sirkostas (05-04-09)
sirkostas (05-04-09)
Μπα, ο βασιλιάς των σπορ είναι το τάβλι!
Γίνεται εσείς οι θιασώτες του αηδιαστικού ποδοσφαίρου ν'ασχοληθείτε με καμμιά άλλη ομάδα και ν' αφήσετε την εθνική ήσυχη μπας και δούμε καμμιά φορά λίγο μπάλα; Διότι επιτυχίες υπάρχουν και με ποδόσφαιρο ξέρεις, αρκεί να το θελήσεις...
Ο μύθος ότι μόνο με αντιποδόσφαιρο έρχονται επιτυχίες είναι προνόμιο όσων αρνούνται να ονειρευτούν κάτι καλύτερο...
Και τι λένε αυτοί? Στα παπ@ρια μας το τι μπάλα παίζει. Η εθνική επί ημερών Όττο έχει φτάσει σε επίπεδα που ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν είχαμε φανταστεί. Μας έχει κάνει εθνικά υπερήφανους, όσο και αν κάποιοι το καπηλεύτηκαν και προσπάθησαν να το εκμεταλευτούν για πάρτυ τους. Και τίποτα, μα τίποτα, δε μπορεί να το αλλάξει αυτό.[/quote]
Το πουλέν σου πέρυσι έδειξε ότι γίνεται κι αλλιώς. Εκτός αν στενοχωρήθηκες τόσο από την ήττα στη Μαδρίτη, που θα προτιμούσες το Ρεχάγκελ.
Για μένα εκείνο το παιχνίδι ήταν ο ορισμός του Ολυμπιακού που θέλω. Για σένα ήταν απλώς μια τεσσάρα - ή μήπως όχι;
Ρε μπας κι έχεις μπερδευτεί;
Du3lisT (07-04-09)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
![]()
Την επιθυμία της ΕΠΟ να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Ότο Ρεχάγκελ και μετά το 2010 εξέφρασε ο πρόεδρος, Σοφοκλής Πιλάβιος. «Έχουμε άριστες σχέσεις. Εμείς τον θέλουμε πολύ, θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί του. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θέλει εκείνος. Το τι σκέφτεται από ηλικιακής πλευράς, δηλαδή το αν και πότε θέλει να σταματήσει ο ίδιος την καριέρα του, είναι ένα θέμα καθαρά δικό του. Εκείνος θα το αποφασίσει. Από τη δική μας πλευρά, όμως, υπάρχει η επιθυμία να συνεχίσουμε μαζί», δήλωσε από τα Γρεβενά, όπου βρέθηκε.
Με βάση το τρέχον συμβόλαιό του, ο «Χερ Ότο» θα βρίσκεται στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μέχρι την ολοκλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και εφόσον η ομάδα προκριθεί στα τελικά της Νοτίου Αφρικής, μέχρι την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στη διοργάνωση. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι η ηλικία του Γερμανού τεχνικού, ο οποίος μετά το Μουντιάλ θα είναι πλέον 72 ετών, και ίσως θελήσει να αποσυρθεί.
Στο μεταξύ, σε μία από τις επόμενες (και όχι στη σημερινή) συνεδριάσεις του ΔΣ της ΕΠΟ θα αποφασιστεί πού θα γίνουν τα δύο τελευταία εντός έδρας ματς της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απέναντι στη Λετονία στις 10 Οκτωβρίου και κόντρα στο Λουξεμβούργο τέσσερις μέρες μετά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιλογές είναι δύο: το Παγκρήτιο ή ένα γήπεδο στην Αττική (Καραϊσκάκη ή ΟΑΚΑ).
ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ !!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Η Εθνική μας ομάδα μπορεί να μπει σε περιπέτειες, καθώς η FIFA έχει ξεκινήσει έρευνα για την καταγγελία των Ισραηλινών, περί ενόχλησης του γκολκίπερ της ομάδας, Αουάτ, με χρήση λέιζερ στο Παγκρήτιο.
Αξιωματούχος της UEFA, ξεκαθάρισε στο Reuters, ότι η παγκόσμια ομοσπονδία είναι ενημερωμένη και έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες του Πειθαρχικού ελέγχου. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι κατηγορίες, υπάρχει ενδεχόμενο τιμωρίας.
