Δε χρειάζεται να βιαζόμαστε. Το έγραψα και πιο πριν..
Μουνιαααααααα γκοοοοοολ
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δε χρειάζεται να βιαζόμαστε. Το έγραψα και πιο πριν..
Πως διάολο γίνεται να παίζουμε με αμυντικό σχήμα και να βρίσκουν συνέχεια τόσα κενά;;;
Τι σφυριζεις κορακι!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τι φάουλ έδωσε το αιδιόπανο!
Σκατά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Γαμω τη πουτανα
Μαλακια...
Α ρε Μανωλα... πουτανα Ουεφα
Ρε μαλάκες τι άμυνα είναι αυτή γαμώ το Δία;;; Τώρα βρήκατε να τα φάτε όλα;
Μανιάτης και δύο γκολ από αυτόν.
Red&White-Nick-7 (09-11-17)
Ο Τζιολης παιζει;
Μιλαμε το κεντρο δε κοβει τιποτα.
Αντι να χει Σιωπη εχει τον παλαιμαχο ενδεκαδα
Θα μπορούσε άνετα να παίξει ο Ρέτσος δεξί μπακ, όπως έγινε και πρόσφατα. Ο Μανιάτης μοιάζει να έχει ξεχάσει τη θέση.
Τελικά η απουσία του Τοροσίδη μοιάζει να είναι η σπουδαιότερη.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (09-11-17)
Καλός, χρυσός ο Κωστάκης ο Φορτούνης αλλά ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΣΤΗΣ! Πριμαντόνα απ' τις λίγες, δεν βάζει τα πόδια του στη φωτιά για κανένα λόγο. Όχι μόνο στην Εθνική, αλλά παντού.
Faithful (09-11-17)
Ωρε τι έσωσε ο Καρνέισον!
Χαχα απιστευτο
A ρε καραγκιόζη Μανιάτη τραβήξου γαμώ τα καντήλια γαμώ απόψε με σένα.
chainsaw (09-11-17)
Πεντακάθαρο φάουλ στον Σάμαρη ήταν. Ρε μ..νοπανο Ιταλέ, με εμάς είσαι πιο κοντά σε κουλτούρα, σφύρα καλά π.στη!
Ο Καρνεζης εχει ηδη δυο γκολ στο ενεργητικο του μην παει και για χατ τρικ....![]()
estai (09-11-17), Red&White-Nick-7 (09-11-17)
Bookmarks