iakov7 (08-10-17)
Τώρα τι θέλετε, να θυμηθώ αποτελέσματα όπως το 2-2 μεταξύ Δανίας και Σουηδίας στο euro 2004 για να μείνουν έξω οι Ιταλοί? Ή την ήττα της Ντόρτμουντ από τη Μαρσέιγ το 2011 για να μείνει έξω ο Ολυμπιακός?
Γούσταραν οι κύπριοι και έχασαν αφού το πάτε έτσι. Και όποιου του αρέσει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
iakov7 (08-10-17)
O αιώνιος μαλάκας Έλληνας που νομίζει πως όλοι του χρωστάνε.
Ενω χρωστάει αυτός σε όλους...![]()
There is a Dude in town
estai (08-10-17)
Εντάξει πιστεύω ότι σε ένα απ' τα 3 ματς θα μας δοθεί το δώρο. Μεγαλύτερες πιθανότητες συγκεντρώνει η απώλεια βαθμών της Ουαλίας, χωρίς Μπέιλ μάλιστα. Αφού καίγονται και οι Ιρλανδοί, άνετα κάθεται ένα Χ, αλλά ακόμη κι αν κερδίσουν, δεν παίζει να το κάνουν με 3+ γκολ που θέλουν. Πάνω στην προσπάθεια τους θα αλληλοεξουδετερωθούν, εκτός αν προς το τέλος κερδίζουν 0-2 και δεν γυρίζει πλέον για την Ουαλία και στήσουν κώλο.
Στα μπαράζ μετά, με όποιον και να τύχουμε, είμαστε ομάδα δυσκολοκατάβλητη, το δείξαμε και στα 2 παιχνίδια με το Βέλγιο που έφτυσαν αίμα. Μπροστά όλο και κάνα γκολάκι θα πετάξει ο Μήτρογλας, όλα γίνονται.
Μετά θα πάνε στη Ρωσία, θα νικήσουν μια από τις τρεις ομάδες και μια ισοπλαία, θα περάσουν στους 16, εκεί θα στήσουμε λεωφορείο, θα πετύχουν κι ένα γκόλι, στους 8 στά μπενάλντι, στα ημιτελικά θα καθαρίσει ο Δέλλας και στον τελικό ο Χαριστέας. Ελλάς Γραμμένου. Πρωκταθλήτρια κόσμου.
There is a Dude in town
panahs7 (08-10-17)
Στα μπαράζ θα παίξουμε με Ουκρανία, θα περάσουμε και μετά θα σηκώσουμε και το euro του 2018.
Σλοβενία - Σκωτία 2:2, οπότε έχουμε και λέμε:
1. Πορτογαλία 18 - 7 ματς
2. Ιταλία 14 - 7 ματς
3. Σουηδία 13 - 7 ματς
4. Δανία 13 - 7 ματς
5. Β.Ιρλανδία 13 - 7 ματς
6. Ελλάδα 13 - 8 ματς
7. Σκωτία 12 - 8 ματς ---> Σλοβακία 12 - 8 ματς
8. Ουαλία 11 - 7 ματς
-----------------
9. Κροατία 11 - 7 ματς
Οπότε ό,τι και να γίνει από δω και πέρα, ΑΝ κερδίσουμε μεθαύριο το Γιβραλτάρ είμαστε σίγουρα στα μπαράζ!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
iakov7 (08-10-17), panahs7 (08-10-17), patrickdrd (08-10-17)
Γιβραλταρ σαν να λέμε εθνική Καρπενησίου. Αν το καταφέρουμε τι να πω
Οπότε η λογική λέει μπαράζ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Με αυτούς τους πιθανούς αντιπάλους, όπως Πορτογαλία, Ιταλία, Σουηδία, τζάμπα θα πάμε στα μπαράζ.![]()
Ρε θα τους γ@μήσουμε λέμε. Ας κοπιάσουν και θα δούνε τι εστί βερίκοκο.
panahs7 (08-10-17)
Ναι, όχι όμως ότι θα είμαστε φαβορί ή 50-50
αλλά θα έχουμε πιθανότητες
Οι Προτογάλοι δεν είναι αυτοί που κλαίνε συνεχώς όταν παίζουν με του γραικούς;
There is a Dude in town
differance (08-10-17)
Οι συνήθειες δεν κόβονται τύπε... άκου που σου λέω...Αρχίδια αλαφροίσκιωτη ομάδα. Τα Ιταλά έχουν βαρίδια κοχόνια, ομάδα με 4 τσίγκια... και πιο κομψοί γαμιόληδες από τους άτσαλους γκέηδες...
There is a Dude in town
Εμένα μ'αρέσει η εθνική.
Και άμυνα από τις κορυφαίες στην Ευρώπη και ωραίο κέντρο με Ζέκα και Μάνταλο που τους θεωρώ πολύ καλούς παίκτες.
Ενώ πρώτη φορά έχουμε τέτοιους επιθετικούς από εποχή Νικολαίδη, με Μήτρογλου και Δώνη που είναι παικταράδες.
differance (08-10-17)
και στα μπαραζ που θα παμε καλα ειναι.Η αντιπαλος θα ειναι πολυ καλη ομαδα εκτος απροοπτου.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Tην Τρίτη παίζει Πορτογαλία - Ελβετία. Άμα κερδίσει η Πορτογαλία - και άμα δεν κάνω λάθος - τερματίζει πρώτη στον όμιλο και περνάει απ' ευθείας στο Μουντιάλ, αφήνοντας την Ελβετία 2η να παίζει μπαράζ. Συνεπώς η Πορτογαλία δεν είναι στα σίγουρα πιθανός αντίπαλός μας.
Αντίθετα σίγουρα είναι η Ιταλία.
Επίσης την Τρίτη παίζει Ολλανδία - Σουηδία. Με νίκη οι Οράνιε παίρνουν την 2η θέση από τη Σουηδία και μπαίνουν αυτοί στα μπαράζ. Αλλά πιθανός αντίπαλος είναι και η Γαλλία, που δεν έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και μπορεί να μείνει 2η (αν και παίζει με την Λευκορωσία).
panahs7 (08-10-17), thelastbaron (08-10-17)
Bookmarks