«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πολλά χάλια η Εθνική.
Μια φάση να κάνει δεν μπορούσε.
Και σε 20 ημέρες παίζουν με την Ελβετία.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ας βγει καποιος να ταρακουνησει λιγο τον Ρεχαγκελ γιατι εχει κουρκουτιασει.Αλλα θα μου πεις,σιγα και τους παικτες που υπαρχουν.
ο ρεχάγκελ καλά κάνει την "δουλεία" του ...
το μπαλάκι έχει περάσει προ πολλού στην ομοσπονδία αλλά μάλλον και αυτή κάνει την "δουλειά" της
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Faithful (13-08-09)
Εμενα παντως δεν μου κανει καμμια αισθηση να την βλεπω πια.Ειτε παιζουμε φιλικο με την Πολωνια ειτε και γω δεν ξερω τι.Εχει καταντησει ενα σιχαμα
Εμενα προσωπικα ποτε δεν με ενδιεφερε σοβαρα η εθνικη ποδοσφαιρου.Πριν το 2004 δεν ασχολιομουν καν.Μετα την επιτυχια αυτη αρχισα να παρακολουθω πιο στενα την ομαδα,αλλα εδω και δυο χρονια ξενερωσα παλι.Και μαλλον καλα κανω,γιατι το θεαμα που παρουσιαζουμε δεν βλεπεται.
Ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι τελειωμενοι παιζουν καθε φορα.Καμια αλλαγη.Μερικοι δεν εχουν ουτε ομαδα.ΕΛΕΟΣ!!
Δεν αναφερετε και μερικα ονοματα που κατα τη γνωμη σας θα επρεπε να ειναι στην Εθνικη?
Ετσι, για να μαθαινω κι εγω για το "πλουσιο" υλικο που εχει στη διαθεση του ο ξεκουτης Ρεχαγγελ?
DaRkSaGa79 (13-08-09), Galletti97 (13-08-09)
πες τα Χρυσόστομε!
δεν παίζουμε μπάλα γτ δεν έχουμε παίκτες.
δεν έχουμε παίκτες γτ η χώρα που ζούμε βγάζει παίκτες ποτέ,ούτε πρόκειται να βγάλει παίκτες ποτέ.
Πάρτε το απόφαση!Μπάλα από την εθνικη ποδοσφαιρου δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε αλλά όχι και να κατηγορούμε τον Ρεχάγγελ επειδή δεν βλέπουμε μπάλα.![]()
DaRkSaGa79 (13-08-09), sirkostas (13-08-09)
sirkostas (13-08-09)
Η αληθεια ειναι φιλε οτι δεν υπαρχουν πολλοι παικτες που να μπορουν να παιξουν στην εθνικη.Οι επιλογες ειναι περιορισμενες.
Ομως θα προτιμουσα να παιζει π.χ ο γιαννης παπαδοπουλος ή ο παπασταθοπουλος βασικος(εστω κι αν δεν το εχουν) παρα να βλεπω τον λυμπεροπουλο στην εθνικη και τον σαμαρα με τον αμανατιδη εξτρεμ
Ο Σαραβακος και ο Αναστοπουλος να επαιζαν σημερα αναπληρωματικοι του Χαριστεα θα ηταν
Bookmarks