Κανονικα ειπαν στην νεριτ θα ξεκινησει ο Κατσουρανης την Κυριακη ...
Αυτααααααααααα,τι αλλα???
Γίνονται διαδικασίες απ' την ΕΠΟ για να πληρωθούν όλα τα έξοδα ώστε να πάει αν θέλει ο μικρούλης στη Βραζιλία να δει από κοντά την Εθνική μας και τον αγαπημένο του παίκτη, το Σαμαρά, με την Κόστα Ρίκα. Μπράβο σε όλους γι' αυτή την ενέργεια, τόσο απλά πράγματα που δίνουν χαρά σ' ένα παιδάκι θα πρέπει να είναι αυτονόητα...
Κοίτα, δεν εμπιστεύομαι ουτε την ΕΠΟ, ούτε τον Έλληνα οπαδο/φιλαθλο και δε θα το χειροκροτήσω. Θα συμφωνήσω ότι είναι ωραία ενέργεια, αλλά τίποτα παραπέρα, γιατί προσωπική μου άποψη ειναι οτι γίνεται για διαφήμιση και προβολή και γράφουν τον μικρό στ' αρχίδια τους. Και να πεθάνει μόλις γυρίσει σπίτι του δεκάρα δε δίνουν.
Εδώ να ξαναπώ ένα μπράβο στον μακρυμάλλη Σαμαρά. Δεν τον παω μία, ποτέ δεν τον πήγαινα σαν παίκτη, αλλά η σχέση που έχτισε με τον πιτσιρικά είναι για μπράβο. Μπράβο Γιώργαρε λοιπόν.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
consigliere (27-06-14)
Μετά από προτροπή του Σαμαρά γίνονται διαδικασίες της ΕΠΟ, όπως επίσης θα του στείλουν και 2 φανέλες της Εθνικής, 1 υπογεγραμένη απ' το Σαμαρά και 1 απ' όλους τους παίκτες. Πάντως εδώ που τα λέμε, δεν καταλαβαίνω σε ποιά βάση βάζεις το "και να πεθάνει δεκάρα δεν δίνουν". Καλώς ή κακώς έτσι είναι φτιαγμένος ο άνθρωπος, μήπως θα "δώσουμε δεκάρα" εγώ κι εσύ; Αν δεν είναι δικός σου άνθρωπος, ούτε για το γείτονα δε νοιάζεσαι πλέον όπως έχουμε γίνει...
VALVERDES_7 (27-06-14)
Mας πήγα όπως πρότεινες στο οφ τοπικ Πάνο για να μην ενοχλούμε και τους υπόλοιπους
![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
panahs7 (26-06-14)
Δεν νομίζω πως ο Κατσουράνης πρέπει να ξεκινήσει την Κυριακή με την Κόστα Ρίκα. Από την άλλη βρίσκω απολύτως εμετικά τα FB groups, την απαξίωση του παίκτη και την αχαριστία. Και στην τελική δεν είναι ο Κατσουράνης που αποφασίζει αν θα παίξει.
VALVERDES_7 (28-06-14), voskos_7 (27-06-14)
Ευχαριστώ, Σάκη!
Έγραψε ο πρόεδρος...
Και λίγο αλλιώς: Δεν προβάλλουν τίποτε απολύτως που προσβάλλει την αισθητική των θεατών, ή θέτει σε κίνδυνο το προσωπικό απόρρητο κάποιου μέλους της οικογένειάς τους.
"Υπάρχει περίπτωση ρε μαλάκα βοσκέ, να μας έχουν πάρει χαμπάρι και να το κάνουν, όλο αυτό και με ανάλογα άλλα παιδιά στο Y/t, για τα φράγκα;"
α) Δεν έχουμε καμία απολύτως δικαιοδοσία να αποφανθούμε επ' αυτού.
β) Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να διατυπώνουμε κρίσεις επ αυτού, καθώς δεν έχουμε την παραμικρή ουσιαστική πληροφορία για αυτήν την οικογένεια, ώστε να εξάγουμε συμπεράσματα τα οποία μάλιστα θα μοιραστούμε με κατηγορηματικό τρόπο.
