Για να επαναφέρουμε τον Τριταθλητή και να κάνουμε και εμείς μια δημοσκόπηση![]()
Για να επαναφέρουμε τον Τριταθλητή και να κάνουμε και εμείς μια δημοσκόπηση![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
giovanni#10 (13-10-21)
Έχεις υπόψιν σου ότι ποδοσφαιρικά μείναμε εμείς να ασχολούμαστε και σε όλους τους υπόλοιπους έχουν μείνει τα φυτά - δε θα ήθελα να το μάθεις από εμένα, σήμερα.
Οι άλλοι, πότε έχουν δει τις ομάδες τους να κινούνται με ποδοσφαιρικά κριτήρια και να τους αποζημιώνουν με το θέαμα που παρουσιάζουν στο γήπεδο;
Ακόμα και οι δύο, που πήραν και Πρωτάθλημα, πιο διεκπεραιωτικές ομάδες, δύσκολα θα ξαναπαρουσιάσουν στην ιστορία τους (προσπαθεί ο μΠΑΟΚ φέτος, αλλά για άλλους λόγους σε σχέση με τότε).
Ποιός χέστηκε για την Εθνική, ώστε να συμφωνήσει σε αλλαγή προπονητή (αφού αυτός δεν είναι ο κύριος υπεύθυνος και το ξέρουμε όλοι), ειδικά όταν στην ομάδα του, εδώ και χρόνια δεν είχε και κανέναν καλύτερο να ξέρει και να συγκρίνει τις δουλειές των τεχνικών και να τους αξιολογήσει;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μωρ'εσυ καλα τα λες,βοσκε,αλλα τι φταιει ο απλος Ελληνας φιλαθλος που θελει να βλεπει την εθνικη του και να χαιρεται;;Ρητορικο ερωτημα
Είμαι ενθουσιασμένος, ανανέωσε ως το 24 ο Φαν τ' σχιπ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αληθεια τωρα;;;;
Ψέματα, Ψέματα, πες μου πως είναι ψέμα...
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ειναι ετοιμος να ανανεωσει μεχρι το 2024.Μετα απο Ισπανια και Κοσοβο οι εξελιξεις.Γιατι να χασουμε το κελεπουρι,τωρα που το βρηκαμε;;;Ολα πανε κατ'ευχην,αλλωστε!
chainsaw (04-11-21)
Με 2 παιχνίδια κάλεσε τον Μήτογλου, μιλάμε για μεγάλη μπίζνα.
giovanni#10 (04-11-21), john syggel (10-11-21), panahs7 (04-11-21), pirateeeeeee (04-11-21)
Ακούω τώρα ότι θα πάμε να παίξουμε με Ισπανία με Ανδρούτσο, Γούτα, Τζαβέλλα βασικούς. Καλά θα περάσουμε.
Εσείς, που θα το δείτε και δε θα καίγεστε να κερδίσει ντε και καλά η Εθνική, σίγουρα..
Γουτας;Ποιος του τον φορτωσε παλι αυτον;Σε ποια ομαδα παιζει;Παιζει ακομα ή το παρατησε;
Τουρκία παίζει και πάει καλά, θεωρητικά, όσο μπορεί να πηγαίνει κανείς στην Τουρκία και ό,τι και αν σημαίνει αυτό για τη διοργάνωση... και τον παίκτη...
drizzt (10-11-21)
3-0 νίκη της αρμάδας του Φαν Σχχχχχχιπ και πρόκριση.
drizzt (10-11-21)
panahs7 (10-11-21)
Bookmarks