Σου το αφιερώνω μωρή Μάγια η μέλισσα.
[youtube]VO8NMkwOSQ0[/youtube]
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Κι ακόμα παραπέρα, κι ακόμα παραπέρα....
Είναι λίγο ξινομούρα πάντως, η αλήθεια να λέγεται....Άσε που δεν ταιριάζουν και καθόλου....
![]()
Ο Μίλος θέλει δίπλα του μια πιο.... κάτι σε Μαρία Σολωμού ας πούμε....
(σλουρπ σλουρπ, τί κάνει κανείς για να γλιτώσει από τις οφτοπικ-ές ποινές....)
kouzoulo (25-05-10)
Πες τα ρε φιλενάδα!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Εγώ αμα πω ότι ο Μίλος είναι λίγο χαζοχαρούμενος, θα φαω BAN;;
Κατάλαβα! Μόλις υπέγραψα την καταδίκη μου...![]()
Τι δουλειά έχει ο Αστεγούλης εδώ;
(δεν τρώω μπαν αλλά τρώω κάτι αναστροφες οταν έρχεται Αθήνα το Κουζουλό, τι να σας λέω...)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sadi (26-05-10)
να ... τολμήσω να πω , πως είναι ... καλή παίκτρια (από ότι έμαθα) ;;;;;
καλά καλύτερη από την Λούσι αποκλείεται αλλά ....
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
να αναφέρω πως η επίσης Σέρβα πασαδόρος του Ηρακλή Ολγα Ράονιτς αφενός θα ήθελε πάρα πολύ να αγωνιστεί υπό τον Γιάννη Νικολάκη αφετέρου είναι πολύ καλή παίκτρια (και έχει ικανοποιήσει με την εν γένει απόδοσή της , το τμήμα σκάουτινγκ ...... του φόρουμ)
αλλά πάλι ούτε αυτή .... δεν είναι Λούσι !!!!!!!
Αγγλία θες κορίτσι μου , Αγγλία να πάει , Ιρλανδία ακόμα και Ισλανδία . κάτω τα χέρια από τον Μίλος !
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
kouzoulo (26-05-10)
στα του τμηματος ανδρων,απο οσα διαβασα σημερα,οι νεοτερες εξελιξεις ειναι πως μενει ο Μιλκοβιτς αλλα πωλειται ο Τζουριτς και πως παμε για νεο προπονητη.
τον Τζούριτς τον ζητάει -εκτός των άλλων- η καλύτερη ομάδα του πλανήτη . σε αυτή την ομάδα μπορεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο , θα είναι κρίμα να μην πάει .
*είναι σαν να λέμε πως ζητάει η μπαρτσελόνα τον τοροσίδη (ατυχέστατη η σύγκριση αλλά κάπως έτσι είναι )
στα του γυναικείου τμήματος , όλη η ομάδα περιμένει τις εξελίξεις ... μάταια όμως . δεν κουνιέται φίλο . αν .. λέω άν .. επιλέξουν να εξασφαλίσουν την καριέρα τους (προπονητής και παίκτριες) θα φταίνε;; εεεεε;;
ο παναθηναικός δεν έχει προπονητή και εμείς που έχουμε ... δεν του μιλάμε κιόλας ;;;
Haris1984 (27-05-10)
Επαφή με Γκουλινέλι
Από [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Πέμπτη, 27 Μαίου 2010 11:25
![]()
Ο Φλάβιο Γκουλινέλι έχει συμβόλαιο με την τουρκική Χάλκμπαν αλλά τον ενδιαφέρει η προοπτική να αναλάβει την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Ο Ιταλός προπονητής αποκάλυψε πως οι «ερυθρόλευκοι» του χτύπησαν την πόρτα.
Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή (είχε διαδεχτεί τον Κώστα Αρσενιάδη στον «γηραιό») δεν έχει ξεχάσει την Ελλάδα και όσα πέρασε στην χώρα μας. Ο Γκουλινέλι συνεχίζει την καριέρα του στην Χάλκμπαν όπου έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο αλλά αυτό δεν είναι δεσμευτικό.
Οι φήμες έλεγαν πως η τουρκική ομάδα επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Πάβελ Ζαγκούμνι και η εφημερίδα «Εξέδρα» επικοινώνησε με τον Γκουλινέλι για να διαπιστώσει κατά πόσο ο σύλλογος της Άγκυρας κοιτάζει την περίπτωση του Πολωνού άσου: «Ποιος δεν θα ήθελε τον Ζαγκούμνι στην ομάδα του; Είναι η πρώτη μου επιλογή, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο έχουν προχωρήσει οι διαπραγματεύσεις με την διοίκηση, αφού διαβάζω και εγώ ότι είναι κοντά στην επιστροφή του στην Πολωνία».
«Με πλησίασε ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]»
Πάντως, ο Γκουλινέλι αποκάλυψε στην συνέχεια πως τον πλησίασε ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] (αν και φαβορί είναι ο Αλέκος Λεώνης για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο) ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; τονίζοντας πως τον ενδιαφέρει η προοπτική της επιστροφής στην Ελλάδα: «Ο Ηρακλής το ξέρετε ότι αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για μένα. Οι εμπειρίες μου από τη Θεσσαλονίκη είναι ξεχωριστές, αλλά είναι διαφορετικό πράγμα οι φιλικές κουβέντες και διαφορετικό οι διαπραγματεύσεις. Σίγουρα θα με ενδιέφερε η προοπτική της επιστροφής, όπως με ενδιαφέρει και η προοπτική του Ολυμπιακού που πλησίασε τον μάνατζερ μου. Αλλο η επίσημη επαφή, άλλο η επίσημη διαπραγμάτευση».
διαβασα καλα?ο ΛΕΩΝΗΣ φαβορι για τον παγκο μας?????
Τι Λεώνης και λαλακίες θα με πεθάνετε ρε
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks