Οσο κι αν κοροϊδεύετε, εγώ είμαι πεπεισμένος ότι αν μείνει ο Κλαύδιος μπορεί να εμπνεύσει την ομάδα και να νικήσει μέσα στα Φερόε.
Ευτυχώς, για αυτούς έπαιζε ένας αισθητικός ο οποίος αρκούσε για να μακιγιάρει τις όποιες αδυναμίες είχε το σύνολο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Οσο κι αν κοροϊδεύετε, εγώ είμαι πεπεισμένος ότι αν μείνει ο Κλαύδιος μπορεί να εμπνεύσει την ομάδα και να νικήσει μέσα στα Φερόε.
Ό,τι ήταν να γράψω το έγραψα μερικές μέρες πριν...
Στο ημίχρονο του αγώνα (0.0 το σκορ) και λέω αλήθεια, σχεδόν λιποθύμησα από αυτό που έβλεπα, πήγα και κοιμήθηκα και σηκώθηκα τώρα. «Αυτοάμυνα» για να μην δω ΟΛΗ την κατάντια αυτού, που πριν μερικούς μήνες, στο ΠΚ, με κράταγε ξύπνιο μέχρι τα ξημερώματα και για πάρτη του ούρλιαζα και έριχνα βεγγαλικά καλοκαιριάτικα...
Μαζί με τον Ρανιέρι, να πάρει πούλο και ο κ. Σαρρής, να ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.
sirkostas (15-11-14)
Μάθαμε πολλά απόψε απο 10 χοντρούς δημοσιογράφους που δεν έχουν κλωτσήσει μπάλα απο 5 χρόνων.
Το καλύτερο όμως που μάθαμε ειναι οτι για νικήσεις μια 11αδα ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές χρειάζεσαι λεει προπονητή!
Καλύτερα να μιλήσεις για τς Τσουλούφια του Κλαους και την επιλογή του Καράμπελα.
Φταίει η ΕΠΟ και ο Σαρρης λεει,που ξηλώθηκε αυτή η υπέρ ομάδα. Λες και ήμασταν η Ισπανια και ξάφνου γίναμε Αζερμπαιτζαν.
Αυτή η πλήρης ΑΜΠΑΛΙΑ όλων γύρω απο το αντικείμενο ειναι που μας τρώει σαν ελληνικός σθλητισμος.
Du3lisT (15-11-14), maniakos7 (15-11-14), nikos7 (15-11-14), pf7 (15-11-14), polixenios (15-11-14), Red&White-Nick-7 (15-11-14), VALVERDES_7 (15-11-14)
Ως και νομικός σας λέω πως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Τι νομίζετε; Αν πάω κάπου να δουλέψω ως ψυχολόγος και απολυθώ επειδή και οι έντεκα ασθενείς που μου έδωσαν για υποστήριξη έκοψαν τις φλέβες τους, (αυτό ακριβώς έγινε με την εθνική) θα πάρω αποζημίωση όταν με απολύσουν; Στο δικαστήριο και πιθανώς στη φυλακή θα καταλήξω. Η αποζημίωση, η όποια και αν δωθεί, θα υπολογιστεί αναλογικά με τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ που το ανθρωπίδιο προκάλεσε στο ποδόσφαιρο και στην εικόνα της χώρας, που εξαιτίας του γελοιοποιήθηκε διεθνώς. Δεν υπάρχει τέτοιο χουνέρι στην ΙΣΤΟΡΙΑ του ευρωπαικού ποδοσφαίρου, για να μην πω παγκοσμίου. (η Βραζιλία έφαγε 7 σε ημ. παγκοσμίου από την Γερμανία, για να προλάβω σχόλια...)
Και άλλη μία, για τον Σαρρή, αν ισχύει αυτό που γράφει το Kicker...
Ξεκαθαρίζω τη θέση μου: Η άποψη μου για τον Σαρρή, δεν έχει να κάνει στο ελάχιστο με τα αποτελέσματα της Εθνικής Ανδρών.
SOLID (15-11-14)
Τώρα που το καλοσκέφτομαι: Να μείνει ο Ρανιέρι, μήπως κληθώ κι εγώ στην Εθνική. Ένας ψυχολόγος σίγουρα μας χρειάζεται εκεί που φτάσαμε... Βοσκέ, στείλε βιογραφικό μου στην ΕΠΟ, χωρίς να πεις ότι καπνίζω 2 πακέτα ημερησίως και είμαι 90 κιλά, παρακαλώ, για να το σιγουρέψουμε το πράμα.![]()
Σενάρια για Τραπατόνι
![]()
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι βρίσκεται κοντά στην έξοδο και σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού "Κicker", ο διάδοχός του θα είναι επίσης Ιταλός: Ο 75χρονος Τζιοβάνι Τραπατόνι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], ο Τζιοβάνι Τραπατόνι δέχθηκε κρούση από την ελληνική ομοσπονδία πριν από αρκετές μέρες και έχει πει το "ναι" στην πρόταση που του έγινε εφόσον προχωρήσει το διαζύγιο με τον Ρανιέρι.
Οι άνθρωποι της ΕΠΟ είχαν επαφές μαζί του πριν το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε, θέλοντας να μάθουν τις προθέσεις του. Και ο 75χρονος Ιταλός δέχθηκε να αναλάβει τη θέση του συμπατριώτη του σε περίπτωση που απομακρυνθεί από τον ελληνικό πάγκο.
