kwtsios (18-11-14)
Εάν το πιστεύεις αυτό που έχω μπολντάρει, γιατί μας έβαλες να φαγωθούμε? Μαζόχα είσαι, άνθρωπέ μου?
Και για τα υπόλοιπα, στα τέτοια μου ποιος θα είναι πρόεδρος στις ομοσπονδίες. Εγώ θέλω τον Ολυμπιακό να έχει ομάδα της προκοπής και να παίζει καλή μπάλλα στο γήπεδο κι όχι στα γραφεία.
kwtsios (18-11-14)
Μα στ αλήθεια πίστεψες ότι θα υποστήριζα ένα προπονητή που ούτε πιστεύω ούτε πίστεψα ποτέ; Απλά ΠΟΤΕ και για λόγους αρχής δε συμφωνώ με τις δόλιες απόψεις βάζελων και λοιπών συγγενών (δεν αναφέρομαι στα παιδιά εδώ βέβαια που αγνά και αντικειμενικά εκφράζουνε μια άκρως ορθή άποψη). Με τη διαφορά ότι εμείς το λέμε γιατί έτσι είναι οι δε άλλοι το λένε γιατί τους έχει κάτσει ότι με το σαρρή δεν ευνοούνται τα μακρόπνοα σχέδια τους. Δεν είναι αυτοσκοπός μου λοιπόν να υπερασπιστώ άτομα που μου είναι αδιάφορα αλλά και η υποκρισία των απέναντυ δεν αντέχεται. Όσο για τα γραφεία που λές αν αναστήσουνε το φάντασμα του Βουράκη για παράδειγμα ε τότε δεν πρέπει να βρούμε και εμείς τον κατάλληλο εξορκιστή , δεσυμφωνείς;
Ρεχάγκελ
Σάντος
Ρανιέρι
Ελληνικό ποδόσφαιρο
![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
celticfrost (16-11-14), dimace (16-11-14), estai (16-11-14), nikos7 (16-11-14), Reds (17-11-14)
Τι στρογγυλέυεις τα μάτια σου; Ολυμπιακός είσαι με λίγη προσπάθεια θα με καταλάβεις![]()
Kαι στην Τσελσι, μια χαρα τα ειχε παει. Τελικα εισαι keyboard badass.
Ενταξει, πλακιτσα κανω. Ουτε εγω, τον θεωρω μεγαλο προπονητη, τουναντιον. Απλα, τεθηκε απο τον φιλο το ερωτημα: ''Ποιος ηταν πιο γνωστος προπονητης'' και συμφωνω, πως σαν ονομα ο Ρανιερι ειναι πιο γνωστος, αλλα ικανοτερος, οπως αποδειχτηκε, οχι.
polixenios (16-11-14)
[YOUTUBE]DSOGUiFdcHo[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]x2v8p_DiYSc[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]oby98-x9XNw[/YOUTUBE]
Οι ομάδες του Ρεχάγκελ κάθε άλλο παρά αμυντικογενείς (ταμπούρι) δεν ήταν...
Το πρόβλημα του γερμανού ήταν πως δεν ήθελε μέσα στην ομάδα να κάνουν κουμάντο οι ντίβες (μπάγερν). Ήθελε ο ίδιος να είναι ο κυρίαρχος. Ο Ρανιέρι απο την άλλη ήθελε να ελληνοποιήσουμε τον Ρονάλντο μπάς και κερδίσουμε τα νησία ζαμόα.
Ο γκαγκάτζης σεβάστηκε τον χώρο του προπονητή και τον άφησε να κάνει οτι θέλει (π.χ. αποπομπή Γεωργάτου). Ο Σαρρής άφησε όλους τους υπόλοιπους (μανατζαρέους, παίκτες κ.λ.π.) να καβαλήσουν τον ιταλό.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-11-14), kwtsios (18-11-14), sirkostas (16-11-14), voskos_7 (16-11-14)
...θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Τι εικόνες είναι αυτές και σε είχα αγοράκι από σπίτι; Αφτού σου!![]()
VALVERDES_7 (16-11-14)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
estai (16-11-14)
Μα δε διαφωνω.
