Ομάδα του προπονητή ξεκάθαρα
Ομάδα του προπονητή ξεκάθαρα
flessanto (08-06-19), Gtakis (09-06-19), thelastbaron (08-06-19)
Το στησιμο του Αγγελου σημερα μου θυμισε το στησιμο του Λεμονη περυσι στο τσου λου. Εχει παρατηρηθει πολλες φορες, οι Ελληνες προπονητες να κατεβαζουν τις ομαδες τους απεναντι σε μεγαλους αντιπαλους με αλλοπροσαλλο στησιμο, ωστε να κερδισουν αμυντικα. Αυτο ομως συνηθως γυρναει μπουμερανγκ. Οταν δεν εχεις επιθετικο, ο οποιος μπορει να υποδεχτει τη μπαλα και να κρατησει τους αντιπαλους αμυντικους πισω και επισης γεμιζεις το κεντρο με αμπαλους αμυντικογενεις παικτες, γινεσαι ερμαιο του αντιπαλου. Με κατοχη 70-30% σε ολο το ενενηνταλεπτο, οπου μαλιστα το μεριδιο σου αναλωνεται στο δικο σου μισο του γηπεδου, ειναι δεδομενο οτι θα φας πολλα.
Ζέκα δεξί μπακ!Ο καλύτερος σου αμυντικός χαφ σε παιχνίδι που έχεις ανάγκη την αναχαίτιση και το βάζεις μπακ που δε ξέρει και δε μπορεί. Όλα τα γκολ από την πλευρά του χωρίς να φταίει...Σιόβας αμυντικό χαφ!Τρολ προπονητική απόψε, για γέλια.
chainsaw (09-06-19), flessanto (09-06-19), Gtakis (09-06-19), sabar77 (09-06-19), thelastbaron (09-06-19)
Και ο Φορτουνης σεντερ φορ.
Αναχρονιστικο ποδοσφαιρο εντελως
flessanto (09-06-19)
Α, ποδόσφαιρο παίζαμε;
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (09-06-19)
Περιμέναμε από την παναγια να βάλει τουλάχιστον ένα γκολάκι αλλά ήταν ντεφορμέ.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (11-06-19)
Αν είχαν ανάσες, θα είχα και εγώ αυτή την εντύπωση...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εντυπωσιάστηκα πάντως από τους Ιταλούς, άσχετα από τις αλχημείες του Αναστασιάδη, που τους βοήθησε να κάνουν πάρτι, μου φαίνεται πως έχουν καλό μέλλον.
Εν τω μεταξύ η φυσική τους κατάσταση, η δύναμη που παίζαν, σε μια φάση νόμιζα πως παίζει ανδρική ομάδα έναντι γυναικών.
Εδιωξαν ενα σοβαρο προπονητη, που αν μη τι αλλο, ειχε βαλει τουλαχιστον μια ταξη στην ομαδα. Τον εδιωξαν για να παρουν το δικο τους παιδι, τον αγγελο, στα πλαισια της εξυγιανσης βεβαιως βεβαιως.
Ε αυτα ειναι τα αποτελεσματα. Και που εισαι ακομα λεω εγω. Και βεβαια ολα τα αρδοπουστρακια που τοτε επικροτησαν την κινηση, τωρα ψαχνουν τις ευθυνες του αναστασιαδη. Εμ, δεν εχει ευθυνες. Ο αναστασιαδης αυτος ηταν παντα και δεν κοροιδεψε ποτε κανεναν.
Εγω αναρωτιεμαι τι θα γινοταν αν επι γκιρτζικη για παραδειγμα, επαιρνε προπονητη η εθνικη τον Λεμονη, ο οποιος ειναι και καλυτερος προπονητης απο τον αναστασιαδη...
Και κατι τελευταιο, παρτε τα φλοκια μας τωρα στο οακα. Δημιουργησατε ολοκληρη προπαγανδα για να φυγει η εθνικη απο τον Καραισκακης. Αλλα το ψεμα εχει κοντα ποδαρια, πουστρακια. Φτασατε μια αξιοπρεπη ομαδα, που αυτο που μπορουσε να διεκδικησει το επαιρνε, στο μηδεν. Να μην ασχολειται κανεις και να τρωει φαπες που ειχε πανω απο δεκαπεντε χρονια να φαει. Και ολα αυτα για να κανετε πολεμο στον Ολυμπιακο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
οι συμμετοχες στην εθνική έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην πώληση παιχτών στο ποδόσφαιρο
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Το κορυφαιο ηταν οτι καλεσε πριν μερικους μηνες τον Μαυρια, ο οποιος δεν ειχε ομαδα και αφησε εκτος τωρα τον αρχηγο της εθνικης Τοροσιδη, με την αιτιολογια οτι δεν ειχε παιχνιδια στα ποδια του. Αυτο τα λεει ολα.
Τον Αναστασιαδη τον εχω σε σχετικη εκτιμηση σαν προπονητη, γιατι εχει καταφερει καποια πραγματα στην καριερα του, αλλα στην εθνικη φαινεται οτι απλα κανει τον εντολοδοχο. Η φαση εχει γινει οπως στο μπασκετ, οπου επιλεγονται κατι απιθανοι σαν τον Σκουρτοπουλο και τον Μισσα.
Faithful (09-06-19), giannis75 (10-06-19), pirateeeeeee (09-06-19)
Η επο και η εθνική έχουν επίπεδο αντάξιο της εξυγίανσης.
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (09-06-19)
Τί όμορφη πούτσα ήταν τούτη;! Τί ασίγαστο πέος;! Στον πάτο σας, εξυγιαντές...
There is a Dude in town
BrazHlias (10-06-19)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ειναι Αζαρ ο ενας, δεν ειναι Μαρσελο ο αλλος αλλα μας φερμαραν μαλακα Σπυροπουλε... Σαλτα και πηδηξου...
differance (11-06-19), flessanto (11-06-19), sabar77 (11-06-19)
Αααα ρε Ολυμπιακέ, κατέστρεψες το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ντε και καλά να παίξουν οι δικοί σου και να βάλεις τον δικό σου προπονητή.........
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks