makis_7 (02-06-08)
Σούπα το παιχνίδι σήμερα, δεν άντεχα να το βλέπω. Όσο είδα ήταν ελέω της διακοπής του μπάσκετ.
makis_7 (02-06-08)
Άχρωμη, άοσμη και άγευστη η εθνική σήμερα στην πρόβα τζενεράλε. Δεν ξέρω τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτήν την ομάδα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
στο προηγουμενο euro πριν παμε ειχαμε φαει 4 απο την ολλανδια.αρα καλα παμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Όχι όμως στο τελευταίο παιχνίδι. Στο τελευταίο παιχνίδι είχαμε συντρίψει με 1-0 την υπερομάδα του... Λίχτεστάιν![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Α, μπορεί να ήταν και 2-0. Δεν είμαι σίγουρος![]()
που το θυμασαι ρε μπαγασα;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Η εθνικη εχει πολυ μεγαλες δυνατοτητες, το θεμα ειναι να μπορεσει να παρουσιαστει ετοιμη σε λιγες μερες. Αν καταφερουμε και παιξουμε οπως στα προκριματικα τοτε μπορουμε για μεγαλα πραγματα.![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
αν παιξουμε την αμυνα που ξερουμε δεν θα μας βαλουν γκολ ουτε με αιτηση.το θεμα ειναι να ξυπνησουν οπμως γιατι τωρα δεν ειμαστε οι φτωχοι συγγενεις.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δυστυχως ομως τωρα κοιμουνται ακομα.....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εγώ σε φοβάμαι το αν θα παίξουμε ή όχι μπάλα . Με την αμυνάρα μας δε θα έχουμε πρόβλημα. Φοβάμαι υπεροψία και αλαζονεία που απότι βλέπω μας διακατέχουν πλήρως. Κατά τα άλλα είμαστε πλήρεις σ' όλες τις γραμμές με πολλούς ποιοτικούς παίχτες.
H Ελληνίδα WAG και οι προβλέψεις των ξένων
Καμία τύχη στην εθνική μας ομάδα σε ότι αφορά την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2008 δεν δίνει η η έγκυρη αγγλική εφημερίδα Guardian, που παρουσιάζει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο την πρωταθλήτρια Ευρώπης
Γίνεται αναφορά ακόμη και στην Γωγώ Μαστροκώστα, ενώ εκτιμάται πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα καταλάβει την τελευταία θέση του Δ΄ ομίλου.
Μάλιστα οι αποδόσεις για να επαναλάβουν οι διεθνείς μας τον άθλο της Πορτογαλίας είναι 22-1!
Ο συντάκτης του αφιερώματος καταθέτει την δική του άποψη αναφέροντας: «Οι πρωταθλητές Ευρώπης έμοιαζαν καταδικασμένοι μετά την ήττα με 4-1 εντός έδρας από την Τουρκία, όμως το σύνολο του Οτο Ρεχάγκελ αντεπιτέθηκε στη συνέχεια χάνοντας στο υπόλοιπο των αγώνων για τα προκριματικά μόλις δύο βαθμούς. Παράλληλα, σκόραρε κατά μέσο όρο δύο γκολ. Είναι η ίδια ομάδα με εκείνη που κατέκτησε τον τίτλο πριν από τέσσερα χρόνια. Ο κορμός παραμένει σταθερός με τον Αντώνη Νικοπολίδη στα γκολπόστ, τον Τραϊανό Δέλλα στο κέντρο της άμυνας και τους Άγγελο Μπασινά και Κώστα Κατσουράνη στο κέντρο.
Εν συνεχεία γίνεται αναφορά στο αστέρι της εθνικής Ελλάδας. «Ο Γιώργος Σαμαράς. Αστειευόμαστε (παρότι ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι/Σέλτικ θα παίξει τον δικό του ρόλο). Ο Φάνης Γκέκας είναι ο πρωταγωνιστής. Τέσσερα χρόνια πριν βρισκόταν στην Καλλιθέα και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό και την Μπόχουμ, όπου κατέκτησε το χρυσό παπούτσι στη Μπουντεσλίγκα τη σεζόν 2006/07. Τώρα αγωνίζεται στη Λεβερκούζεν.
Στο κομμάτι για τον παίκτη που πρέπει να παρακολουθήσουν οι σκάουτερ γίνεται ειδική μνεία για τον Βασίλη Τοροσίδη. «Μπορεί να παίξει σε κάθε θέση στην άμυνα και στο κέντρο. Μονακό και Γιουβέντους τον παρακολουθούν στενά».
Η «wild card» ανήκει στον Κώστα Κατσουράνη. «Είχε έρθει σε διαμάχη με τον συμπαίκτη του Λουιζάο σε ένα ματς της Μπενφίκα. Αμφότεροι αντικαταστάθηκαν και τιμωρήθηκαν. Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος είναι ο πρακτικός μπαλαντέρ στην ομάδα».
Η Ελλάδα στα πρότυπα των Άγγλων σούπερσταρ και celebrities δεν θα μπορούσε να έχει την δική της WAG στο Euro 2008. Η Guardian ξεχώρισε τη Γωγώ Μαστροκώστα. «Η κοπέλα του Δέλλα είναι μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια. Η σεξουαλικότητα που εκπέμπει, σύμφωνα με έναν δημοσιογράφο, μπορεί να τρελάνει κάθε άνδρα».
Όσο για τους οπαδούς; «Δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων φανς αναμένονται στις Άλπεις».
Η ψυχρολουσία ήρθε στον επίλογο του αφιερώματος με την πρόβλεψη για την Ελλάδα. «Να τερματίσει στην τελευταία θέση του Δ΄ Ομίλου».
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Πες στην αγγλίδα αδερφή που έγραψε το παραπάνω άρθρο:
"πού είναι η εθνική Αγγλίας, ΟΕΟ?"![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-06-08)
την ψαχνει και αυτος...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
απαπα ....... κακιες !!!!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
O Guardian ήτανε που είχε γράψει στο προηγούμενο Euro ότι είχαν δωροδοκηθεί οι διεθνείς μας για να μην παίξουν σε ένα παιχνίδι...
Από τον καναπέ, Αγγλάκια! Περαστικά σας!
Να πινετε και τις μπυριτσες σας παγωμενες απο τον καναπε,παλιοπουσταρια!!!!!![]()
—John Lennon
ΤΖΟΥΖΕΙ!!!!!!
—John Lennon
και σε αυτο το euro οι πρωταθλητες θα ειναι εκει.τα αγγλακια διακοπες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks