Το μόνο έντονο αίσθημα με τα από αυτή την ποδοσφαιρική πανδαισία...:![]()
Μπατσινιλας στο στούντιο..
Πω ρε μεγάλε..που σε θυμήθηκαν εσένα;
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
Το μόνο έντονο αίσθημα με τα από αυτή την ποδοσφαιρική πανδαισία...:![]()
Πολύ τσογλανος στα νιάτα τα του,τον θυμάστε ;
Τι ειναι και αυτο ρε 9 ματς 10 γκολ απο την αρμαδα θεάματος του Σάντος...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αυτός ο Αλαφουζ..όλο εκπλήξεις είναι.
Τώρα που ξαναβλέπω το αυτογκόλ κρατάω το στομάχι μου από τα γέλια με τον τερματζη της Σλοβακίας....Τρομάρα σου ρε που ήθελες και κοντρόλ της μπάλας με το εξωτερικό. Ούτε ο Κοσταντζο με το Λεμενς δε θα το έκαναν αυτό. Χαχαχαχαχ........
Εντωμεταξύ ο Μούκχα είναι καλός τέρμας...
τζιολης,χριστοδουλοπουλος,νινης και σια ειναι για το μπουντρουμι κατευθειαν
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Είναι ο Σάντος στον Παοκ και κατεβαίνουν να παίξουν με τη Λάρισα του Δώνη στο Αλκαζάρ...
(δεν θυμάμαι χρονιά, ούτε που το είδα το παιχνίδι)
Είναι η πρεμιέρα του Κλάους στους Σαλονικιούς. Μπαίνει μέσα ο πιτσιρίκος κάνει το πρώτο, κάνει το δεύτερο,
δίνει ασσίστ για το τρίτο, για να μην τα πολυλογούμε 0.4 το πρώτο ημ. για τις μπουγάτσες.
Αρχίζει το δεύτερο, δεν ξέρω τι γίνεται, ΟΛΟΣ ο Παοκ πίσω και το γήπεδο γέρνει 30 μοίρες... Πίεση η Λάρισα,
1.4! Πάει πιο πίσω ο Παοκ. 2.4! Όλος ο Παοκ στην περιοχή! 3.4! Και οι 11 στο τέρμα! 4.4!!
Αυτός είναι ο Σάντος (θυμάστε παιχνίδι με δαύτον, που ο Παοκ να κέρδισε πάνω από 1.0?) και φυσικά εντελώς
ακατάλληλος για Εθνική ομάδα που έχει πάρει πρωτάθλημα Ευρώπης.
Καλά η ομάδα του Σάντος ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΑΙ λέμε...
Αλλά γι' αυτό έχει ελπίδες να περάσει. Γιατί παίζει σε όλα τα ματς το ίδιο καταστροφικό παιχνίδι. Και έτσι έχει μάθει να το παίζει καλά!
Πάντως σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να είμαι αντίπαλος αυτής της ομάδας.. Αν δεν κληρωθεί με τη Γαλλία του Πλατινί, έχει ελπίδες!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
dimace (12-10-13)
Wtf
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Du3lisT (12-10-13)
Ωραίος ο Βάις. Ήταν μαζί στη Σίτυ με τον Σαμαρά και αιώνιοι αντίπαλοι στη Σκωτία.
Αγγλικά πάντως δεν έμαθε το αλάνι:
good to see me old friend...![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Du3lisT (12-10-13)
Και νταξει θες να κανεις καζουρα χρησιμοποιησε καναλεξικο ρε φιλε χαχαχχα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
voskos_7 (12-10-13)
Bookmarks