. .
. .
Faithful (16-06-10)
μωρέ αμα δεν φύγουν κλοτσηδόν οι Χρυσικο-Δημητράκηδες και οι λοιποί του λαμογο-συφερτού όλοι και όλα θα μας φταίνε
- , !!!
..
chainsaw (16-06-10)
To σύνολο του τύπου μιλάει για 100εκ.
O Γαύρος για 110εκΔίνει 20 εκατ. τώρα για μεταγραφές, δίνει 20 εκατ. στον Σ. Κόκκαλη για το 51% της ΠΑΕ και το 50% της «Καραϊσκάκης ΑΕ». Αναλαμβάνει χρέη και δάνεια ύψους 40 εκατ. ευρώ. Βάζει 50 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ομάδας.Ο Φίλαθλος και το rednews 85εκ
Αυτά όμως κάνουν 130εκ
Σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση η οποία από τα 70 εκατομμύρια αγγίζει πλέον τα 85 εκατομμύρια ευρώ! Αυτή "σπάει" σε 60 εκατομμύρια για την αύξηση κεφαλαίου, 15 για τα χρέη και 10 για το Καραϊσκάκη.Η τελευταία φαίνεται να είναι και η λογικότερη
.
και ποιος του ειπε οτι το 50% του ολυμπιακου κοστιζει μονο τοσα;
. 40 , 15 ... , ( 30 ).
30 40 ?
.
sadi (16-06-10)
Epstain, Miralllas, .
.
steliosb (16-06-10)
εγω παλι αν δεν δω να καταθεσει ο Μαρινακης η ο οποιος επενδυτης πλανο μακροπροθεσμο για την ΠΑΕ δεν πειθομαι..
Το προβλημα δεν ειναι οι φετεινες μεταγραφες αλλα γενικα το μελλον της ομαδας. Το να μου κανει φετος τις μεταγραφες ο Μαρινακης και του χρονου να την κανει οπως οι πολυμετοχικοι του βαζελου δεν μου λεει κατι.
Θελω να δω πλανο γιατι και ο Σαλιαρελης οταν εσκασε μυτη ως βασιλιας των ρουμπινιωνεφερε τους ρωσους παιχταραδες εφερε και τον Μπλαχιν για παγκο και καμαρωνανε οι γαυροι αλλα 2-3 χρονια μετα ο "βασιλιας των ρουμπινιων" πηγε στην ψειρου και η ΠΑΕ στο διαολο.
Αλλα και τον Νταιφα να χρησιμοποιβσω ως παραδειγμα, μπηκε στην ΠΑΕ, εσπρωξε καποια λεφτα αρχικα αλλα στη συνεχεια μεσα σε λιγα χρονια αρχισανε να τον βριζουνε ως καβουρια γιατι εκοψε τις μεταγραφες (με κατι Αγγελινες και Παπαχρηστους πηγε να παρει τιτλο) καιγενικα το χρημα.
Για μενα για το Μαρινακη το ερωτημα ειναι απλο: εχει την οικονομικη επιφανεοια να διοικησει τον Ολυμπιακο μονος του οπως θελει; Εχει πλανο μακροπροθεσμο (το τονιζω αυτο) για την ΠΑΕ; Αν ναι ας μας το πει να το μαθουμε...
Αν οχι μην πατησει καν..Προσωπικα ιθαγενης να μου πεταει χαντρες (2 εκατομυρια για προπονητη κλπ) ο Μαρινακης και να του βαραω παλαμακια δεν θα γινω..
Αναμενουμε..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
chainsaw (16-06-10), kritikia (16-06-10), panahs7 (16-06-10), sadi (16-06-10), somekindofgrinder (16-06-10)
Bookmarks