panty (12-02-09)
Εκουζάκτλι![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
panty (12-02-09)
μου λείψατε ρε Σάκη! Την Τετάρτη όμως..........ΓΑΥΡΑΚΙΑ???![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
τι χαραααααααααααααααααααααααααααααααα
ελληνοποιείται ο σούπερ ντούπερ Κλέιτον!!!!!!!!!!!!!!
ανεβαίνουμε τουλάχιστον ένα επίπεδο!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Αι μπεγκ γιουρ πάρντον; Από πού κι ως πού; Η Εθνική ποδοσφαίρου έχει ακόμα πολλά καρβέλια να φάει μέχρι να πλησιάσει εκείνην του μπάσκετ...
1. Ευρωκούπες το μπασκετ έχει 2 έναντι μίας. Έχει επίσης και συμμετοχές σε τελικούς, τετράδες κλπ.
2. Σε παγκόσμιο και ολυμπιακό επίπεδο το μπάσκετ έχει επίσης τελικούς, τετράδες κλπ. Το ποδόσφαιρο έχει μία συμμετοχή σε τελική φάση ΠΚ με 2 τεσσάρες και μία δυάρα.
3. Γενικώς η Εθνική μπάσκετ είναι αναγνωρισμένη ως παγκόσμια δύναμη, αυτή του ποδοσφαίρου ζει ακόμη στη σκιά ότι αναδείχθηκε επειδή κάποια φορά ο θεός κοιμήθηκε...Και από τότε κάνει ό,τι μπορεί για να το επιβεβαιώσει...
Αλλα κυβικα το ποδοσφαιρο φιλε.
Στις μισες (και βαλε) ευρωπαικες χωρες ουτε καν ξερουν ποιος ειναι ο πρωταθλητης κοσμου στο μπασκετ. Καποτε οι Γερμανοι πηραν το Ευρωμπασκετ κι ο κοσμος ουτε καν το πηρε χαμπαρι εκει. Στην Αφρικη ζητημα να ξερουν οι περισσοτεροι και πως παιζεται καν το συγκεκριμενο αθλημα.
Ενω το ποδοσφαιρο ειναι οτι πιο οικουμενικο υπαρχει. Μονο η μουσικη νομιζω οτι εχει μεγαλυτερη απηχηση παγκοσμιως.
Στην Αμερική πάντως το πήρανε χαμπάρι όταν τους μαμήσαμε. Και το πήρανε τόσο πολύ, που όταν
ήρθε το ξαδερφάκι πέρυσι (γέννημα-θρέμα USA), το μάτι του ήταν κολλημένο στην οθόνη στη "ρεβανς".
Τεσπα, παγκόσμια δημοτικότητα έχει το ποδόσφαιρο μεγαλύτερη. Αλλά αυτό δεν κάνει την Πορτογαλία "τη μεγαλύτερη διάκριση..κλπ", ειδικά όταν δεν υπάρχει συνέχεια.
Παντως συμφωνω με τον Κωστα... Ποιο μπασκετ τώρα... Ενας ειναι ο βασιλιας...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sirkostas (16-03-09)
Ο Ότο Ρεχάγκελ έκανε γνωστή την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα δύο ματς με το Ισραήλ, καλώντας μόνο 20 παίκτες...
Συγκεκριμένα, ο Ότο δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή ούτε τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ούτε τον Βαγγέλη Μάντζιο, καθώς αμφότεροι είναι τραυματίες, ενώ δεν επεφύλαξε κάποια έκπληξη όσον αφορά τους παίκτες που κλήθηκαν από την Ελλάδα.
Αναλυτικά οι 20 παίκτες της αποστολής: Δέλλας, Σαμαράς, Μπασινάς, Γκέκας, Σεϊταρίδης, Χαριστέας, Τζιόλης, Κατσουράνης, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Πατσατζόγλου, Α. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζόρβας, Χαλκιάς, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαλπιγγίδης, Κυργιάκος, Καραγκούνης.
Όσον αφορά το πρόγραμμα της Εθνικής:
Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Τρίτη 24/3/2009 και ώρα 12:30 στις Suites Βουλιαγμένης.
Εχουν προγραμματιστεί οι εξής προπονήσεις:
24/3/2009, ώρα 18:30, ανοιχτή, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά
25/3/2009, ώρα 18:30, κλειστή, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά
26/3/2009, ώρα 11:00, κλειστή, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά
(Αναχώρηση για Τελ Αβίβ στις 26/3/2009 και ώρα 16:15)
27/3/2009, ώρα 20:00 τοπική, ανοιχτή για τα ΜΜΕ στα πρώτα 15΄, RamatGan
(Αφιξη στο Ηράκλειο στις 29/3/2009 και ώρα 02:30)
29/3/2009, ώρα 12:00, ανοιχτή, στο βοηθητικό του Παγκρήτιου
30/3/2009, ώρα 19:00, κλειστή, στο Παγκρήτιο Στάδιο
31/3/2009, ώρα 20:00, κλειστή, στο Παγκρήτιο Στάδιο
Ο αγώνας Ισραήλ-Ελλάδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 28/3/2009 και ώρα 20:00 (Ελλάδος) στο γήπεδο RamatGan και ο αγώνας Ελλάδα-Ισραήλ την Τετάρτη 1/4/2009 και ώρα 21:30 στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Μεγάλο στόρυ με τον Πήτερ......
Μεγάλη ρόμπα η βαζελοεθνική!!!
Υ.Γ. και λίγα είπε για τους άμπαλους, να γειάσει ο στόμας του!!!
Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Φάνη Γκέκα και την Πόρτσμουθ συνεχίζεται και σε αυτή ενεπλάκη τώρα και ο εκτελεστικός διευθυντής των «πομπέις», Πίτερ Στόρι, που προέβη σε μια δήλωση που δεν τιμά ούτε τον ίδιο, ούτε τον σύλλογο στον οποίο εργάζεται.
Ο Στόρι καταφέρθηκε εναντίον του Τάκη Φύσσα και της εθνικής Ελλάδας, την οποία χαρακτήρισε «αναθεματισμένη ομάδα», προσθέτοντας ότι δεν δέχεται υποδείξεις από κανέναν για το αν θα αγωνίζεται ο Γκέκας.
«Ο προπονητής είναι εκείνος που αποφασίζει ποιος θα αγωνίζεται. Είναι εξοργιστικό να μου τηλεφωνεί ο μάνατζερ της Εθνικής Ελλάδας και να μου λέει ποιος θα παίξει. Ξέρω ότι σχετίζεσαι με την «αναθεματισμένη» ελληνική ομάδα, αλλά μην μας λες ποιος θα παίξει στην Πόρτσμουθ. Αν δεχθώ άλλο τηλεφώνημα από τον «αναθεματισμένο», θα τον κλωτσήσουμε, γιατί δεν έφερε αυτόν τον παίκτη στην ομάδα μας ο Πολ Χαρτ, αλλά ο προηγούμενος προπονητής Τόνι Άνταμς. Προσωπικά υποστηρίζω ό,τι κάνει ο Πολ Χαρτ, 150%», ήταν οι προκλητικές δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της Πόρτσμουθ.
χωσε φιλε, χωσε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
καλα ειπε ο ανθρωπος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
πολύ σωστός θα έλεγα κι εγώ!
and what about Liverpool????![]()
differance (20-03-09)
Ωραίο επίπεδο. Ακούς εκεί αναθεματισμένη ομάδα... Έλεος πια! Καλά το έλεγε ο Αϊνστάιν ότι η βλακεία δεν έχει όρια!
sirkostas (24-03-09)
καλη επιτυχια αυριο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks