Σελίδα 144 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 4494104114124134140141142143144145146147148154164174184194244344444544 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.861 έως 2.880 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το avatar του χρήστη giorgossiderie

Thanks
    1.317
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.857 φορές σε 1.119 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι, ειμαστε στερημενοι. Σουπερ στερημενοι απο θεαμα κι απο διακρισεις. Σιχαμενο ποδοσφαιρο παιζεται στο ελληνικο πρωταθλημα εδω και 2 δεκαετιες, απο τοτε δηλαδη που σταματησαν ο Χατζηπαναγης, ο Αναστοπουλος και καμποσοι παλιοτεροι που παιζαν ακομα πιο καλα. Η γενια μας, οσοι ειμαστε απο 40 και κατω, ειναι η πιο ατυχη ποδοσφαιρικα. Οι μεγαλυτεροι απολαυσαν στα ντουζενια τους ενα Δεληκαρη, ενα Κουδα, ενα Δομαζο, την ομαδαρα του Γουλανδρη, του Παντελακη, την ΑΕΚ του Φαντρονκ, ακομα και την βαζελα του Δομαζου που ηταν επισης πολυ μεγαλη ομαδα. Ακομα κι ο Αρης, ο Πανιωνιος κι ο ΕΘνικος επαιζαν μπαλλαρα καποτε. Τωρα ποιος? Μηπως ο Ολυμπιακος με το 1,5 γκολ ανα αγωνα και τα καρδιοχτυπια μεχρι να κερδισει το Θρασυβουλα στο 90'?

Η Εθνικη παιζει αμυντικα και αργα, ναι. Οπως επισης ετσι παιζει κι η Ιταλια με παιχτες τεραστιας αξιας, εδω και 80 χρονια. Αλλα και οι δυο εχουν κερδισει κουπες, που η Πορτογαλια με τους θεαματικους -και καλα- παιχτες της ακομα δεν εχει ακουμπησει. Ουτε οι Αγγλοι εχουν παιξει σε ενα τελικο καν, εδω και 43 χρονια. Κι αυτοι με παιχτες πανακριβους.

Δε ξερω και στα καλαμπαλικια μου αν εχουν συμφερον οι καρεκλοκενταυροι που λες. Εγω το 2004 ενιωσα πραγματα που ο Ολυμπιακος δε μπορεσε ΠΟΤΕ να με κανει να νιωσω. Και μαζι μου εκατομμυρια Ελληνες. Κι οπως πολλοι αλλοι, ειχα βαρεθει να βλεπω στα Μουντιαλ μονο τις Ονδουρες και τις Σλοβενιες και τις Νορβηγιες που επ'ουδενι δε παιζουν καλυτερο ποδοσφαιρο απο την Ελλαδα. Γι'αυτο γουσταρω και τρελλαινομαι που επιτελους βρεθηκε ενας ανθρωπος που εβαλε την Ελλαδα στο κλαμπ των ομαδων που προκρινονται στις μεγαλες διοργανωσεις. Αν ειχε βρεθει ενας τετοιος γυρω στο '70, οταν η ΕΘνικη Ελλαδος διεθετε Σιδερη, Ζαντερογλου, Μποτινο, Δομαζο, Παπαιωαννου, Χάιτα, Κουδα, Λουκανιδη κι ενα σωρο αλλους παιχταραδες, ισως η ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου να ειχε γραφτει διαφορετικα.

Το λογο για τον οποιο εγινες Ολυμπιακος, εσυ τον γνωριζεις. Αν εγινες Ολυμπιακος για το θεαμα, τοτε σιγουρα εισαι ο πιο απογοητευμενος ανθρωπος του πλανητη. Ενα αποκρουστικο ποδοσφαιρο παιζει κι ο Ολυμπιακος εδω και πολλα χρονια κι απλα περιμενουμε μια λομπα του Ζιο, μια κατεβασια του Τζολε, μια ντριμπα του Καστιγιο για να χειροκροτησουμε. Αυτο ειναι το "θεαματικο" ποδοσφαιρο που σ'εκανε Ολυμπιακο. Αν απαξιες την Εθνικη και γουσταρεις τον Ολυμπιακο του 1,5 γκολ ανα παιχνιδι, γουστο σου και καπελο σου. Αλλα μην ισχυριζεσαι οτι εισαι φαν του επιθετικου παιχνιδιου, γιατι τετοιοι εχουμε παψει να ειμαστε απο την εποχη του Γουλανδρη. Τωρα ειμαστε φαν του επιθετικου ποδοσφαιρου των ευρωπαιων αντιπαλων μας, γι'αυτο ενιοτε τους αφηνουμε να σκοραρουν κατα ριπας εναντιον μας.

