Υπάρχει στο youtube ένα βίντεο με το είμαστε άρρωστοι τρελοί από τον τελικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο στην θύρα 33.
Μήπως έχει κανείς το λινκ;
με δακρυα στα ματια ακουω-τραγουδαω αυτο το συνθημα....τοσες αναμνησεις...τοσες στιγμες μαγικες....τοσο αγχος τοση τρελλα....
σ αγαπαω ρε θρυλε μου!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Υπάρχει στο youtube ένα βίντεο με το είμαστε άρρωστοι τρελοί από τον τελικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο στην θύρα 33.
Μήπως έχει κανείς το λινκ;
captain-cook (18-07-12), Rena (18-07-12)
Ωραίος φίλε! Δε σταματάγαμε τότε!
Ετσι γινονται οι εξεδρες,ουτε με μικροφωνα ουτε με οργανωτες της πουτσας...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
captain-cook (18-07-12), Rena (18-07-12)
4 ποστ πιο πανω τους εχω γραψει, τους ξαναποσταρω:
Για τ' όνομά σου.., την ιστορία.., για-ολα τα χρόνια μου σε χιόνια και σε κρύα..!
για την αγάπη.. μου τη μεγάλη.., γι' αυτό που δεν καταλαβαίνουνε οι άλλοι..!
για τα θρανία.. μου τα γραμμένα.., για τα-εισητήρια που κράτησα κομμένα..,
... για τα κασκόολ, που-εχουν-παλιώσειι.., και για τη τρέλα που ποτέ δε θα τελειώσει..!
για όλ' αυτά.., για το λιμάνιι.., για οσα-θα κάνεις και για όσα έχεις κάνει..
για όλ' αυτά.., και γι' άλλα τόσα.., γι' αυτό ρε ΘΡΥΛΕ ΕΙΣ' Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ-ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!!!!
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Το θυμαμαι αυτο Αντωνη
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Red Sting (20-07-12)
differance (22-07-12), sabar77 (21-07-12)
suggnwmh, alla epeidh skeftomai na kanw tattoo ena sunthima tou thrylou, mporei kapoios na mou protinei kapoio, p na anaferei k tous nekrous mas?
euxaristw![]()
kai ena kainourio!!
ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟ-ΠΟΥΛΕ
Και γαμώ τα συνθήματα. Η έμπνευση κλεισμένη σε 4 λέξεις...![]()
There is a Dude in town
ΘΡΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,ΕΙΣΑΙ ΖΑΛΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ
ΘΡΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ.
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ'ΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ
ΜΌΛΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΡΥΛΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ
ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
κατι μου θυμιζε ο ρυθμος τελικα ειναι το κουπλε απο το "Μιλησε μου", Μπιθικωτσης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΤΡΟΜΠΟΝΙΑ ....ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΨΟΛΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ!!!!! ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΟ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΟ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΟ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟ!!!
ΑΦΙΡΕΟΜΕΝΟ ΣΤΟΥ ΜΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ!!!!!!!!
voskos_7 (26-11-13)
Bookmarks