Πετυχα τα παλικαρια μας (πιο συγκεκριμενα τον Τζιολη, τον Βυντρα και τον Παπασταθοπουλο ) στη Βουλιαγμενη στο Waffle house. Οπως εφευγε απο το ταμειο ο Παπασταθοπουλος, του λεω χαμογελοντας: Τωρα που ηρθε ο Κλοππ στη Liverpool, γιατι δεν ερχεσαι και εσυ να μας βοηθησεις.. Η τρομερη του απαντηση ηταν ενα πολυ ψυχρο Οχι. Του λεω ελα ρε συ, και η Αγγλια καλα ειναι, και μου λεει με την ιδια ψυχρα, και η Γερμανια το ιδιο. Και σηκωθηκε και εφυγε.. Και αναρωτιεμαι εγω, και προφανως πειτε μου και τον αντιλογο σε ολα αυτα που γραφω.... Εχουν ξεφτιλιστει στα προκριματικα χωρις να εχουν σταυρωσει νικη, και οταν τον πλησιαζει καποιος με καλη διαθεση και του λεει και κατι θετικο ( Δεν του ζητησα να ερθει και στη Κολοπετινιτσα ) εκεινος αντι να σκασει εστω ενα χαμογελο και να πει ευγενικα οχι, η να κανει "χαβαλε", πεταει ενα οχι στη ψυχρα λες και του σκοτωσα την οικογενεια. Δεν ειναι οτι τον πετυχα και σε καμια ιδιαιτερα προσωπικη στιγμη για να πεις οτι ενοχληθηκε, ουτε του ειπα κατι κακο. Τι πριμαντονες ειναι αυτοι ρε. Ζητανε να μην τους κραζουμε, και ειναι οι πρωτοι που το παιζουν ιστορια.
Καμια σχεση με το αντιστοιχο μπασκετικο τμημα, που οσους εχω γνωρισει ηταν πολυ ευγενικοι και ευχαριστοι τυποι.
Bookmarks