Χωρίς σάλιο λούτσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααααα
Χωρίς σάλιο λούτσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααααα
Δε γίνονται αυτά τα πράγματα, χαχαχαχαχαα
Μπράβο όρε μάγκες![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Nikolaos_Kokkinos (10-10-24)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
σημερα ειδαμε το παιξαμε με ψυχη σε ολο του το μεγαλειο,μπραβο ρε μαγκες.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Μάγκες με 100 κιλά αρχιδια.
Παναη πως τον ειπαμε τον καινουργιο προπονητη της Αγγλιας? Nevermind... it doesnt matter
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Στο μυαλο τον Εγγλεζων τωρα "Ρε μηπως να'χαμε πιεσει και μεις λιγο να αναβληθει το ματς?? Να ειχε ετοιαμστει και ο Hurricane ? "
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο μακαρίτης το κέρδισε το αποψινό.
Λόγω τιμής.
Καμία έκπληξη, κέρδισε η ομάδα που έχει Euro, κάτι διάσημους που τραγουδάνε it's coming home όλη τη ζωή τους.
chainsaw (11-10-24), Nikolaos_Kokkinos (10-10-24), Paneas (10-10-24)
Τωρα που εληξε.... τη βρωμοσουτο επιασε αυτη η καριολα ο Μπελινγχαμ ρε μαλακες ε???? Ωνασουγαμησωωω
Μπραβο στα παιδια.....εξαιρετικη η Εθνικη, θα ταν αδικο να ερθει Χ... επαιξε στα ισια και καλο ποδοσφαιρο... 2 επισημανσεις...ο Μπακασετας πρεπει να παιζει με μεσον, Παυλιδης σεντερ φορ με κατι ουμπαλα 1 τονο!!!
Nikolaos_Kokkinos (11-10-24)
—John Lennon
Περικλή, αυτό λέω και εγώ κάθε φορά που τον βλέπω να παίζει, αλλά κάνει δουλειά στο γήπεδο, ο πούστης.
Και σε εμάς, δε θα έλεγα όχι να έρθει, παρόλο που δεν τον συμπαθώ πολύ. Το συμμάζεμα της μεσαίας γραμμής και το ξαφνικό μακρινό σουτ που έχει είναι αρκετά βοηθητικά για κάθε ομάδα.
(Α, ρε Κώστα τι μας έκανες...)
Θα έλεγα όχι εγώ... Ας τον εκεί, καλά είναι και ό,τι και να ψάχνουμε από χαφ, το έχουμε στους μικρούς και δεν μιλάω μόνο για αυτούς που ξέρουμε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimitris67 (10-10-24), Nikolaos_Kokkinos (11-10-24)
Ασχετο... εισαι ο μανατζερ της Εθνικης Αγγλιας... και ο βασικος σου τερματοφυλακας κανει αυτα τα καραγκιοζιλικια.... και ΔΕΝ ΤΟΝ εχουν στειλει στα τσακιδια ακομα???
Τι καραγκιοζης ειναι αυτος ο Πικφορντ ρε παιδια ?
Ποιος νομιζει οτι ειναι?
Τελικά, ο George κατάφερε πολύ γρήγορα να γίνει για πάντα Γιώργος. Δεν το λες και λίγο.
Τραβα του ενα προστιμο εκει σε στυλ "Ελλην παραγοντας" να ισιωση ο ροδομαγουλος, που μου κανει βολτιτσες με τη μπαλα σαν το Ρενε Χιγκιτα, να σου πω για ποτε θα στρωσει.
(νταξει το ξερω εθνικη ειναι αλλα ρε φιλε δεν ειναι δυνατον να του επιτρεπουν τετοια πραματα, η το αλλο που βγαινει μεχρι τη σεντρα να εκτελεσει στημενα) Λιγο πειθαρχια δλδ
Bookmarks