Σε λίγο, όπως το πας, θα παίξουμε με το Λουξεμβούργο στα μπαράζ.
Συνέχισε έτσι.
Τώρα βλέπω πως η Δανία έμεινε στο Χ σήμερα, πήρε έναν πόντο και πήγε στους 14. Δεν αποκλείεται λοιπόν, άμα αύριο κερδίσει η Ουαλία το Έιρε, να μπει αυτή στην 4δα των πιθανών αντιπάλων μας - δεν ξέρω τι ισχύει σε περιπτώσεις ισοβαθμίας... δεύτερων![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σε λίγο, όπως το πας, θα παίξουμε με το Λουξεμβούργο στα μπαράζ.
Συνέχισε έτσι.
differance (08-10-17)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
estai (08-10-17)
Οι ηλίθιοι οι Βορειοιρλανδοί έχασαν σήμερα από την αδιάφορη Νορβηγία. Άμα κέρδιζαν, θα περνούσαν την Δανία και θα έμπαιναν αυτοί στους "ισχυρούς" των μπαράζ.
chainsaw (09-10-17), differance (08-10-17)
Με μια γρήγορη ματιά στον κανονισμό δε βλέπω κάτι τέτοιο. Aλλά πάλι, μπορεί και να είναι έτσι. ΣΕ κάθε περίπτωση εμείς θα είμαστε στους αδύνατους και θα περιμένουμε τον άτυχο της κλήρωσης![]()
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αυτό θα σημάνει αυτόματα τη συμμετοχή της στην κλήρωση της 17ης Οκτωβρίου (15:00 ώρα Ελλάδος) στη Ζυρίχη, όπου οι οκτώ καλύτεροι δεύτεροι, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ των τεσσάρων με βάση την κατάταξή τους στη FIFA στις 16 Οκτωβρίου, θα μάθουν τους αντιπάλους τους σε διπλά παιχνίδια (09-11/11 και 12-14/11), με έπαθλο ένα εισιτήριο για το Μουντιάλ της Ρωσίας.
differance (08-10-17)
Ποια Ιταλία; Αυτή που χάνει απο τους Βούλγαρους και φέρνει Χ με τα Σκόπια; Στα μπαράζ θα το παλέψει η Εθνικη και θα βγάλει το λάδι και στον αντίπαλο και σε εμας απο το σπιτι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
differance (09-10-17), panahs7 (09-10-17)
iakov7 (09-10-17)
πω ρε φιλε το πιο γεματο 2λεπτο που εχω δει απο αγωνα αυτο του Βοσνια-Βελγιο.Ματσαρα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Οι Βέλγοι είναι μέσα στις 3,4 καλύτερες ομάδες παγκοσμίως.
differance (09-10-17)
Το... άδειασες ή ακόμη;![]()
There is a Dude in town
differance (09-10-17)
Θα μπορούσε άμα μου δώσει τη διεύθυνση και το τηλέφωνό της ο δον Κορλεόνε
![]()
estai (09-10-17)
Λοιπόν, σημερινά (δηλαδή χθεσινά) αποτελέσματα και πιθανοί αντίπαλοι:
- Σερβία - Γεωργία 1-0 (το γκολ ο Πρίγιοβιτς). Η Σερβία απ' ευθείας στο Μουντιάλ
- Ουαλία - EΪΡΕ 0-1. Έξω οι Ουαλοί, στα μπαράζ οι Ιρλανδοί. Και βγήκε και το 2ο σενάριο για την εθνική μας, αν και δε μας χρειαζόταν
- Ουκρανία - Κροατία 0-2, στα μπαράζ οι Κροάτες
Οπότε μένουν τα αυριανά παιχνίδια για να μας δώσουν τους υπόλοιπους αντιπάλους μεταξύ Πορτογαλίας/Ελβετίας και Σουηδίας/Γαλλίας/Ολλανδίας.
Οι υπόλοιποι οι σίγουροι των μπαράζ είναι Ιταλία, Δανία και Β. Ιρλανδία.
Άρα Β. Ιρλανδία και Κροατία οι καλοδεχούμενοι.
μπα, βλακειες γραφει μαλλον...
δανια, πορτογαλια (ή ελβετια, παιζουν σημερα μεταξυ τους), ιταλια και κροατια στους ισχυρους
Eκτός και αν περάσει πρώτη η Σουηδία (υπάρχει σαν σενάριο αν και δύσκολα) και πέσει στα μπαράζ η Γαλλία. Τότε πάει η Γαλλία στους ισχυρούς και ρίχνει στους αδύνατους τη Δανία νομίζω.
Bookmarks