Εγω δε ντρεπομαι να πω οτι μακαρι να βρισκοταν ενας Ρεχαγγελ για τον Ολυμπιακο να τον παει στο τελικο του ΤΛ κερδιζοντας ει δυνατον ολα τα παιχνιδια με 1-0. Εσυ πιθανως προτιμας να γινονται οβερ ολα τα παιχνιδια μας, με πενταροεφταρες εις βαρος μας.

Περι ορεξεως, κολοκυθόπιτα.
    Κώστα RESPECT !!! εγραψες μεγάλες αλήθειες
    ---------------------

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (05-04-09)

Σκοπευτής Το avatar του χρήστη _MinoGavros

Περιοχή
    Άνω Λαβύρινθος
    Thanks
    1.153
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 980 φορές σε 497 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mα αυτή ακριβώς είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου: ό,τι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος! Γιαυτό ήταν, είναι και θα είναι ο βασιλιάς των σπορ
    Μπα, ο βασιλιάς των σπορ είναι το τάβλι!

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα αυτό ακριβώς σου είπα από την αρχή: κανείς δε σε έχει αλυσοδέσει και δε σε υποχρεώνει να δεις ή να ασχοληθείς με την εθνική. Όσο όμως το κάνεις, θα ακούς και τους υποστηρικτές της.
    Γίνεται εσείς οι θιασώτες του αηδιαστικού ποδοσφαίρου ν'ασχοληθείτε με καμμιά άλλη ομάδα και ν' αφήσετε την εθνική ήσυχη μπας και δούμε καμμιά φορά λίγο μπάλα; Διότι επιτυχίες υπάρχουν και με ποδόσφαιρο ξέρεις, αρκεί να το θελήσεις...

Ο μύθος ότι μόνο με αντιποδόσφαιρο έρχονται επιτυχίες είναι προνόμιο όσων αρνούνται να ονειρευτούν κάτι καλύτερο...

Και τι λένε αυτοί? Στα παπ@ρια μας το τι μπάλα παίζει. Η εθνική επί ημερών Όττο έχει φτάσει σε επίπεδα που ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν είχαμε φανταστεί. Μας έχει κάνει εθνικά υπερήφανους, όσο και αν κάποιοι το καπηλεύτηκαν και προσπάθησαν να το εκμεταλευτούν για πάρτυ τους. Και τίποτα, μα τίποτα, δε μπορεί να το αλλάξει αυτό.[/quote]

Περιοχή
    Άνω Λαβύρινθος
    Thanks
    1.153
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγω δε ντρεπομαι να πω οτι μακαρι να βρισκοταν ενας Ρεχαγγελ για τον Ολυμπιακο να τον παει στο τελικο του ΤΛ κερδιζοντας ει δυνατον ολα τα παιχνιδια με 1-0. Εσυ πιθανως προτιμας να γινονται οβερ ολα τα παιχνιδια μας, με πενταροεφταρες εις βαρος μας.

Περι ορεξεως, κολοκυθόπιτα.
    Το πουλέν σου πέρυσι έδειξε ότι γίνεται κι αλλιώς. Εκτός αν στενοχωρήθηκες τόσο από την ήττα στη Μαδρίτη, που θα προτιμούσες το Ρεχάγκελ.

Για μένα εκείνο το παιχνίδι ήταν ο ορισμός του Ολυμπιακού που θέλω. Για σένα ήταν απλώς μια τεσσάρα - ή μήπως όχι;

Ρε μπας κι έχεις μπερδευτεί;

Περιοχή
    Άνω Λαβύρινθος
    Thanks
    1.153
    Ignore User

Προεπιλογή

Ετσι ακριβως. Ειναι το αθλημα στο οποιο κι ο αδυναμος εχει δικαιωμα στ'ονειρο.
    Με αντάλλαγμα την απεμπόληση του ονείρου να γίνει ισχυρός.

