Η 11άδα του Βελγίου: Κουρτουά, Τσαντλί, Αλντερβάιρλεντ, Φερτόνχεν, Σιμάν, Βιτσέλ, Ναϊνγκολάν, Φελαϊνί, Καράσκο, Μέρτενς, Λουκακού.
Η 11άδα της Εθνικής μας: Καπίνο, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Σταφυλίδης, Μάνταλος, Φορτούνης, Μήτρογλου.
Γιατι δεν βάζει τον παικταρα τον Μενιέ δεξί μπακ; Δεν θα γίνουν ανθρωποι ποτε οι Βέλγοι
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Red Sting (25-03-17)
Αναρωτιέμαι με τι σχεδιασμό θα τους παρατάξει ο Σκίμπε. Αν ο Σταφυλίδης πάει αριστερό μπακ, τότε ο Τζαβέλας θα είναι στόπερ και θα παίξουμε 3-4-2-1 (δηλαδή 7-2-1 στη πραγματικότητα). Αλλά αν ο Σταφυλίδης πάει για τρίτος αμυντικός χαφ, τότε ο Τζαβέλας έρχεται αριστερό μπακ και ισχύουν όσα έγραψα λίγο πιο πάνω, οπότε θα παίξουμε 4-3-2-1 (πάλι 7-2-1 θα είναι, μη μασάτε
).
Βλέπω τελικά Ναϊνγκολάν αντί για Ντε Μπρούινε, οι άλλοι είναι λίγο-πολύ αναμενόμενοι. Σίγουρα θα πάρουν πολύ παιχνίδι οι ακραίοι τους, άρα Τοροσίδης κι όποιος πάει στα αριστερά θα χρειαστούν πολλή βοήθεια και καλύψεις απ' τους αμυντικούς χαφ.
Και σίγουρα θα προτιμούσα Σιώπη αντί Ταχτσίδη. Ο κοντός είναι μαμούνι και θα μπορούσε να παίξει πάνω στον Ναϊνγκολάν, αλλά και να βοηθήσει στα δεξιά τον Τοροσίδη, για να μην τον βάζουν στη μέση οι βέλγοι.
Μενιέ και Ντε Μπρούινε είναι τραυματίες. 2,500 Έλληνες στις κερκίδες!! Όσον αφορά τους αριθμούς, το Βέλγιο έχει να χάσει στην έδρα του 6,5 χρόνια, μετρώντας σερί 11 νικών και 5 ισοπαλιών, αλλά η προϊστορία μεταξύ μας σε 7 ματς, δείχνει 3 νίκες εμείς, 2 ισοπαλίες και 2 νίκες οι Βέλγοι. Φυσικά το αποψινό είναι πολύ δύσκολο...
4-4-2 σχηματισμό έδωσε η UEFA στα γραφικά κι απ' ότι φαίνεται έτσι παίζουμε.
Μπα οταν παιζει ο τοροσιδης παιζουμε με συστημα 4-40 παλικάρια-2![]()
celticfrost (25-03-17)
Μπερδεψε τα τερματα ο μητρογλου ή μου φανηκε;
Όπως το βλέπω το ματσάκι,για 3 γκολάκια είναι το Βέλγιο.. Πάω να τσιμπήσω κι εγώ κάτι να μην είμαι άδειος.
celticfrost (25-03-17)
Τώρα κάτσε σωστά σαν άνθρωπος και άσε τη γιογκα και θα δείς το σωστό σκορ.
ΥΓ:ΠΛάκα κάνω.Πάμε να τους νικήσουμε!!
Τα μηλα παιζουν οι τερματοφυλακες;;Στελνουν ο ενας στον άλλο τη μπάλα;
Μιλάτε γιατι θα σας σπαμαρω...
Μανωλάς-Παπασταθόπουλος πίσω κόβουν κώλους.
Παιζουμε οντως με μεσους και επιθετικους;;Πιο πολυ μου μοιαζει να αμυνομαστε.
Πού πας ρε Φελαϊνί να μαρκάρεις τον Μάνταλο, πού πας ρε κατακαημένε?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (25-03-17)
Μέχρι στιγμής μια χαρά τα πάμε. Κρυφτούλι μεν, από την άλλη δε μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς
Πολύ καλά στεκόμαστε αμυντικά απέναντι σ' αυτούς τους παίκτες, αλλά μπροστά έχουμε θέμα. Δεν ξέρω τι φλασιά έφαγε ο Σκίμπε και παίζει 4-4-2 αλλά ούτε ο Φορτούνης, ούτε ο Μήτρογλου μπορούν να πάρουν μπάλα έτσι, είναι αποκομμένο το κέντρο και ο Ταχτσίδης που παίρνει μπάλα συχνά είναι άθλιος. Ειδικά τώρα που έχει και κίτρινη ελπίζω να μην βγει για το 2ο ημίχρονο.
Bγάλε τον Ταχτσίδη γαμώ τα καντήλια μου.
Bookmarks