Faithful (17-10-23), Nikolaos_Kokkinos (16-10-23)
Τι μπουρδέλο είναι αυτό το χόρτο στην Oπαπκλαρίνα ρε; Γιατί δεν ασχολείται κανείς να τους βάλει χέρι; Δεν ντρέπονται λίγο οι γύφτοι σε καινούργιο γήπεδο;
Faithful (17-10-23), Nikolaos_Kokkinos (16-10-23)
Nikolaos_Kokkinos (16-10-23)
Ο Φορτού είναι Μέσι μπροστά σε αυτούς τους παίκτες.
Αλλά δεν έκανε για τα πλάνα του Πογιέτ. Ο Μάνταλος ταίριαζε περισσότερο.
flessanto (16-10-23)
Ότι πρέπει θα ήταν γι' αυτή την περίπτωση ο Φορτούνης, αλλά δεν τον ήθελαν. Ας πληρώσουν τις αποφάσεις τους.
Ελλάδα-Καζακστάν και Γεωργία-Λουξεμβούργο θα είναι ο ημιτελικός (μονός, οι έδρες όπως αναγράφονται) στο Nations League, εκτός απροόπτου. Και θα γίνει κλήρωση για την έδρα στον τελικό.
Μιλαμε για τρελη κριαροομαδα, τετοιο χαλι δεν εχω ξαναδει
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ολα καλά, προκριθηκαμε;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πουτσα... Πολύ το χάρηκα
Στάλθηκε από το PPA-LX2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φαν Ντάικ μας κράζει παντού για το χόρτο. Να βγουν οι γαμώσπιτοι να απαντήσουν τώρα που μας διασύρουν διεθνώς και μετά να παραιτηθούν επιτέλους. Μουνόπανα.
Faithful (17-10-23)
Εν τω μεταξύ, αν ήταν Έλληνας αμυντικός, θα ήταν η καλύτερή του... Αν δεν μας έφτανε ένας, έκρινε σκόπιμο και ο Βέγκχορστ να κάνει αναφορά...
Άγιο είχαμε που η Ολλανδία, δεν έχει προπονητή.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η απίστευτη ΕΠΙΣΗΜΗ απάντηση για το άδειο πέταλο ήταν ότι έχει γίνει συμφωνία με την Ορίτζιναλ (!!!!) για να μένει άδειο, να μην πάνε άλλοι οπαδοί λέει και κάνουν ζημιές! Κατά τ' άλλα είχαν ανακοινώσει sold out. Μιλάμε για τρομερά πράγματα πλέον και δεν επεμβαίνει κανείς, έχουν πάρει την Εθνική ομάδα της χώρας 5 νούμερα και την έχουν κάνει τσίρκο.
Faithful (17-10-23), pirateeeeeee (17-10-23)
Άμα σας λέω πως πρέπει να θέλουμε και να πανηγυρίζουμε διασυρμούς γιατί όσο τους γλυτώνουμε συνεχίζεται αυτή η κατάσταση αυτό εννοώ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (18-10-23)
Εν τω μεταξύ όποιος ξένος οπαδός έχει μπει στην ΟΠΑΠ Αρένα δεν έχει καλό λογο να πει. Έχω δει πολλά σχόλια σε ρεντιτ και αλλά φόρουμ οτι είναι το χειρότερο γήπεδο που έχουν πάει οι εκάστοτε φιλοξενούμενοι.
Nikolaos_Kokkinos (17-10-23), pirateeeeeee (17-10-23)
Για αυτό δεν ασχολούμαστε με την Εθνική, δεν θέλουμε κανένας παίκτης μας να καλείται, δεν κοιτάμε αποτελέσματα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (17-10-23), flessanto (18-10-23), Nikolaos_Kokkinos (17-10-23)
Σας ειπα οτι εδωσε εδωσε, δεν περασε η Κουλα Τσ Λου?? Εκλεισε η κανουλα. Σε λιγο ο κοντος δεν θα πληρωνει ουτε τη Δεη, θα παιζουνε μονο μερα .
Οι γαμωσπιτοι με το κιτσαριο γηπεδο τους.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το γυρίζουν το παραμύθι τώρα, το είχε ζητήσει η αστυνομία λέει να είναι άδειο. Πριν 10 μέρες που έπαιξαν με Άγιαξ και παίζει να ήταν ακριβώς οι ίδιοι οπαδοί, ήταν απλά Πέμπτη και μια χαρά γέμισε το πέταλο.
Α και για το χόρτο λέει έγινε νέα σπορά που ήταν προγραμματισμένη για τη διακοπή των συλλόγων.![]()
Ρέτσος έπαιξε καλούτσικα αλλά δεν απέφυγε τα λάθη στα δυο ματς της εθνικής μας
Μασούρας έβαλε όμορφο γκολ και καλώς τακτικά και στα δυο ματς. Εχει αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία ζητάει να του δίνουν την μπάλα αν και κάποιες φορές γίνεται σπαστικός. Τον θυμάμαι να εκνευρίζει συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό μας κυρίως Ρούνει και Αβιλα παλαιότερα.
Κορυφαίος ο Βλαχοδήμος και σε αυτόν χρωστάμε που μείναμε μέχρι το τέλος στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.
Που θα γίνει το ματς? Στο Καζακτάν ή στη Γεωργία?
Οι νικητές των 4 ομίλων στην League C του Nations League ήταν (1)Γεωργία, (2)Ελλάδα, (3)Τουρκία, (4)Καζακστάν με αυτή τη σειρά στην κατάταξη, βάση των βαθμών που μάζεψαν. Ο 1 παίζει με τον 4 και ο 2 με τον 3 σε μονό ημιτελικό, στην έδρα των "ισχυρών". Άρα τα παιχνίδια θα ήταν Γεωργία-Καζακστάν και Ελλάδα-Τουρκία.
Οι Τούρκοι προκρίθηκαν απευθείας όμως και τη θέση τους παίρνει το Λουξεμβούργο, που έχει μαζέψει τους λιγότερους βαθμούς από τους 4. Άρα η σειρά αλλάζει και γίνεται (1)Γεωργία, (2)Ελλάδα, (3)Καζακστάν, (4)Λουξεμβούργο και τα ζευγάρια Γεωργία-Λουξεμβούργο και Ελλάδα-Καζακστάν. Για τον τελικό (που αν όλα πάνε νορμάλ θα είναι Γεωργία-Ελλάδα), θα γίνει κλήρωση για την έδρα του αγώνα.
Κοουτς81 (17-10-23)
Bookmarks