Με τον Ρανιέρι πλέον να μετράει ώρες ή μέρες, μένει να δούμε αν δικαιωθεί το "Κicker" και βρεθεί στον πάγκο της Εθνικής ο Τραπατόνι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
sirkostas (15-11-14)
Νομίζω ότι ο κατάλληλος αυτή τη στιγμή να αναλάβει είναι ο Τάκης ο Λεμονής. Τα σενάρια περί Τραπατόνι μου προκάλεσαν πόνο στην κοιλιά απ' τα γέλια. Μας τρολάρει ο Σαρρής αν ισχύει...
celticfrost (15-11-14), kwtsios (15-11-14), polixenios (15-11-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ιρλανδός;;;
![]()
Κετσπάγια,όλοι άμυνα αδέρφια και φύγαμε για Παρίσι.
Περπατημένη επιλογή λέμε.
Αυτο για Τραπατόνι ειναι απο τα καλύτερα που άκουσα σήμερα. Σε καλό να μας βγει.
celticfrost (15-11-14), voskos_7 (15-11-14)
Κατι ξεκινησε να λέει ο SOLID πιο πάνω, αλλά δεν το ολοκλήρωσε. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι για την χθεσινή κατάντια ΔΕΝ φταίει ούτε η ΕΠΟ ούτε ο προπονητής. Παίζεις με τη χειρότερη ομάδα του κόσμου και κάποιοι απο τους ποδοσφαιριστές σου το καλοκαιρι πήραν τη προκριση για τους 16 του κόσμου. Τα αίτια αυτής της "ήττας" ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΤΡΑΒΙΞΟΥΜΕ. Ψυχολογικά και πάλι αποκλείεται να είναι γιατί δε χρειάζεσαι ψυχολογία για να κερδίσεις τον ΑΟ Τριγλίας. Αρα τι μένει ; Η επέκταση του πολέμου εναντίον της ΕΠΟ και του προέδρου της ΚΑΙ στο πεδίο της Εθνικης. Κάποιοι είμαστε παλιές καραβάνες. Δε μασάμε να πιστευουμε ή να κατευθυνόμαστε. Δε πιστεύουμε το Τύπο, τη δικαιοσύνη, τη πολιτική εξουσία, την εφορία, της αστυνομία, τους κυβερνώντες. ΟΙ διεθνείς χθές ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ. ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Δεν είμαι κανένας γραφικός νεοφασίστας να βγάζω κορώνες υπερπατριωτικές μονοπωλώντας πατριδοκαπηλείες. Όμως να κάνεις μια ήττα που θα στιγματίσει την Ιστορία σου για να φαγωθεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ και οι επιλογές του και μ΄αυτό το τρόπο να "καθαρίσεις" το ελληνικό "ποδόσφαιρο" ισοδυναμεί με τη πράξη του Εφιάλτη.Όσοι έλαβαν μέρος σ΄αυτο το αίσχος ας έχουν την αιώνια περιφρόνηση. Κάποια μέρα ίσως κάποιο στόμα σπάσει την ομερτά. Απλά θυμίζω στους συνομώτες ότι ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΜΑΡΙΝΑΚΗ όπως ψευδώς πιστεύουν μέσω της ΕΠΟ, αλλά την ίδια την Πατρίδα....
consigliere (15-11-14), Du3lisT (15-11-14), maniakos7 (15-11-14), SOLID (15-11-14), vasilis-thrylos7 (16-11-14)
consigliere (15-11-14), Du3lisT (15-11-14), nikos7 (15-11-14), vasilis-thrylos7 (16-11-14)
αυτο το πραγμα με την εθνικη ποδοσφαιρου δεν υπαρχει.
Οταν κερδιζει την βριζει η μιση ελλαδα και οταν χανει την βριζει η αλλη μιση.
κατα τα αλλα δεν πρεπει να υπαρχουν πανω απο 100 πραγματικοι οπαδοι αυτης της ομαδας.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
8PYLOS (15-11-14), sirkostas (15-11-14), VALVERDES_7 (15-11-14)
Εντάξει, αλλά θυμάμαι κάτι Σιδέρηδες κάτι Δομάζους και κάτι Παπαιωαννου που υπέφεραν για τοεθνόσημο θεωρώντας μεγάλη τιμή να εκπροσωπήσουνε την ΕΛΛΑΔΑ στο εξωτερικό. Θυμάμαι τους Έλληνες φιλάθλους ενωμένους στην εξέδρα να ξεχνούν τα οπαδικά τους και να αγκαλιάζονται στην όποια επιτυχία. Θυμαμαι τη Βούλα Πατουλίδου, το Πύρρο Δήμα να φωνάζουνε "Για την Ελλάδα" . Πόσε φορές ένα ρίγος πέρασε τη ραχοκοκαλιά μας στο άκουσμα του Υμνου μας. Όχι Φίλε Είναι Η Ελλάδα που βάλεται από παντού και οφείλουν οι διεθνείς να καταλάβουν ότι μέσα από την απαξία που σκόπιμα μας έχουν περιάγει οι διάφοροι το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να δώσει μια απάντηση στομέγεθος που του αναλογεί. Το να μεταφερθεί ο πόλεμος κατά του Ολυμπιακού και του Προέδρου του σε παιχνίδι της Εθνικής συνιστά ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ...
ειδα λιγο στο πρωτο ημιχρονο και ολο το δευτερο σε ενα σουβλατζιδικο.
Οι ολυμπιακοι εβριζαν τους καραμπελα, αθανασιαδη, καρελη. Οι βαζελοι τους σαμαρη, μανιατη, σαρρη και οι αεκτζηδες τον μανωλα. Ολοι μαζι το ρανιερι και παοκτζηδες δεν εχουμε.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sirkostas (15-11-14)
Bookmarks