Bill_K (14-06-15)
Bill_K (14-06-15)
Ρε, αντμινιστράτορες! Βάλτε το θρεντ της εθνικής ποδοσφαίρου στο ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ, για να μην μπερδεύεται ο κόσμος... Εκεί κλικάρω συνεχώς από το Σεπτέμβρη για να διαβάσω για τα κατορθώματα των αγοριών μας.
Bill_K (14-06-15), celticfrost (14-06-15), consigliere (14-06-15)
Πόσο στημένο πρέπει να είναι ένα πρωτάθλημα, για να έχουν σκοράρει, οι δύο συγκεκριμένοι προωθημένοι, της Εθνικής 30 τέρματα στο σύνολο;;;
Πόσο τυχαίο είναι ότι όλοι οι υπόλοιποι, πλην Παπασταθόπουλου, μπορούν να σταθούν μόνο στην Ιταλία;
Ούτε για πιάτσα ζιγκολό στην Πλατεία Κουμουνδούρου δεν είναι άξιοι να σταθούν, καθώς αμφιβάλλω αν λειτουργούν κανονικά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bill_K (14-06-15)
Bill_K (14-06-15)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Παντως ολοι ψαχνουν θεσμικα και μη υπευθυνους....δε νομιζω οτι χρειαζεται και η εθνικη βραζιλιας για να κερδισεις τα νησια φεροε...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Bill_K (14-06-15)
Από την άλλη, δεν είναι και τόσο εύκολο: Να παίζαμε με το έναν νησί, να το καταλάβω...
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Bill_K (14-06-15)
Εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι η ομαδα παρουσιασε τετοια χαλια
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bill_K (14-06-15)
αλανια καταρχην σεβασμο στην εθνικη γιατι μας εχει χαρισει τοσες χαρες αλλα αυτο που ειδαμε εχτες και γενικοτερα το τελευταιο διαστημα ειναι ενα οχι απλα ρεζιλι αλλα κατι παραπανω απο ξενερα..κατα την γνωμη μου στην ελλαδα δεν φταινε μονο οι προπονητες αλλα αμα ο αλλος παιζει β τοπικο και μου εχει τατοο φραντζα και ιστοριες ηταν λογικο..μονο φρουρου και αρωματα και αρχιδια μηδεν..αυτην την στιγμη εχουμε στο κορμο της ενθκης πολλους ποδοσφαιριστες που μονο μανατζερ τους εχουν προωθησει..δεν λεω και εξω εχουν ποδοσφαιριστες με φραντζες τατοο κτλπ αλλα αν ειναι να κανεις σωστα την δουλεια και και να εισαι προγειωμςνος ας εχεις και σκουλαρικι στα παπαρια αρκει να εχεις παπαρια εκει που πρεπει ΥΓ ημουν και εγω μεσα οταν κραζαμε ολοι τον καραγκουνη επειδη ειμαι φανατικος ολυμπιακος κτλπ αλλα εδω φανηκε η αξια του ηγετη
—John Lennon
Αδιαφορία εντελώς οι παίκτες για την Εθνική. Ακόμα και οι Under 15 θα κέρδιζε αυτό το ψαροχώρι.
Bill_K (16-06-15)
Καλά τα έλεγε το πρωτοσέλιδο, τότε με την κλήρωση. Βέβαια, ξέχασε να πει ότι ερχόμαστε με τον κ*λο![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bill_K (16-06-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-06-15)
Εγραψε ομως οτι φτιαξαμε την τυχη μας.Αυτο θα εννοουσε.Οτι βρηκανε γαμπρους.![]()
Bill_K (16-06-15)
ξερετε σε ποιο καναλι παιζει η εθνικη σημερα με την πολωνια?
Της Βενετίας είναι ένα... μάλλον το κανάλ γκράντε...![]()
There is a Dude in town
Δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη,νομίζω...
Bill_K (16-06-15)
Μην γελάσουμε και εμείς, λιγάκι - κατ'ευθείαν να μας το κόψουν...
Bill_K (16-06-15), Red&White-Nick-7 (16-06-15)
Bookmarks