mankap (11-10-24), Nikolaos_Kokkinos (11-10-24)
mankap (11-10-24), Nikolaos_Kokkinos (11-10-24)
Χωρίς να είμαι κατηγορηματικός, έχω την εντύπωση ότι ο Ράμσντειλ, είναι καλύτερος από τον Ντίκφορντ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν κατι μαρεσει στους Αγγλους οπαδους (και δεν εννοω τους μεθυσμενους που την πεφτουν 20 ατομα σε εναν επειδη ετσι) ειναι οτι ειναι φανταστικα αντικειμενικοι σχεδον παντα, ακομα και οταν χανουν, αλλα ακομα κ οταν κερδιζουν με ασχημο τροπο, ποτε δεν προσπαθουν να κανουν το ασπρο μαυρο , ποτε δεν τα βλεπουν ολα με οπαδικο πρισμα.
Ειναι απολαυση να βλεπεις ματς με Αγγλο κ να ειστε διαφορετικες ομαδες. Δεν νομιζω οτι βλεπουν πουθενα αλλου στον κοσμο το ποδοσφαιρο με την προσεγγιση που το βλεπουν αυτοι.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μέσα στο πανηγυρικό κλιμα εντωμεταξυ κανείς δεν πήρε χαμπάρι το εγκληματικό πέναλντι που πήγε να κάνει ο βλάκας ο Ρότα στην τελευταία φαση. Παραλίγο να μας χαντακωσει
Φανηκε στο ριπλέι ότι εμβόλισε τον επιθετικό της Αγγλίας και του εριξε τρικλοποδιά. Ευτυχώς που είχε φύγει η μπαλα και ο διαιτητής δεν ήταν τόσο αυστηρός
Nikolaos_Kokkinos (11-10-24)
chainsaw (11-10-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-10-24), mankap (11-10-24)
Το σημερινό παιχνίδι πιστεύω είναι πιο δύσκολο από της Πέμπτης, γιατί άδεισαν από δυνάμεις και ψυχικά κόντρα στην Αγγλία και θα είναι φουλ ταλαιπωρημένοι, συν αϋπνία κτλ.
Αυτά τα κάγκελα στα 2 πέταλα εγώ δεν θυμάμαι να υπήρχαν. Το '09 που ήμουν μέσα με Σταντάρ και καθόμουν εκεί, σίγουρα δεν είχε. Ξέρει κανείς πότε μπήκαν και γιατί;
![]()
Εχεις κατι αναζητησεις ρε μπαγασα !
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Επιτέλους
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πάντως είχα καιρό να δω εθνική ομάδα και οφείλω να παραδεχτώ πως παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, ακόμα και ο Μπακασέτας παίζει καλά....μπράβο στον Γιοβάνοβιτς
Τελικά τα κάγκελα ήταν πάντα εκεί, απλά λόγω κόσμου μπροστά ίσως και πανό, δεν τα είχα δει ποτέ.![]()
Έχει ξεκινήσει από τα προκριματικά του Euro το '22 να είναι πολύ καλή ομάδα, δεμένη. Απλά της έλειπε ο κατάλληλος προπονητής που θα κούμπωνε τέλεια και λίγη τύχη, γιατί γενικά τρένο είχαν πάει παντού. Από Γαλλία-Ολλανδία έμειναν έξω και στο Nations League στα πέναλτι, γιατί δεν μπόρεσαν να βάλουν γκολ στους κατσαπλιάδες της Γεωργίας. Ήταν πολύ κρίμα που δεν πήγαν στο Euro.
panahs7 (13-10-24)
Ρε μαλακες το ωραία ομάδα έχει φτιάξει ο ψάλτης;
chainsaw (13-10-24), Faithful (14-10-24), Nikolaos_Kokkinos (13-10-24)
Έχουν ένα κουδουνάκι οι μαλάκες οι Ιρλανδοί, το είχαν και στην έδρα τους και το έφεραν και σήμερα και κάθε τόσο το βαράνε και φωνάζουν "heeeeyyyy!!".Έχουν και τις μπύρες αγκαλιά και πούτσα τους όλα.
Nikolaos_Kokkinos (13-10-24)
Πετροςμανταλος, θα σεβεστε![]()
panahs7 (13-10-24)
Bookmarks