γ) Παίζει να το κάνουν και για αυτό: Και; Αυτό το παιδί, ή οι γονείς του, βρήκαν κάποιον τρόπο να απασχολήσουν την "κοινή" γνώμη και να αποκομίσουν κάποιο ελάχιστο όφελος από αυτό, το οποίο, όσο και να είναι, δεν βοηθάει και σε πολλά πράγματα, πέρα του ψυχολογικού, το οποία είναι τεράστια βοήθεια και δεν συγκρίνεται με σχεδόν καμία άλλη.
Αν χαλάει κάποιον, δεν βλέπει το βίντεο. Εμένα, παρά το γεγονός ότι δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο το θέαμα, "πάτησα" στο βίντεο, για να "γράψει" ένα view ακόμα - δεν έκανα και κάτι το πολύ σημαντικό...
Και φυσικά, προτιμώ αυτόν τον τρόπο αντιμετώπισης του "φαινομένου", παρά τον δικό μας, που διαχρονικά, αντιμετωπίζει αυτά τα πλάσματα ως λάθη της φύσης και τα κρύβει από πολλές απόψεις, όσο πιο βαθιά γίνεται στο σπίτι και εν γένει στην κοινωνία.
Κάπου το σκηνικό ξεκινάει για πλάκα, στους περισσότερους, αλλά δεν αργεί και η στιγμή που η εμπάθεια ξεχειλίζει και υπερισχύει κάθε κινήτρου προς αστεϊσμό. Και στην δική μας χώρα, κάτι τέτοιο, παραμένει αγνό, όσο είναι αποκλειστικά στα χέρια αυτού που το ξεκίνησε: Όταν αρχίζει να διαδίδεται σαν ιδέα, δυστυχώς περνάει υπό τον έλεγχο σχεδόν μόνο των άρρωστων εγκεφάλων του είδους.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Συγνωμη φιλοι μου αλλα διαφωνω στην συζητηση σας.
Σε εν ενεργεια παιχτη της Εθνικης που πανω σε καυγα λεει σε συμπαιχτη του "εγω θα σε τελειωσω απο την Εθνικη και τραβα και γ###@σου"
λιγα του κανουν στο facebook.
Στην τελικη,bad publicity is still publicity που λενε και οι Αμερικανοι. Ειτε την βαζεις πισω σου και δουλευεις,εστω και στα 34 σου,ειτε καθεσαι και
κλαιγεσαι σε ψευτοδημοσιογραφους που το μονο που κανουν ειναι να σε βγαζουν τον απογονο του Χατζηπαναγη και του Δομαζου.
Αυτη η κλικα του Κατσουρανη,εφερε πολλα κακα συνολικα στην Εθνικη,αλλα κανεις δεν μπορει να παει κοντρα γιατι εφερε και αποτελεσματα τα οποια
δυσκολα επαναλαμβανονται.
Απο την αλλη,αυτη την στιγμη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ παιχτης Κατσουρανης και εαν φαει εστω και 2 λεπτα απο τον χρονο του προχτεσινου Σαμαρη
θα ειναι ποδοσφαιρικο εγκλημα.
8PYLOS (27-06-14), consigliere (27-06-14), dtakis80 (28-06-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-06-14), pirateeeeeee (27-06-14), vasilis-thrylos7 (27-06-14)
Τεο: Από την στιγμή που όχι μόνο δεν τραβάει ζόρι, αλλά διακρίνεται κιόλας ο αποδέκτης της απειλής, δεν βρίσκω ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ λόγο, να ζορίζομαι εγώ.