Εκει που θα επρεπε να γινει η μεταβαση με εναν σοβαρο προπονητη, ηρθε ενας τυπος που τα εκανε μανταρα. Απο την αλλη δε σημαινει, οτι επεσε μετεωριτης στην Εθνικη, επειδη εφυγε ο Σαντος.
Δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν καλοι προπονητες, που θα βγαλουν τον καρκινο απο την ομαδα και θα παιξουμε επιτελους, νορμαλ ποδοσφαιρο.
Ας αποκλειστουμε, δε χαθηκε και ο κοσμος αν δεν παρακολουθησουμε την Εθνικη στο Ευρωπαικο σε τρεις αγωνες και δεν κουνησουμε με εθνικοφρονο ζηλο τα σημαιακια, σα καθυστερημενα.
Εμενα, μου εχουν λειψει παικτες σαν τον Καραπιαλη και τον Τσιαρτα και οχι ο Κατσουρανης και τα αποτελεσματα της ομαδας, με αυτον μεσα.
Είναι μετά και κάτι ομάδες σαν την Ισλανδία που τις βάζει ο διάολος και είναι πρώτες στον όμιλό τους χωρίς να έχουν καν δεχτεί γκολ και χαλάνε και το επιχείρημα πως χωρίς μεγάλους παίχτες δεν κάνεις ομάδα της προκοπής.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-11-14), voskos_7 (16-11-14)
Καλώς η κακώς τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος ........ όποτε:
Ρανιερι προπονητής για τον γάιδαρο καβάλα .........
Από εκει και πέρα συμφωνώ με τα όσα λέει ο Πολυξενιος ...... Ολο αυτό που έγινε ήταν βούτυρο στο ψωμί για αυτούς που ήθελαν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό μέσω της εθνικής και του Σαρρη.
Καλό θα είναι κάποια στιγμή οι παίχτες της εθνικής που ανήκουν στον Ολυμπιακό να μιλήσουν .....
Από εκεί και πέρα στα καλαμπαλικια μου η εθνική.......
BrazHlias (16-11-14), consigliere (16-11-14), polixenios (16-11-14), vasilis-thrylos7 (18-11-14)
'Εχει πολλούς παίχτες ο Ολυμπιακός στην εθνική?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Στην ήττα απ' τη Ρουμανία οι 5/11 ήταν νυν ή πρώην παίχτες του Ολυμπιακού. Με την Β. Ιρλανδία οι 4/11. Με τα Φερόε ξανά 5/11.
Αλλά δε βαριέσαι. Οι άλλοι έκατσαν κι έχασαν για να χτυπηθεί ο...Σαρρής κι ο Ολυμπιακός. Πιο ηλίθια σενάρια δεν έχω ξανακούσει ποτέ.
Tην μεγαλύτερη αλήθεια την είπε ο Brazilias προχθές. Την Εθνική Ελλάδας ζήτημα να την υποστηρίζουν με ζήλο 100 άτομα.
Ας το κοιτάξουν αυτό γιατί ως πρώην Πρωταθλητές Ευρώπης(στο πιο δημοφιλές άθλημα) θα έπρεπε να έχει εκατομμύρια οπαδούς και φίλους. Εντός αλλά και ΕΚΤΟΣ Ελλάδας.
Ας κοιτάξουν να κάνουν μια καλή ομάδα, ας αφήσουν στην άκρη τα κατσικοχώρια με τις άμυνες μπετόν αρμέ, και να φτιάξουν κυριως τις απαραίτητες υποδομές για να ανέβει η ποιότητα του ποδοσφαίρου μας.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Rena (17-11-14)
polixenios (16-11-14)
Bookmarks