Ροντέο.
Ροντέο.
Ο Σαλπιγκστής προχθές ήταν τρομερός, αλλά απόψε δείχνει σα να μην έχει δυνάμεις και είναι πραγματικά ανύπαρκτος. Νομίζω πως η πρώτη αλλαγή θα είναι αυτός.
Αν υπήρχε κατηγορία Μαλακισμένο τσογλανόπαιδο κι εγωϊστάκι με καβαλημένο καλάμι, ο Σαμαράς θα είχε πιάσει ταβάνι...
ΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΤΗ ΛΟΥΛΟΥ ΡΕΕΕΕΕ!!
kwtsios (19-11-13)
Βλέπω Σαμαρά μέσα στη κόλαση και μου έρχεται εμετός. Ρε βγάλτε το σουργελότυπο, γαμώ τη πατρικία του...
There is a Dude in town
kwtsios (19-11-13)
Βύντρα δεξί μπακ! Βόηθα παναγιά!
Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από Σάντος. Λες και κάνω εγώ τις αλλαγές.
kwtsios (19-11-13)
Γιαυτο το ποδοσφαιρο ηταν ειναι και θα ειναι ο Βασιλιας ολων των σπορ
Εκει που ολα ειναι μελι γαλα και λες...οπαααα αραξα.. ερχεται ο διεθνης στοπερ της Ρομα () και σου καρφωνει με ολη του τη δυναμη γκολ στο παραθυρακι του δικου σου τερματος...
και ξαφνικα ολα ειναι σαν να μπαινει η ανοιξη και θελει ακομ 20 λεπτα...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εγώ πάλι ασχολούμαι με τον τηλεσχολιαστή, δεν μπορώ να καταλάβω τι γλώσσα μιλάει.![]()
2-0 η Γαλλία πάλι με γκολ φάντασμα όπως και εναντίον της Ιρλανδίας στα προηγούμενα προκριματικά Μουντιάλ. Εύγε
Νομίζω είναι ώρα να ξαναμιλήσει ο Μήτρογλας![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο Μανωλάς έγινε αλλαγή στον Σιόβα; Χτύπησε σοβαρά;
Kaine (19-11-13)
Κάτι άσχετο: ο Καρνέζης ονομάζεται Ορέστης-Σπυρίδων?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Εντάξει, πλέον δεν πιστεύω πως μπορεί να αλλάξει κάτι, περάσαμε.
Ρήξη έσω πλαγίου λέει η πρώτη εκτίμηση. ΤΕΛΕΙΑ γαμώ το σπίτι μου γαμώ
Ο Χολέμπας κάνει τεράστιο παιχνίδι! Τεράστιο!
Καθυστερήσεις μείναμε.
Φύγαμε για Κοπακαμπάνα.
Γαμηθείτε ρουμάνικα τσόλια τώρα.
kwtsios (19-11-13)
Bookmarks