drizzt (09-09-21)
Η Sportday σήμερα γράφει ότι ο Ζαγοράκης δεν άντεξε τις πιέσεις της Κούλας. Αλλού γράφουν ότι τον απειλούσαν με γκαζάκια. Ξέρουν κάτι και δεν μας το λένε; Ποια είναι η δουλειά των δημοσιογράφων, να πετάνε μπηχτές; Στον εισαγγελέα γρήγορα.
Ήταν στο γήπεδο ο Όττο ρε, γι' αυτό το λένε.
drizzt (09-09-21)
panahs7 (09-09-21)
Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι άλλη, αλλά αυτοί για τους οποίους μιλάς έχουν τόση σχέση με τη δημοσιογραφία όση εγώ με την αγγειοπλαστική.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (09-09-21)
Αφού σας αρέσει να ακούτε ραδιοφωνο να σας μεταφέρω κι εγώ αυτά που έμαθα από Σαλονικιό αρδ ραδιοκίλερ. Μια μέρα πριν το ματς με τη Σουηδία έλεγε πως ο Φαν Σιπ πρέπει να μείνει 4 χρόνια γιατί δείχνει να το παλεύει στα ματς. Ανέφερε επί λέξη πως προσπαθεί ο Ολλανδος να τα κερδίσει τα ματς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!Έκλεισε με πρόβλεψη πως θα τον φάνε οι Αθηναίοι.
giovanni#10 (09-09-21), voskos_7 (09-09-21)
estai (09-09-21)
giovanni#10 (09-09-21)
drizzt (09-09-21)
Μηπως ο Φαν'τ Σιπ εχει αθηναϊκες πινακιδες;;;
Όχι φυσικά - διπλωματικές έχει. Αυτοί που θα τον φάνε έχουν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μένει η προπονητάρα!!!111!!!
Διαδοσται!!1!11!!!1!
Το κράτος των Αθηνών θέλει να διαλύσει την Εθνική.
Ο φανσχιπ έκανε τουιτ τσαντισμένος γιατί αγωνίστηκαν λίγοι Έλληνες στα παιχνίδια των μεγάλων στην πρώτη αγωνιστική.
Πήρε μάλλον κι αυτός το χαρτάκι που είχαν δώσει στους αρδ την προηγούμενη εβδομάδα.
giovanni#10 (14-09-21)
Έχω Twitter, αλλά βαριέμαι αφόρητα να τον ρωτήσω ποιός έπρεπε να παίξει και κυρίως σε ποιανού τη θέση.
Κυρίως επειδή ξέρω ότι θα πάρω απαντήσεις από εγχώριους ποδοσφαιρικούς flat-earthers.
Εγώ θέλω να τον ρωτήσω ποια αεροπορική εταιρία προτιμάει περισσότερο
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εγω θελω να προτεινει κανα καλο coffee shop εκει στα Αμστερνταμ
drizzt (14-09-21), john syggel (14-09-21)
Bookmarks