Επιπλέον, μην ξεχνάμε ότι μέχρι τώρα, οι απουσίες του Κατσουράνη, σε καλό δεν βγαίνανε. Από τότε, βέβαια, έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα. Ο Σάμαρης, εντελώς συμπτωματικά, μπήκε στη θέση του Κονέ - δεν θα αντικαθιστούσε κανέναν Κατσουράνη έτσι και αλλιώς, άρα, να μην "πιστώνουμε" την συμπτωματική, μέχρις αποδείξεως του εναντίου από τον συμπαθή νεανία, πολύ καλή εμφάνισή, του στην τιμωρία του Κατσουράνη - πάλι αλλαγή μπήκε. Αν υπάρχουν κλίκες και περνάει το δικό τους, δεν είναι τόσο δουλειά των παικτών, όσο δουλειά του πανταχού απόντος, πλην συνεντεύξεων τύπου, τελευταία, ομοσπονδιακού εκλέκτορα.
Όπως και να έχει όμως, όσο αντιπαθής και αν είναι κάποιος παίκτης, δεν είναι φρόνημο να στοχοποιείται, ειδικά όταν τα κακώς κείμενα, θα έπρεπε άλλοι, αν όχι να τα προλάβουν, να τα διορθώσουν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (27-06-14)
Καλά ο άνθρωπος είναι μεγάλο λαμόγιο...
Το κλασσικό ποδοσφαιρικό κωλόπαιδο που θέλουν όλοι να διαγράψουν και έχει καταφάει τα πάντα
Συμβολίζει όλο αυτό το νεοελληνικό τυπάκι που γαμάει όλους και τα πάντα, πατάει επί πτωμάτων, τους πουλάει όλους για το συμφέρον του. Που θα επιδιώξει κάθε λαμογιά, κάθε δημόσια σχέση που θα τον βοηθήσει "να εξελιχθεί".
Σε μια ομάδα καλώς ή κακώς προς τα έξω βγαίνει ένα 10% και γνωρίζουμε εμείς οι υπόλοιποι. Υπάρχουν πράγματα που αν βγουν έξω θα τρελαθούμε για πολλά πράγματα... Και όμως έχει το κάθε γραφείο τύπου να σε καλύπτει και να σου φτιάχνει το "image"με το αζημίωτο φυσικά (συνήθως να του καρφώνεις πράγματα αλλά και πολλά άλλα)
Προσέξτε αυτό το διήμερο ότι σιγά σιγά κάποια κολλητάρια δημοσιοκάφροι αυτοπροδίδονται...
ΥΓ. Για τον Καραγκούνη που είναι και Παναθηναικάρα με Π κεφαλαίο γιατί δεν λέει τίποτα που είναι και μεγαλύτερος?
celticfrost (28-06-14), consigliere (27-06-14), dtakis80 (28-06-14), nikos7 (28-06-14), vasilis-thrylos7 (27-06-14)
Καρνέζης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς.
Αυτή γράφουν οι ΑΡΔ θα είναι η 11άδα αύριο...
consigliere (28-06-14)
Για μένα είναι υπερβολικό το μένος που υπάρχει ενάντια στον Κατσουράνη.
Εντάξει 35 χρονών είναι, τι να κάνει?
Και δεν φταίει μόνο εκείνος που παίζει, αλλά φταίει και ο Σάντος που τον έβαζε γιατί είναι "δικός του".
Απλά τώρα δεν τον παίρνει τον Σάντος να τον ξεκινήσει με την Κόστα Ρίκα και θα βάλει μέσα φρέσκο αίμα τον Σάμαρη.
Ο Κατσουράνης ήταν από τους 3 καλύτερους παίκτες το 2004. Να μην το ξεχνάμε αυτό.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Τιμή και δόξα. Να φέρουμε και τον Δομαζο και τον Χατζηπαναγη.
Το πρόβλημα είναι ο Σαντος, κανένας άλλος. Είναι ξεκάθαρο ότι έχει βασιστεί για τη λειτουργία του μαγαζιού στον μιναρα. ΟΚ, αλλά πλέον καταντάει γραφική κι αντιπαραγωγική η εμμονή. Κατέληξαν εκτεθειμένοι αμφότεροι.
Καλή επιτυχία αύριο.
... there's no such thing as "too much"...
captain-cook (28-06-14), vasilis-thrylos7 (28-06-14), voskos_7 (29-06-14)
Bookmarks