Για την ιστορία, το παιχνίδι διεξήχθη την 1η Απριλίου και η "γαλανόλευκη" επικράτησε με 2-1 σκορ των Ισραηλινών, χάρις σε τέρματα των Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Γιώργου Σαμαρά.
Εντάξει, με λέιζερ τους σημαδεύαμε. Δηλαδή τι λέιζερ, ένα τόσο δα λεϊζεράκι... Δεν τους χτυπήσαμε δα και με πυραύλους Ιεριχώ-2 και Ιεριχώ-3 όπως συνηθίζουν να κάνουν αυτοί![]()
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
αυτοί έχουν συνηθησει και συνειρμικά συνδέσει ότι όλα τα lazer του κόσμου είναι guidance lazer πυραύλων κρούσης αέρος - εδάφους . ξέρουν αυτοί από τέτοια , άλλωστε αυτά χρησημοποιούν .
ρε άντε μου στο διάολο σκατόπουστες , φονιάδες
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
differance (08-04-09), panty (08-04-09)
δεν πανε να γαμηθουν....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μακαρι να πεφταν μερικες ακομα παρομοιες καταγγελιες και στα εγχωρια ματς ποδοσφαιρου και μπασκετ. Αυτη η ιστορια με τα λέιζερ ειναι μια απιστευτη επιδειξη ηλιθιοτητας. Στο Παγκρητιο συνεληφθη...παπάς 49 ετων που χρησιμοποιουσε λέιζερ κοντρα τους ισραηλινους!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε Κώστα, για τους συγχωριανούς του το είχε, τι να κανει ο καημένος;;;Αθωώθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου ο ιερέας από το Νιο Χωριό Χανίων, που συνελήφθη την 1η Απριλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο με λέιζερ, κατά τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με το Ισραήλ, παρά την πρόταση της εισαγγελέως έδρας για ενοχή.
Να σημειωθεί ότι ο ιερέας συνελήφθη καθ' υπόδειξη του εκπροσώπου ασφαλείας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) που είχε δει μέσα από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του σταδίου το ρασοφόρο να κάνει χρήση της συσκευής. Ο ίδιος ειδοποίησε άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου ότι στη θύρα 19 βρίσκεται ένας ιερέας που κατέχει λέιζερ και οι τελευταίοι τον παρακολουθούσαν.
Όπως κατέθεσε στο Δικαστήριο ένας εξ αυτών, είδαν τον ιερέα να κάνει χρήση του λέιζερ μία φορά και να το στρέφει σε απέναντι κερκίδα. Ο ίδιος ο ιερέας υποστήριξε στην απολογία του ότι αυτή ήταν και η μοναδική φορά που το χρησιμοποίησε.
Το χρησιμοποίησα, είπε, για να δώσω το στίγμα μου σε κάποιους συγχωριανούς μου που κάθονταν στη θύρα 11, ύστερα από τηλεφώνημα που μου έκαναν στο κινητό για να τους δείξω πού ακριβώς κάθομαι. Επίσης, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε την απαγόρευση του λέιζερ στο γήπεδο και ότι πέρασε από τους εξονυχιστικούς ελέγχους της Αστυνομίας, χωρίς το μηχάνημα να εντοπίσει τη συσκευή, αλλά και χωρίς κάποιος να του πει ότι απαγορεύεται το λέιζερ, το οποίο μάλιστα και δεν είχε κρυμμένο.![]()
sirkostas (11-05-09)
Τι εννοεις? Τι εγινε το '97?
H oμάδα του 95/96 είναι αυτή που πήγε στους Ολυμπιακούς της Ατλάντα και το ευρωμπάσκετ του 95.
Από αριστερά προς τα δεξιά οι όρθιοι:
(προπονητής) Μάκης Δενδρινός, Αλβέρτης, Οικονόμου, Ντίνος Αγγελίδης, Φασούλας, Ρεντζιάς, Χριστοδούλου
Από αριστερά προς τα δεξιά οι καθιστοί:
Σιγάλας, Γιαννάκης, Παταβούκας, Κακιούσης, Μπακατσιάς, Τζανής Σταυρακόπουλος (;;;)
Ναι, ο Τζαννής Σταυρακόπουλος ειναι.
που τον θυμηθηκατε αυτον ρε;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Συγνώμη, για ποδόσφαιρο δε μιλάμε εδώ?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks