Δεν ξέρω τύπε... λέω ότι μπορεί να κυνηγήσουν τις θεωρητικές τους ελπίδες... θα τους κατηγορούσε κανείς;
Ρε τύπε μ' έχεις κωλομπερδέψει να πούμε. Ακόμη κι αν η Βοσνία δεν πάρει κανένα απ' τα 2 ματς (σενάριο εξαιρετικά απίθανο), είμαστε κι εμείς που αν κερδίσουμε το τελευταίο πάμε στους 16β. Αν η Κύπρος κάνει 2 στα 2 θα ισοβαθμήσει με μας που την έχουμε κερδίσει 2-0. Οπότε εκτός από νίκη, θέλει και σκορ και δεν ξέρω τι γίνεται και στο 2-0. Μιλάμε για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, δεν έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες οι Κύπριοι.
Δεν ξέρω τύπε... λέω ότι μπορεί να κυνηγήσουν τις θεωρητικές τους ελπίδες... θα τους κατηγορούσε κανείς;
There is a Dude in town
Δεν έχουν ελπίδες να κυνηγήσουν. Μηδέν, zero, nada. Όσο έχει ο Θρύλος θεωρητικές ελπίδες να πάει ημιτελικά ΤΣΛ, άλλο τόσο έχει και η Κύπρος να περάσει. Ότι είχε να κυνηγήσει το έχασε με τη σημερινή ήττα και δούλεψε για μας στα 2 τελευταία ματς. Θα ήταν χαζό να μας χτυπήσει, ενώ είμαστε οι μόνοι που έχουμε ρεαλιστικές ελπίδες. Μέχρι σήμερα ήμασταν αήττητοι στα προκριματικά και το Βέλγιο των 4 γκολ/ανά ματς στατιστικά, δεινοπάθησε να μας βάλει 2 και θα μας τα βάλει η Κύπρος;
Αν κατάλαβα καλα, ο απατεώνας ο Ζουπανος ζητάει απο το Βέλγιο να τα δώσει ολα απέναντι στη Βοσνία "γιατι ετσι ειναι σωστό, παρόλο που βγήκε πρώτο", και ταυτόχρονα ζητάει απο την Κύπρο να ανοίξει τα μπούτια της "γιατι δεν εχει ελπίδες πρόκρισης".![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
The Dude (04-09-17)
Αυτό το σημείο οπου κάποια ανοιγει πόδια, επειδή με ενδιαφέρει... μπορείτε να το αναπτύξετε, παρακαλώ..;.![]()
There is a Dude in town
Εχθες η ελλαδα ηταν καλη, αξιζε να παρει κατι περισσοτερο, ομως γενικα στα προκριματικα την ευνοησαν αρκετες συγκυριες. Ειχε αρκετη τυχη, αλλα την χαραμισε φερνοντας ισοπαλια σε ενα ματς εντος εδρας με κατωτερο αντιπαλο. Τοσο στο βελγιο, οσο και στο εντος εδρας με τη βοσνια, επρεπε να ειχε χασει με βαση την εικονα.
Υπαρχουν ακομα βασιμες ελπιδες, το βελγιο δεν θα χαρισει το παιχνιδι, αλλα φυσικα δεν θα καιγεται κιολλας. Οπως επαιξε εχθες, ετσι θα παιξει και στη βοσνια, τωρα αν οι βοσνιοι μπορεσουν να εκμεταλλευτουν αυτο που εμεις δεν εκμεταλλευτηκαμε, μαγκια τους. Εχθες ειχαν τον καλυτερο τους παιχτη στον παγκο...
Οποιος ειναι οπαδος της ομαδας ειναι απολυτα λογικο να θελει την προκριση κι ας ερθει με οποιοδηποτε τροπο, αλλα αγωνιστικα η ελλαδα μεχρι στιγμης ειναι χειροτερη απο τη βοσνια.
Το παλέψαμε δεν κάναμε τίποτα.παμε παρακάτω.
Έτσι όπως είμαστε καλύτερα να μην πάμε Μουντιάλ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Θα είχε ενδιαφέρον ένα μουντιάλ με την Ελλάδα παρούσα, μήπως κάνουμε κάνα ταξιδάκι στη Ρωσία. Πάμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας και ό,τι βγει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εγώ πάλι βλέπω μια Εθνική να θυμίζει κάτι απ' τα παλιά και τον Σκίμπε, Ρεχάγκελ. Και τότε κράξιμο έπεφτε και παρόμοια πορεία κάναμε στα προκριματικά. Μας έχει συμμαζέψει πολύ ο Γερμανός, όταν πριν 2 χρόνια χάναμε απ' το κάθε χωριό και χθες ήταν η 1η μας ήττα, από μια ομάδα που τον περασμένο Νοέμβριο βρισκόταν στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης. Οι δυνατότητες μας είναι για 6 και παίζουμε συχνά για 8 και 9. Δηλαδή τι άλλο ζητάμε πια; Δεν γίνονται κάθε μέρα θαύματα, μπορούμε να υποστηρίζουμε την Εθνική και για θέαμα και μεγάλες κούπες μπορούμε να διαλέξουμε ένα φαβορί που μας αρέσει, ότι ακριβώς κάνουμε και με τον Ολυμπιακό, γιατί είναι τόσο δύσκολο να το χαρούμε το ρημάδι;
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
differance (04-09-17)
panahs7 (04-09-17)
flessanto (05-09-17)
Κοσμά αυτό που έβαλες λέει ότι δεν μετράει το μεταξύ μας.
Ως πρώτος παράγοντας τουλάχιστον, αλλά η διαφορά τερμάτων σε όλα τα παιχνίδια, όπως είπε ο flessanto.
differance (04-09-17), flessanto (05-09-17)
Έχετε απόλυτο δίκιο κύριοι. Το μάτι μου πήγε στην περίπτωση που 2 ή περισσότερες ομάδες εξακολουθούν να ισοβαθμούν![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
panahs7 (04-09-17)
Αυτό το "δε μετράει το μεταξύ μας" είναι σα να λέμε one night stand ξεπέτα, δε σε ξέρω δε με ξέρεις, υποφέρω και υποφέρεις;
There is a Dude in town
BrazHlias (05-09-17), consigliere (05-09-17), flessanto (05-09-17)
Αλλά γενικά είμαστε φίλοι...
Sent from my VFD 900 using Tapatalk
... there's no such thing as "too much"...
BrazHlias (05-09-17)
Bookmarks