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (07-04-09)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από _MinoGavros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πουλέν σου πέρυσι έδειξε ότι γίνεται κι αλλιώς. Εκτός αν στενοχωρήθηκες τόσο από την ήττα στη Μαδρίτη, που θα προτιμούσες το Ρεχάγκελ.

Για μένα εκείνο το παιχνίδι ήταν ο ορισμός του Ολυμπιακού που θέλω. Για σένα ήταν απλώς μια τεσσάρα - ή μήπως όχι;

Ρε μπας κι έχεις μπερδευτεί;
    Ναι, απο ηττα 4-2 προτιμω νικη 0-1 μεσα στη Μαδριτη.

Εσυ προτιμας το πρωτο, προφανως.

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Την επιθυμία της ΕΠΟ να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Ότο Ρεχάγκελ και μετά το 2010 εξέφρασε ο πρόεδρος, Σοφοκλής Πιλάβιος. «Έχουμε άριστες σχέσεις. Εμείς τον θέλουμε πολύ, θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί του. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θέλει εκείνος. Το τι σκέφτεται από ηλικιακής πλευράς, δηλαδή το αν και πότε θέλει να σταματήσει ο ίδιος την καριέρα του, είναι ένα θέμα καθαρά δικό του. Εκείνος θα το αποφασίσει. Από τη δική μας πλευρά, όμως, υπάρχει η επιθυμία να συνεχίσουμε μαζί», δήλωσε από τα Γρεβενά, όπου βρέθηκε.

Με βάση το τρέχον συμβόλαιό του, ο «Χερ Ότο» θα βρίσκεται στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μέχρι την ολοκλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και εφόσον η ομάδα προκριθεί στα τελικά της Νοτίου Αφρικής, μέχρι την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στη διοργάνωση. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι η ηλικία του Γερμανού τεχνικού, ο οποίος μετά το Μουντιάλ θα είναι πλέον 72 ετών, και ίσως θελήσει να αποσυρθεί.

Στο μεταξύ, σε μία από τις επόμενες (και όχι στη σημερινή) συνεδριάσεις του ΔΣ της ΕΠΟ θα αποφασιστεί πού θα γίνουν τα δύο τελευταία εντός έδρας ματς της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απέναντι στη Λετονία στις 10 Οκτωβρίου και κόντρα στο Λουξεμβούργο τέσσερις μέρες μετά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιλογές είναι δύο: το Παγκρήτιο ή ένα γήπεδο στην Αττική (Καραϊσκάκη ή ΟΑΚΑ).

ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ !!!
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Η Εθνική μας ομάδα μπορεί να μπει σε περιπέτειες, καθώς η FIFA έχει ξεκινήσει έρευνα για την καταγγελία των Ισραηλινών, περί ενόχλησης του γκολκίπερ της ομάδας, Αουάτ, με χρήση λέιζερ στο Παγκρήτιο.

Αξιωματούχος της UEFA, ξεκαθάρισε στο Reuters, ότι η παγκόσμια ομοσπονδία είναι ενημερωμένη και έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες του Πειθαρχικού ελέγχου. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι κατηγορίες, υπάρχει ενδεχόμενο τιμωρίας.

Για την ιστορία, το παιχνίδι διεξήχθη την 1η Απριλίου και η "γαλανόλευκη" επικράτησε με 2-1 σκορ των Ισραηλινών, χάρις σε τέρματα των Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Γιώργου Σαμαρά.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.968 φορές σε 14.480 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εντάξει, με λέιζερ τους σημαδεύαμε. Δηλαδή τι λέιζερ, ένα τόσο δα λεϊζεράκι... Δεν τους χτυπήσαμε δα και με πυραύλους Ιεριχώ-2 και Ιεριχώ-3 όπως συνηθίζουν να κάνουν αυτοί
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Προεπιλογή

αυτοί έχουν συνηθησει και συνειρμικά συνδέσει ότι όλα τα lazer του κόσμου είναι guidance lazer πυραύλων κρούσης αέρος - εδάφους . ξέρουν αυτοί από τέτοια , άλλωστε αυτά χρησημοποιούν .

ρε άντε μου στο διάολο σκατόπουστες , φονιάδες
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!

13. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον masinGun για αυτό το μήνυμα:

differance (08-04-09), panty (08-04-09)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

δεν πανε να γαμηθουν....
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Μακαρι να πεφταν μερικες ακομα παρομοιες καταγγελιες και στα εγχωρια ματς ποδοσφαιρου και μπασκετ. Αυτη η ιστορια με τα λέιζερ ειναι μια απιστευτη επιδειξη ηλιθιοτητας. Στο Παγκρητιο συνεληφθη...παπάς 49 ετων που χρησιμοποιουσε λέιζερ κοντρα τους ισραηλινους!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADMIN Το avatar του χρήστη pandragon

Περιοχή
    Red-Dna
    Thanks
    1.164
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.121 φορές σε 1.198 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μακαρι να πεφταν μερικες ακομα παρομοιες καταγγελιες και στα εγχωρια ματς ποδοσφαιρου και μπασκετ. Αυτη η ιστορια με τα λέιζερ ειναι μια απιστευτη επιδειξη ηλιθιοτητας. Στο Παγκρητιο συνεληφθη...παπάς 49 ετων που χρησιμοποιουσε λέιζερ κοντρα τους ισραηλινους!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αθωώθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου ο ιερέας από το Νιο Χωριό Χανίων, που συνελήφθη την 1η Απριλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο με λέιζερ, κατά τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με το Ισραήλ, παρά την πρόταση της εισαγγελέως έδρας για ενοχή.
    Να σημειωθεί ότι ο ιερέας συνελήφθη καθ' υπόδειξη του εκπροσώπου ασφαλείας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) που είχε δει μέσα από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του σταδίου το ρασοφόρο να κάνει χρήση της συσκευής. Ο ίδιος ειδοποίησε άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου ότι στη θύρα 19 βρίσκεται ένας ιερέας που κατέχει λέιζερ και οι τελευταίοι τον παρακολουθούσαν.
    Όπως κατέθεσε στο Δικαστήριο ένας εξ αυτών, είδαν τον ιερέα να κάνει χρήση του λέιζερ μία φορά και να το στρέφει σε απέναντι κερκίδα. Ο ίδιος ο ιερέας υποστήριξε στην απολογία του ότι αυτή ήταν και η μοναδική φορά που το χρησιμοποίησε.
    Το χρησιμοποίησα, είπε, για να δώσω το στίγμα μου σε κάποιους συγχωριανούς μου που κάθονταν στη θύρα 11, ύστερα από τηλεφώνημα που μου έκαναν στο κινητό για να τους δείξω πού ακριβώς κάθομαι. Επίσης, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε την απαγόρευση του λέιζερ στο γήπεδο και ότι πέρασε από τους εξονυχιστικούς ελέγχους της Αστυνομίας, χωρίς το μηχάνημα να εντοπίσει τη συσκευή, αλλά και χωρίς κάποιος να του πει ότι απαγορεύεται το λέιζερ, το οποίο μάλιστα και δεν είχε κρυμμένο.
    Ρε Κώστα, για τους συγχωριανούς του το είχε, τι να κανει ο καημένος;;;

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (11-05-09)

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Προεπιλογή

δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από το 1997 ,

τους θυμάσται ; όλους ;

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Τι εννοεις? Τι εγινε το '97?

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από το 1997 ,

τους θυμάσται ; όλους ;

H oμάδα του 95/96 είναι αυτή που πήγε στους Ολυμπιακούς της Ατλάντα και το ευρωμπάσκετ του 95.

Από αριστερά προς τα δεξιά οι όρθιοι:
    (προπονητής) Μάκης Δενδρινός, Αλβέρτης, Οικονόμου, Ντίνος Αγγελίδης, Φασούλας, Ρεντζιάς, Χριστοδούλου

Από αριστερά προς τα δεξιά οι καθιστοί:
    Σιγάλας, Γιαννάκης, Παταβούκας, Κακιούσης, Μπακατσιάς, Τζανής Σταυρακόπουλος (;;;)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Ναι, ο Τζαννής Σταυρακόπουλος ειναι.

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

που τον θυμηθηκατε αυτον ρε;
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.968 φορές σε 14.480 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Συγνώμη, για ποδόσφαιρο δε μιλάμε εδώ?
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

5 χρονια απο το θαυμα...

Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Σελίδα 144 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 4494104114124134140141142143144145146147148154164174184194244344444544 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές