Ειχες απολυτο δικιο!!Να φανταστεις δε χορταινω να τους βλεπω!Μου θυμιζει σκηνες απο το world's funniest videos!!!Αρχική Δημοσίευση από jojo
Στο'πα δεν στο'πα;Αρχική Δημοσίευση από Rena
Ειχες απολυτο δικιο!!Να φανταστεις δε χορταινω να τους βλεπω!Μου θυμιζει σκηνες απο το world's funniest videos!!!Αρχική Δημοσίευση από jojo
Ενταξει εντυπωσιαστηκα!!Ειμαι σιγουρη οτι σε αυτο το Euro θα τους παρουμε τα σωβρακα,αν καταφερουμε να προκριθουμε.
Αν δε μπορουν να βαλουν γκολ οταν τους ερχεται η μπαλα ακριβως στα ποδια και ειναι ακριβως απεναντι απο το τερμα τι να πω..
Καλα δα δειτε τι θα παθετε τωρα απο το μπιφτεκι, ανθελληνες!
Εστω κι'απο τον λυμπεροπουλο της ριζουπολης ρε!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ουφ!!!Μας εβγαλε τη ψυχη αλλα το εβαλε το ατιμο!!Να ειδουμε τι θα δουμε στη συνεχεια!!
Εγραψες Sadi!!![]()
Εισαι μεγας καλλιτεχνης, αλλα εχω την εντυπωση οτι τα'χες ολα ετοιμα απο χθες!Αρχική Δημοσίευση από sadi
Καλα κορυφαια αλλαγή...να βαζεις γκολ και να βαζεις τον Ανατολ για να κρατησεις τους... Μολδαβους...
Eλα Ανατολ χωσε κεφαλια να μαθουν οι απιστοι!!!
ΕΕΕΕ!!!!! Ειμαι σιγουρος πλεον!Αρχική Δημοσίευση από sadi
Βρε τον πουστη τον Λυμπεροπουλο μας εστειλε κουβα αναιτια!
Αι σιχτηρ βραδυατικα!
Αρχική Δημοσίευση από sadi
Ειδατε τις δηλωσεις του Αμανατιδη στο Mega;
"Ααααφου ννννικησαμεεεε οοοοολααααα καλλλαααα"!
Αυτα παθαινεις αμα ακους οδηγιες απο τον Νιιιιιιιιιιιιικααααααααςςςςςςς Παριζα!
katarxas mprabo sthn e8nikh
egw apo th meria mou thelw na pw oti den polu-parakolou8w e8nikh, den 8elw na bgoun merikoi na poun oti eimai an8ellhnas alla den mporw na blepw mia e8nikh me paiktes pou den paizoun kala -kala stis omades tous kai epimenei o germanos na tous pairnei
den mporo na blepw ethnikh me ena proponhth pou toso epimona na mhn pairnei paiktes san to stoltidh kai epimenei se kati teleiwmenous
ama pia
den blepei pou kati zagorakhdes , xaristeas kai fussas kai ......
den kanoun pia
Φιλε οσφπ20032002 ακολουθησε τη συμβουλή του jojo και ριξτο στην Αμστελοκατανυξη πριν δεις αγωνα.Πιστεψε με πιανει!!!
ΥΓ:Τι να κανουμε το ριχνουμε στην τρελη...Καλυτερο απο το να τρελαθουμε τελειως!!
Το μπιφτεκι βρηκε μπαλλα σημερα,τον ειδε κανεις;
Bookmarks