στη θεση του Χαριστεα??
ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΙΟ
προτιμήθηκε αντι του Μητρογλου. Λογικο γιατι τοσους μηνες τωρα ο Κωστας δεν εχει παιξει ουτε ενα ματς
μπραβο Οττο,καλα μας κανεις
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μαντζιος & Μήτρογλου εφτασαν να ειναι οι μονες επιλογες?
Αμοιρο ελληνικο ποδοσφαιρο.
panty (02-10-09)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μακραν καλυτεροι. Ο Ντέμης, μαλάκας κι αντιολυμπιακος και φανφαρόνος μέγας, αλλα δε θα του αρνηθώ το κρέντιτ οτι απο ποδοσφαιρικης αποψης ηταν παιχταράς. Κι ο Βρύζας ειναι χαλαρά απο τους πιο αξιοπρεπείς Ελληνες που εφυγαν στο εξωτερικο, αντιθετα με αλλους πιο διαφημισμενους που γυρισαν σα βρεγμενες γάτες αφου ξεφτιλίστηκαν παντελώς.
Καμία σχεση οι Μάτζιος και Μήτρογλου που προσπαθουν να σώσουν την επαγγελματικη τους καριέρα αυτη τη περιοδο. Κι ομως εχουν φτασει αυτοι οι δυο να ειναι οι μονες επιλογες για την επιθεση, πισω απο τους βασικους. Γι' αυτο εγραψα για το δυσμοιρο ελληνικο ποδοσφαιρο.
chainsaw (03-10-09)
Ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι η έκπληξη του Ότο Ρεχάγκελ στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, που ανακοίνωσε εν όψει των δύο τελευταίων αγώνων στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2010. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού κλήθηκε στη «γαλανόλευκη», ύστερα από τον τραυματισμό του Άγγελου Χαριστέα και την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου. Ο 26χρονος φορ είχε παίξει τελευταία φορά με το εθνόσημο στο στήθος στο φιλικό αγώνα με την Ιταλία.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός για τα παιχνίδια με Λετονία και Λουξεμβούργο κάλεσε ξανά τους Μάκο, Φωτάκη και Τζιόλη, αν και ο τελευταίος είναι φέτος εκτός πλάνων του Χενκ Τεν Κάτε στον Παναθηναϊκό. Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιστρέφουν οι Τοροσίδης και Σεϊταρίδης, οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί στα ματς με Πολωνία, Ελβετία και Μολδαβία.
Ο Ρεχάγκελ κάλεσε και αυτή τη φορά τρεις τερματοφύλακες, προκειμένου να τους έχει σε ετοιμότητα σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (σ.σ.: όπως ορίζει η FIFA).
Η ανακοίνωση:
«Ο κ. Οτο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που επελέγησαν για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με τη Λετονία (10/10/2009) και το Λουξεμβούργο (14/10/2009) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2010.
Οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι οι εξής:
Χαλκιάς, Σηφάκης, Τζόρβας, Παπαδόπουλος Α., Κυργιάκος, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Νίνης, Τζιόλης, Πλιάτσικας, Μάκος, Φωτάκης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Πατσατζόγλου, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Αμανατίδης, Σαμαράς, Μάντζιος.
Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν στις 6/10/2009 στο ξενοδοχείο "Vouliagmeni Suites"και ώρα 12:30», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Κωστα ξερω οτι τον γουσταρεις τον Ρεχαγκελ αλλα αυτη του η κινηση δε σε εκνευρισε??πως γινεται να καλεις παιχτη που εχει να παιξει τοσο καιρο και να τονπροτιμας απο εναν σαφως πιο φορμαρισμενο??
μηπως κρυβεται κατι αλλο απο πισω?![]()
Τον "σαφώς πιο φορμαρισμένο" πάντως δε βλέπω να τον πολυπροτιμά ουτε ο νυν προπονητης του συλλογου του.
Κι ο Ματζιος εχει εμπειρια πολυ μεγαλυτερη απο τον Μήτρογλου. Τεσπα, η γυμνια απο παιχτες ειναι απιστευτη. Κανονικα κι ο Ματζιος κι ο Μητρογλου, τη παρούσα χρονική στιγμή, ουτε καν που επρεπε να αναφέρονται στο θεμα "Εθνική Ελλάδος". Αλλα ποιος να αναφερθει? Ο Καούνος? Η ο Παυλής της ΑΕΚ?
Πόρκα μιζέρια.
ρε παιδια τι το ψαχνεται?ειτε παει ο μητρο στην αποστολη ειτε ο μαντζιος δεν προκειττε να παιξουν οποτε και εμενα να επαιρνε το ιδιο θα ηταν![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Για πολλά γέλια είναι.
Άντε να αποκλειστεί για να τελειώσει αυτό το μαρτύριο.
οιελπιδες μολις κερδισαν τους πορτογαλους
το 2ο γκολ απο αψογη εκτελεση φαουλ του Σοιλεδηκαι κεφαλια του Κυριακου
![]()
Bookmarks