voskos_7 (04-03-14)
Τελικά το αποφάσισα. Εχω μέλλον στο χώρο της σχεδίασης φανέλας.![]()
There is a Dude in town
voskos_7 (04-03-14)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
The Dude (04-03-14)
Είναι το κλασσικό λιβαδι με τις αγελάδες, τύπε, η λευκή...![]()
There is a Dude in town
The Dude (04-03-14)
Όπως είπα και δίπλα
"Χτυποκάρδια στα θρανία" η μπλε
"Ποπάυ ο νάυτης" η άσπρη
sirkostas (05-03-14)
Ο γιακάς λίγο με χαλάει...
Ρε πούμα και πάλι πούμα!![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Ελπίδες: Παλικαρίσια νίκη επί της Τουρκίας με 9 παίκτες!
Η Εθνική Ελπίδων αγωνίστηκε με 9 παίκτες για περισσότερο από μία ώρα, ωστόσο κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα με γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο 89ο λεπτό και να πανηγυρίσει τη νίκη επί της Τουρκίας με 2-1, σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro U21.
![]()
![]()
Το ματς του Α' ΔΑΚ Κατερίνης άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα του Κώστα Τσάνα, αφού μόλις στο 10ο λεπτό ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε, ο Εμρά Μπασάν ευστόχησε από την άσπρη βούλα και ο Στέλιος Κίτσιου "μιμήθηκε" τον "Τριάντα" στο 26ο λεπτό.
Όπως ήταν φυσικό η Τουρκία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την ευχέρεια να επισκέπτεται συχνά-πυκνά τα ελληνικά καρέ, ωστόσο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν αυτό που σκόραρε (με τον Νίκο Καρέλη στο 61ο λεπτό).
Τα λεπτά κυλούσαν και η γειτονική ομάδα ενέτεινε την πίεση προς τα καρέ του Σωκράτη Διούδη, ωστόσο καμία προσπάθειά της δεν είχε κατάληξη τα "γαλανόλευκα" δίχτυα. Ως εκ τούτου ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου εφαρμόστηκε, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ανέτρεψε τα δεδομένα στο 89 και χάρισε μία πολύ σημαντική νίκη στην Εθνική Ελπίδων.
Ελλάδα: Διούδης, Κούρος, Τριανταφυλλόπουλος, Κίτσιου, Μπάλλας, Λαγός, Κολοβός (66' Μπουχαλάκης), Κουμπέλης, Μαυρίας (76' Βέλλιος), Καρέλης, Γιαννιώτας (46' Λυκογιάννης).
Τουρκία: Εζέρ, Μπερμπέρ (60' Τσιφτσί), Τσαλίκ, Ερντογάν, Τσορεκτσί, Αϊχάν, Ουτσάν (70' Ντεμιρτσί), Μπασάν, Καρά (77' Ουνάλ), Τσαγιράν, Εζιακούπ.
Η βαθμολογία
1. Πολωνία 15 *
2. Ελλάδα 12
3. Σουηδία 10
4. Τουρκία 10
5. Μάλτα 7 *
* Με αγώνα περισσότερο
![]()
Αδειο το Καραίσκή... Αυτή είναι η τιμωρία σας.
![]()
There is a Dude in town
Κοίτα κάτι παιχτρόνια που έχει η Κορέα. Και μόλις μας ρίξαν και το δεύτερο μανίκι!
Ρε τον Αβραάμ. Εχει μείνει στο ντέρμπι με τον ζελεδένιο. Φάνηκε στο δεύτερο γκολ...
There is a Dude in town
Tύπε δεν συμφωνώ. Όταν έτρωγε ανάλογα γκολ ο Κοστάντζο, του βγάζανε ανέκδοτα.
Καλά, ο Γλύκος είναι ανέκδοτο, αλλά και ο Αβραάμ ξεκινάει λες και έχει βαρίδια στα πόδια. Πολύ βαρύς, καθόλου σπιρτάδα, αγκομαχάει. Τον έβαλε ο ελαφρυς Κορεάτης μέσα στα δίχτυα. Εκεί φαίνεται πόσο μεγάλη λαμπάδα πρέπει να ανάψουμε στον Ρομπέρτο φέτος.
There is a Dude in town
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-03-14)
The Dude (05-03-14)
ψωλοβροντηγμα ολικης.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
The Dude (05-03-14)
ΧΑΧΑΧΑ ΠΑΠΑΔΟΜΥΤΟΓΚΑΣ!
Ρε Σάντος, δε γαμιέσαι μια ώρα αρχύτερα λέω εγώ... αντε βλάκα τύπε.
There is a Dude in town
8PYLOS (05-03-14)
Κράτησε Μανωλά, Χολέμπα μέσα 90 λεπτά το λαμόγιο. Παίκτες με συνεχόμενα 90λεπτα... τυχαίο μάλλον θα ήταν. Οπως και το ότι έβγαλε τους μπαουγκάρες νωρίς νωρίς... α κράτησε τον Γλύκο, εντάξει...
There is a Dude in town
Και τον Κατσουράνη κράτησε. Λοιπόν? Αμα ψάχνουμε να βρούμε θεωρίες συνωμοσίας και δήθεν σαμποτάζ...σ' αυτή τη χώρα είμαστε κορυφαίοι.
Α, μη ξεχάσω. Να βγει κι η Σέλτικ να διαμαρτυρηθεί που έπαιξε κι ο Σαμαράς όλο το 90λεπτο. Μάλλον υποστηρίζει τη Κιλμάρνοκ ο Σάντος.
Rena (06-03-14)
Έτσι όπως παίζανε, θα τους κανόνιζα καπάκι και άλλο αντίπαλο, να βγει 180' το φιλικό...
(Έχω πει για το πόσο άχρηστα είναι τα φιλικά, τέτοια περίοδο - μην τα ξαναλέω: Αφού μέχρι τώρα, δεν "κλάψαμε" πάλι κανέναν - ουδέν κακόν...)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Rena (06-03-14)
Bookmarks